Νέα

Βιζιτες- Εσκορτς- Προτάσεις- Σόφια - Βουλγαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
από Σεπτέμβρη θα δοκιμάσω και μάλλον σε ντουέτο.

πήρα χθές Μόνικα (από νταρίνα που δεν είχε χρόνο). εμφανησιακά είχε καλό πρόσωπο αλλά με πολλά κιλά. στο σέρβις δεν ήταν κακή, χωρίς όμως να είναι κάτι τι ιδιαίτερο.

συμπερασματικά το 80αρι που πήρε ήταν πολύ

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
        παραθέτω μια "κοπελιά" που δοκίμασα χτες που σε γενικές γραμμές τα έβγαλε τα λεφτά της ...επισημάνω επίσης ότι μιλάει πολύ καλά αγγλικά και έχει και άποψη.. προσθέτω επίσης ότι έιναι χοντρούλα/ντρη για να μη χαραμίσουν άδικα μερικοί τα click τους (!)

Ωραίο μουνί (γύρω στα 27 - 29). Λέει ότι δουλεύει και σα μοντέλο. Πολύ πιθανό πριν από μερικά χρόνια. Δεν το αποκλείω και τώρα.
Στα θετικά η εμφάνιση.
Στα αρνητικά το σέρβις. Έχουμε και λέμε:
Στην αρχή της ξεκαθάρισα ότι θέλω 2 φορές στη μία ώρα που την έκλεισα. Αρχικά θύμωσε και έκανε να φύγει. Μετά δέχτηκε αν και μου είπε ότι δεν το κάνει γιατί θέλει να αφιερώσει χρόνο με τον άλλον και λοιπές παπαρολογίες. Στον αγώνα τώρα δεν άγγιζε και δεν άφηνε να αγγίξεις τίποτα. Αρχικά μου έκανε εντύπωση ότι στην πίπα με ρώτησε αν ήθελα με ή χωρίς προφυλακτικό. Προφανώς ήθελε να ζητήσει έξτρα. Έτρωγε πολύ χρόνο με κουβέντα. Επίσης ήθελε να μου κάνει και Show με δονητές (πάλι για να χρεώσει έξτρα). Ωραία τα Show αλλά να συνοδεύονται και από πράξεις. Για το τέλος αφήνω το χειρότερο: ενώ μου βάζει προφυλακτικό και με καβλώνει με την πίπα της πάει προς τη κινητό της, το βλέπει και μου λέει ότι δεν έχει χρόνο. Για να το κάνουμε θέλει να χρεώσει άλλη μισή ώρα. Εκεί με ξενέρωσε τόσο που της είπα να ντυθεί και να σηκωθεί να φύγει. Για όλα τα παραπάνω το κόστος ήταν 110 ευρώ μαζί με το ταξί. Ζήτησε άλλα 5 λόγω του ότι η ισοτιμία ευρώ - λέβα δεν είναι ακριβώς 1 προς 2 (χρεώνει 200 λέβα + 20 για ταξί). Επειδή δεν είχα χαρτονομίσματα της πρόσφερα κέρματα τα οποία δε δέχτηκε.
Το να αναφέρω βέβαια ότι μου τσάκισε το Mini Bar, τα σαπούνια και ότι άλλο μπόρεσε να πάρει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν προκαλεί εντύπωση μετά τα παραπάνω.
Ελπίζω με την κριτική μου να γλυτώσω τα λεφτά και το χρόνο κάποιου συναγωνιστή.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415

Ωραίο μουνί (γύρω στα 27 - 29). Λέει ότι δουλεύει και σα μοντέλο. Πολύ πιθανό πριν από μερικά χρόνια. Δεν το αποκλείω και τώρα.
Στα θετικά η εμφάνιση.
Στα αρνητικά το σέρβις. Έχουμε και λέμε:
Στην αρχή της ξεκαθάρισα ότι θέλω 2 φορές στη μία ώρα που την έκλεισα. Αρχικά θύμωσε και έκανε να φύγει. Μετά δέχτηκε αν και μου είπε ότι δεν το κάνει γιατί θέλει να αφιερώσει χρόνο με τον άλλον και λοιπές παπαρολογίες. Στον αγώνα τώρα δεν άγγιζε και δεν άφηνε να αγγίξεις τίποτα. Αρχικά μου έκανε εντύπωση ότι στην πίπα με ρώτησε αν ήθελα με ή χωρίς προφυλακτικό. Προφανώς ήθελε να ζητήσει έξτρα. Έτρωγε πολύ χρόνο με κουβέντα. Επίσης ήθελε να μου κάνει και Show με δονητές (πάλι για να χρεώσει έξτρα). Ωραία τα Show αλλά να συνοδεύονται και από πράξεις. Για το τέλος αφήνω το χειρότερο: ενώ μου βάζει προφυλακτικό και με καβλώνει με την πίπα της πάει προς τη κινητό της, το βλέπει και μου λέει ότι δεν έχει χρόνο. Για να το κάνουμε θέλει να χρεώσει άλλη μισή ώρα. Εκεί με ξενέρωσε τόσο που της είπα να ντυθεί και να σηκωθεί να φύγει. Για όλα τα παραπάνω το κόστος ήταν 110 ευρώ μαζί με το ταξί. Ζήτησε άλλα 5 λόγω του ότι η ισοτιμία ευρώ - λέβα δεν είναι ακριβώς 1 προς 2 (χρεώνει 200 λέβα + 20 για ταξί). Επειδή δεν είχα χαρτονομίσματα της πρόσφερα κέρματα τα οποία δε δέχτηκε.
Το να αναφέρω βέβαια ότι μου τσάκισε το Mini Bar, τα σαπούνια και ότι άλλο μπόρεσε να πάρει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν προκαλεί εντύπωση μετά τα παραπάνω.
Ελπίζω με την κριτική μου να γλυτώσω τα λεφτά και το χρόνο κάποιου συναγωνιστή.

megalos είσαι μεγάλος
Την είχα πρώτη προτεραιότητα οταν ανέβω

μας έσωσες!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415
Daria

από το σιτε [URL unfurl="true"]http://ladytravel.eu/[/url]. Έστειλα email, μου έστειλαν ποιές κοπέλες είναι διαθέσιμες και μου έκανε κλικ η Ντάρια. έτσι την κάλεσα.

Κόστος 1 ώρα με ακάποτο 100 ευρώ. Οι δύο ωρες ειναι 150 και οι 4 200

Εμφάνιση: 24 ετών. Πανύψηλη 1,85 και αδύνατη. Αδύνατη ίσως λίγο παραπάνω και γι' αυτούς που θέλουν "πιασίματα" δεν κάνει. Εμενα το μόνο που με χάλασε ήταν ο πλάκα κόλος. Το βυζί μικρό αλλά στητό να κοιτά το ταβάνι. Μαλί ξανθό μακρύ ωραίο. Πρόσωπο πολύ όμορφο, υπεροχα χείλη, έξυπνο μουτράκι. Ντύσιμο αεράτο κυριλέ με ένα πολύ μοντέρνο φόρεμα. Γενικά πολύ ωραία εμφάνιση γι' αυτούς που τους αρέσουν οι ψηλές και αδύνατες.

Σέρβις:
Πίπα ακάποτη μέτρια αλλά ακολουθεί τις οδηγίες χωρίς να δυασανασχετεί
Σεξ σε όλες τις στάσεις με συμμετοχή ενεργή, ωραίους αναστεναγμούς έως βογγητά τόσο που νομίζεις ότι της αρέσει πάρα πολύ (λες?)
Πιασίματα παντού χωρίς να δυσανασχετεί
Φιλιά βαθιά με γλώσσα
Λιπαντικό βάζει αλλά ήμουν τυχερος και της είχε τελειώσει οπότε διαπίστωσα πως υγραίνεται πολύ.
Αντέχει πολλή ώρα χωρίς παράπονα
Καθαριότητα άψογη.

Social time: Πολύ καλά αγγλικά, έξυπνη, φοιτήτρια δηλώνει, μουτράκι γενικά. Δεν είχα πολλή ώρα για συζήτηση μια και την είχα μόνο μια ώρα στην οποία συνεχώς είχαμε σεξ.

Αν θα την ξαναπάρω; εννοείται!

Το πρακτορείο γενικά είναι καχύποπτο και προσεκτικό οπότε να είστε προσεκτικοί και εσείς.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415
Nicole - Gabriele

Από το σιτε [URL unfurl="true"]http://nicole8.alle.bg/[/url]

Εγώ πήρα την Νικόλ και ο φίλος την Γκαμπριέλα

Τα κορίτσια ή μάλλον τα κοριτσάκια είναι δύο μπουμπούκια πολύ όμορφα. Δηλώνουν 19 ετών αλλά πολύ φοβάμαι οτι είναι μικρότερες μια και τα χαρακτηριστικά τους και κυρίως το κορμάκι τους ήταν καθαρά εφηβικό. Αυτό τώρα αρέσει ή δεν αρέσει. Εμένα αρχικά μου άρεσε αλλά να πω την αλήθεια όσο έβλεπα πόσο νεαρό είναι αισθάνθηκα και λίγο ασχημα.

Στο δια ταύτα

Νικόλ

Κόστος 110 ευρώ για μιάμιση ώρα με ακάποτο

Το κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο, ωραία μάτια, σφιχτό σώμα, μικρό βυζάκι πέτρα. Ντυμένο απλά (βουλγάρικα) με τζιν και μπλούζα σαν σχολιαρόπαιδο.

Στο σεξ. Είναι πολύ GFE κατάσταση, σε γεμίζει φιλιά και αγκαλιές. βαθιά παθιάρικα φιλιά που μ αρέσουν. Το μουνάκι πολύ σφιχτό οπότε απαραίτητο το λιπαντικό. Τόσο σφιχτό που με δυσκολία μπαίνεις. Στα του σεξ είναι δυστυχός άπειρο πολύ οπότε δεν μπορέι να δώσει ή να πάρει εύκολα ρυθμό, και η προσποίηση της καύλας δεν σε φτιάχνει. Στην πίπα όμως παίρνει άριστα 10 με τόνο, βαθιά όσο πάει, ακάποτη και ακολουθεί τις οδηγίες κατα γράμμα. Πιάνεις παντού χωρίς μα και μου, φιλάς παντού, στάσεις όποιες θέλεις με χαρά και χωρίς καθόλου δυσανασχέτηση.

Social time: είναι λάτρης της Ελλάδας και της άρεσε πολύ που ήμουν Ελληνας. Μαθαίνει και ελληνικά. Αλλά είναι τόσο νεαρή που δεν έχεις να πεις και πολλά. Είναι πάντως ευχάριστη.

Αντίστοιχη ήταν και η εμπερία του φίλου με την Γκαμπριέλα, πολύ καλή και μάλλον πιο όμορφη!

Κάνουν και ντουέτο αλλά αυτό θα το δοκιμάσουμε την άλλη φορά.

Οι φωτογραφίες είναι αληθινές

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415
Dany

Τηλ. +359876384496

Η κοπέλα τελικά είναι η γνωστή Alex που έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Allan την ξέρει καλύτερα και μάλλον ξέρει γιατί βγαίνει με μαιμού όνομα.

Σώμα πολύ καλό, μεγάλο τατού, πρόσωπο όμως πολύ μέτριο.

Πάντως στο service είναι αρκετά καλή έως πολύ καλή.

Αγγλικά πολύ καλά και καλό social time.

Τιμή 100 ευρώ το δύωρο.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Dany

Τηλ. +359876384496

Η κοπέλα τελικά είναι η γνωστή Alex που έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Allan την ξέρει καλύτερα και μάλλον ξέρει γιατί βγαίνει με μαιμού όνομα.

Σώμα πολύ καλό, μεγάλο τατού, πρόσωπο όμως πολύ μέτριο.

Πάντως στο service είναι αρκετά καλή έως πολύ καλή.

Αγγλικά πολύ καλά και καλό social time.

Τιμή 100 ευρώ το δύωρο.

Κατι δεν μας λες σωστα την Νταννυ εγω την ξερω προ Αλεξ εποχης και ηταν ενα Ψηλο αδυνατο μωρο μελαχρινο με μαλια εως τους Ωμους  πρασινα ματακια γλυκουλικο και 170 υψος.
και ειχε το τηλεφωνο που ανεφερεις πως πηγε στα χερια της Αλεξ που ειναι 165 υψος;;; μηπως δεν ήρθε η Νταννυ;;

Για δες το τατου της Αλεχ και πεσ μου αν ηταν αυτο εμπρος και πισω
δεσ και το βεζπλατνο τις φοτο απαντησε μου αμεσα.
εχω ανοιχτους λογαριασμους.

Συνημμένα

• Εικόνα0134.jpg
    Εικόνα0134.jpg
    228,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 2122010 071.jpg
    2122010 071.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 54

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415
Κατι δεν μας λες σωστα την Νταννυ εγω την ξερω προ Αλεξ εποχης και ηταν ενα Ψηλο αδυνατο μωρο μελαχρινο με μαλια εως τους Ωμους  πρασινα ματακια γλυκουλικο και 170 υψος.
και ειχε το τηλεφωνο που ανεφερεις πως πηγε στα χερια της Αλεξ που ειναι 165 υψος;;; μηπως δεν ήρθε η Νταννυ;;

[size=18pt]ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!![/size]

[size=10pt]ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. [/size]

ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥ!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΕΞ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΑΤΟΥ.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥ ΜΠΕΔΡΔΕΥΤΗΚΑ.

ΣΥΓΝΩΜΗ

alekosw

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Nicole - Gabriele

Τα κορίτσια ή μάλλον τα κοριτσάκια είναι δύο μπουμπούκια πολύ όμορφα. Δηλώνουν 19 ετών αλλά πολύ φοβάμαι οτι είναι μικρότερες μια και τα χαρακτηριστικά τους και κυρίως το κορμάκι τους ήταν καθαρά εφηβικό. Αυτό τώρα αρέσει ή δεν αρέσει. Εμένα αρχικά μου άρεσε αλλά να πω την αλήθεια όσο έβλεπα πόσο νεαρό είναι αισθάνθηκα και λίγο ασχημα.

Στο δια ταύτα

Νικόλ

Το κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο, ωραία μάτια, σφιχτό σώμα, μικρό βυζάκι πέτρα. Ντυμένο απλά (βουλγάρικα) με τζιν και μπλούζα σαν σχολιαρόπαιδο.

Στο σεξ. Είναι πολύ GFE κατάσταση, σε γεμίζει φιλιά και αγκαλιές. βαθιά παθιάρικα φιλιά που μ αρέσουν. Το μουνάκι πολύ σφιχτό οπότε απαραίτητο το λιπαντικό. Τόσο σφιχτό που με δυσκολία μπαίνεις. Στα του σεξ είναι δυστυχός άπειρο πολύ οπότε δεν μπορέι να δώσει ή να πάρει εύκολα ρυθμό, και η προσποίηση της καύλας δεν σε φτιάχνει. Στην πίπα όμως παίρνει άριστα 10 με τόνο, βαθιά όσο πάει, ακάποτη και ακολουθεί τις οδηγίες κατα γράμμα. Πιάνεις παντού χωρίς μα και μου, φιλάς παντού, στάσεις όποιες θέλεις με χαρά και χωρίς καθόλου δυσανασχέτηση.

Social time: είναι λάτρης της Ελλάδας και της άρεσε πολύ που ήμουν Ελληνας. Μαθαίνει και ελληνικά. Αλλά είναι τόσο νεαρή που δεν έχεις να πεις και πολλά. Είναι πάντως ευχάριστη.

Αντίστοιχη ήταν και η εμπερία του φίλου με την Γκαμπριέλα, πολύ καλή και μάλλον πιο όμορφη!

Τα πράγματα είναι ακριβός όπως τα περιγράφει ο SalonicaM.
Πήρα την Νικολ 220 λέβα, κάθισε περίπου 2 ώρες.
Πολύ ωραίο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, αρκετά καλό σώμα.
Είναι πολύ αρχάρια και άπειρη και πρέπει να μιλάς εσύ συνέχεια γιατί από μόνη τις δεν βγάζει λέξη.

krom

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
exoume kai leme  :  1)opos ta len ta paidia pio pano akribos. i gabrielle mou xei riksei 2 fores akuro (tomorrow kai tomorrow leei). epifulasomai...    2) = 37 den einai. 39 leei 40+ leo ego. soma sfixto kai kalo ontos gia tin ilikia tis, fatsa sumpathitiki kai prothimi se oti tis peis.polu konti gia ta gousta mou. 200lv/2h me anal.    3)  =  fake  makria!!!!!! efuge me sunoptikes diadikasies!!    4)  apo striptitzadika  VELVET alla apo oti vlepo kata kairous ,kathe persi kai kalutera. gia 1 pou pira apo kei den thumamai onoma, melaxroini , makru malli, guro sta 20,stito vuzi alla ligo gemati ston kolo, xoris tattoo pouthena (apisteuto) ,omorfoula genikotera, 150lv/1h tin pira sto hotel. an katalave kaneis gia poia leo onoma plzzz...  neotera sto epomeno tour se kana dimino.. kai sr gia ta greekenglish..... 

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290

μήπως η Αλεξ με το τατου που αναφέρει ο Αλλαν είναι η ;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1

H  φωτογραφιες καμια σχεση με την γκόμενα
αφιξη εντοσ 30 λεπτων απο το τηλεφωνημα,... νεαρη οντως γυρω στα 21 κοντα στο 165 στηθος 2αρι καλο
προσωπο κοπελα διπλανης πόρτας τιποτα το ιδιαίτερο οχι ασχημη καλουλα αν εξαιρεσης το σοβα στα μάγουλα.
και δυο ματακια που αληθοριζουν ελαφρα το ενα δηλαδη.
συμετοχη πολυ καλη με ελευθερα πιασίματα και πιπα καλή αλλα τιποτα το ιδιαίτερο τυποποιημενη λειτουργια παροχής υπηρεσιας οπως ολα τα εσκορτ γκερλς.
καλο στησιμο στα 4.
σφιχτο νιμου και κραυγες ηδονης πονου και διαθεσης σεξουαλικης στα  υπερ.
κατα γαμαμε να φυγω να παω στον επόμενο.
κοστος 100 λεβα + 20 ταξι
θα την ξαναπερνα ευχαριστως για μια στα γρηγορα αλλα οχι με κοστος πάνω απο 60 λέβα + ταξι.
Δεν κανει για γουστα  long time.
καλά Αγγλικουλια συνενοηση απιθανα καλή.
χρηση τζελ καποτας = ξενερωμα.

Δουλευει για κλαμπ δηλ γραφειο και διαθετουν αλλεσ 5 κοπελες τις ιδιασ κατηγοριας σε διαφορα χρωματα ξανθο - μελαχρινο - καστανο κλπ.
μπορειτε να το ζητησετε απο την ιδια  αν θελετε κατι αλλο να σας επισκεφτή.

το παραπανω τεστ ντραιβ  ελαβε χωρα την 22 Ιουνιου 2011 εν Σοφια Τσαρσκο σελο Ηοτελ.
Γι αυτο εδω μιλαμε? Αργησα λιγο, αλλα το λινκ το δικο σου δεν ανοιγει.βγαζει error

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Τα πράγματα είναι ακριβός όπως τα περιγράφει ο SalonicaM.
Πήρα την Νικολ 220 λέβα, κάθισε περίπου 2 ώρες.
Πολύ ωραίο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, αρκετά καλό σώμα.
Είναι πολύ αρχάρια και άπειρη και πρέπει να μιλάς εσύ συνέχεια γιατί από μόνη τις δεν βγάζει λέξη.
Η Νικολ ειναι δηλαδη η 1τη με το που ανοιγει το site.Δειχνει πολυ καλο σε σχεση με τα reviews σας.Μπραβο παιδια!Συνεννοηση με sms ?σκεφτομαι να παρω και γκαμπριελα τριαδα να μαστε.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.977
Πόντοι
6.415
Η Νικολ ειναι δηλαδη η 1τη με το που ανοιγει το site.Δειχνει πολυ καλο σε σχεση με τα reviews σας.Μπραβο παιδια!Συνεννοηση με sms ?σκεφτομαι να παρω και γκαμπριελα τριαδα να μαστε.

Να πάρεις τριολέ να το πάρεις για η μια δεν φτάνει. είναι ομορφες, είναι γλυκές αλλά είναι τόσο πιτσιρικες που δεν έχεις τι να πεις μαζι τους..οποτε πάρε δύο και όταν εσύ ξεκουράζεσαι βάλτες να δουλέυουν μόνες τους και απόλαυσε το θέαμα. είναι καύλα τα μικρά. 

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
:rockon: :lheel: :fuck1: :pipa2: :knockinb:
Λες να παιξουνε ολα τα παραπανω?? Ωραια, Ο.τι νεοτερα εχω μετα τις 14/12 θα το ποσταρω παντα με χαρα! :) Ποσο να πηγαινει για 2-3 ωρες περιπου?

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Nicole - Gabriele

Στο δια ταύτα

Νικόλ

σύντομη περιγραφή από τρεις βραδιές την προηγούμενη εβδομάδα:

1)Νταρίνα: +359886308192

2)Nicole: +359877326984
19 χρονών λέει και τόσο περίπου φαίνεται. όμορφη και άγουρη. την κάνεις ότι θέλεις και δε λέει όχι. μου είπε ότι ξεκίνησε επειδή ερωτεύτηκε τον νταβατζή της και ότι σκέφτεται να σταματήσει.

3)Καρολίνα: +359876887013
18 χρονών. δείχνει λίγο παραπάνω (20) αλλά φίλος έχει δει ταυτότητα. ωραία κοπέλα μικροκαμωμένη και καλή στο service. πίπα μόνο με καπότα.

από φίλες η μόνη που αξίζει κανείς να πάρει είναι της Nicole. οι άλλες δύο προσπαθούν να πλασάρουν κάποιες αλλά δεν αξίζει τον κόπο. της Νταρίνας είναι σκέτη αποτυχία 2 που δοκίμασα ενώ η Καρολίνα έχει 1 ψηλή με λίγα πιασίματα με όχι ιδιαίτερο σερβις στα 170 λέβα. την έχω δει και τη δοκίμασε φίλος.

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Πηρες την Νικολ λοιπον.Εχεις δοκιμασει την φιλη της να δουμε γουστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom