Nicole - Gabriele
Από το σιτε
[URL unfurl="true"]http://nicole8.alle.bg/[/url]
Εγώ πήρα την Νικόλ και ο φίλος την Γκαμπριέλα
Τα κορίτσια ή μάλλον τα κοριτσάκια είναι δύο μπουμπούκια πολύ όμορφα. Δηλώνουν 19 ετών αλλά πολύ φοβάμαι οτι είναι μικρότερες μια και τα χαρακτηριστικά τους και κυρίως το κορμάκι τους ήταν καθαρά εφηβικό. Αυτό τώρα αρέσει ή δεν αρέσει. Εμένα αρχικά μου άρεσε αλλά να πω την αλήθεια όσο έβλεπα πόσο νεαρό είναι αισθάνθηκα και λίγο ασχημα.
Στο δια ταύτα
Νικόλ
Κόστος 110 ευρώ για μιάμιση ώρα με ακάποτο
Το κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο, ωραία μάτια, σφιχτό σώμα, μικρό βυζάκι πέτρα. Ντυμένο απλά (βουλγάρικα) με τζιν και μπλούζα σαν σχολιαρόπαιδο.
Στο σεξ. Είναι πολύ GFE κατάσταση, σε γεμίζει φιλιά και αγκαλιές. βαθιά παθιάρικα φιλιά που μ αρέσουν. Το μουνάκι πολύ σφιχτό οπότε απαραίτητο το λιπαντικό. Τόσο σφιχτό που με δυσκολία μπαίνεις. Στα του σεξ είναι δυστυχός άπειρο πολύ οπότε δεν μπορέι να δώσει ή να πάρει εύκολα ρυθμό, και η προσποίηση της καύλας δεν σε φτιάχνει. Στην πίπα όμως παίρνει άριστα 10 με τόνο, βαθιά όσο πάει, ακάποτη και ακολουθεί τις οδηγίες κατα γράμμα. Πιάνεις παντού χωρίς μα και μου, φιλάς παντού, στάσεις όποιες θέλεις με χαρά και χωρίς καθόλου δυσανασχέτηση.
Social time: είναι λάτρης της Ελλάδας και της άρεσε πολύ που ήμουν Ελληνας. Μαθαίνει και ελληνικά. Αλλά είναι τόσο νεαρή που δεν έχεις να πεις και πολλά. Είναι πάντως ευχάριστη.
Αντίστοιχη ήταν και η εμπερία του φίλου με την Γκαμπριέλα, πολύ καλή και μάλλον πιο όμορφη!
Κάνουν και ντουέτο αλλά αυτό θα το δοκιμάσουμε την άλλη φορά.
Οι φωτογραφίες είναι αληθινές