Κι οταν το κανεις πες μας πως οργανωθηκε και πως περασες...θα ειναι φοβερη γνωση για ολους μας
δυστυχώς η ίωση και η γαστρεντερίτιδα δεν με άφησε να πάω.Σίγουρα θα αναφέρω τις λεπτομέρειες όταν πραγματοποιηθεί στο μέλλον.
Κι οταν το κανεις πες μας πως οργανωθηκε και πως περασες...θα ειναι φοβερη γνωση για ολους μας
Επίσκεψη σ'αυτές τις δύο
Απογοήτευση και οι δύο. Γράφω κριτικές στο Forum :Βουλγαρία ένας επίγειος παράδεισος
Τι να πω. Τα φώτα σας συναγωνιστές...
Για κοπελα με χωρο δοκιμαστε αυτη εχει καλες συστασεις...δεν εχω δοκιμασει...
Για κοπελα με χωρο δοκιμαστε αυτη εχει καλες συστασεις...δεν εχω δοκιμασει...
Την έχω στα υπόψιν, βέβαια μπορούν να σβήνουν τα σχόλια που δεν τους αρέσουν και να μπλοκάρουν τον χρήστη που τα έγραψε..Οπότε δεν έχουμε ακριβή εικόνα.Για κοπελα με χωρο δοκιμαστε αυτη εχει καλες συστασεις...δεν εχω δοκιμασει...
Την έχω στα υπόψιν, βέβαια μπορούν να σβήνουν τα σχόλια που δεν τους αρέσουν και να μπλοκάρουν τον χρήστη που τα έγραψε..Οπότε δεν έχουμε ακριβή εικόνα.
το εχω ξαναγραψει Εδω μπορεις να βρεις σχολια στα Βουλγαρικα που δεν σβυνονται
Φίλε λειτουργεί το τσέκαρα γενικά το site είναιΔεν ανοιγει το λινκ...το ξαναβαζεις μηπως λειπει κατι;
την επαθα στην βουδαπεστη με τετεια.εδωσα σαν μαλακασ σε μια που βρηκα στον δρομο 100 ευρο.Ωραιο κι αυτο...σ αφηνει να την πηδηξεις δεν σ αφηνει να τη χουφτωσεις...αβυσσος.
Μου θυμιζει μια παντρεμενη που πηδιοταν κανονικα αλλα δεν εκανε πιπα επειδη...σεβοταν τον αντρα της
link από travel lady ??καλησπέρα στους κυριους
από τραβελ λειντυ Meri,Stella,Anya,Mona,Elektra,Ani,η Ilona??
βοηθειστε παρακαλω
καλησπέρα στους κυριους
από τραβελ λειντυ Meri,Stella,Anya,Mona,Elektra,Ani,η Ilona??
βοηθειστε παρακαλω
link από travel lady ??
Γρηγορη αναφορα απο προσφατη επισκεψη
Εμυ...καλο σωμα μετριο προσωπο...πανω απο 30...δεκτικη προθυμη θα κανετε την δουλεια σας μια χαρα. Σερβις πανω απο τον μεσο ορο για τα δεδομενα της Βουλγαριας παντα. Βαλτε την στην ατζεντα ως λυση αν δεν βρισκετε κατι καλυτερο. Μιλαει καλα αγγλικα.
2η δοκιμη η παρακατω
Κοντουλα αλλα...κορμι θανατηφορο προσωπο ομορφο δερμα μεταξι με το που την βλεπεις σου σηκωνεται...αλλα
Στη βουλγαρια παντα υπαρχει το αλλα
Προσπαθησε να παρει περισσοτερα χρηματα οταν πληρωθηκε σε ευρω..φυσικα δεν τα πηρε
Στο σερβις χρυση μετριοτητα..για εναν γερολυκο οταν εχεις τετοιο πιπινι στα χερια σου ειναι η μιση αποζημιωση...η αλλη μιση ηταν λιγη αλλα...
Αντε γραψτε για κανενα νεο πιπινι..vlassis περιμενουμε τα νεα σου
200 λεβα την ωρα λεει κι ερχεται κ στο χωρο σου. Μιλαει αγγλικα να φανταστω, απο στηθος τι λεει?