Andreana, γυρνάει και στο Ana
Αν και ήμουν κομμάτια χθες βράδυ, είπα να κάνω μια δοκιμή και πήρα το μωρό βασισμένος στις φωτογραφίες που παρ' ότι είχα τις αμφιβολίες μου, εν τέλει αποδείχθηκαν ακριβείς. Κρίμα που ήταν το πιο ξενερωτο κρεβάτι της ζωής μου.
Το κορίτσι τσουπωτό και με βυζάρες να μη φτάνει η χούφτα να τις καλύψει ολόκληρες, γύρω στο 1,70 που λέει, 19 χρονών μου είπε και κάπου εκεί την έκοψα και για κιλά δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσε να χάσει κάνα πεντάρι. Με έστησε μισή ώρα κι έσκασε μύτη πιο κομμάτια κι από 'μένα: είχε κοιμηθεί λέει μόνο δυο ώρες (από πότε, ένας θεός ξέρει, δουλεύει non-stop) κι όπως μου το έλεγε νόμιζα θα την πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Τα αγγλικά της σπαστά, αλλά έβγαινε νόημα χωρίς μεγάλη δυσκολία.
Της ζήτησα να ξεκινήσει με λίγο στριπτίζ, κι αφού κάναμε κάνα τέταρτο να βρει τραγούδι να της αρέσει (γιατί άμα δεν της αρέσει, δεν ξέρει να το χορέψει, λέει), άρχισε να χοροπηδάει σαν ερωτευμένο γιουβαρλάκι σ' ένα πράγμα που ήταν περισσότερο αστείο παρά ερωτικό.
Αφού είδα ότι δεν το΄χε, την έβαλα στα γόνατα να με ρουφήξει λίγο, αλλά κι εκεί για σφαλιάρες ήταν. Πιο πολύ χέρι παρά στόμα, καμία προσπάθεια να με φτιάξει, και εντύπωση ότι αυτό που έπαιζε ήταν λαστιχένιο.
Αφού το βαρέθηκα κι αυτό, την πέρασα στα ενδότερα. Της είπα να με καβαλήσει να'χω θέα τα κρεμαστά της, έκανε μια γκριμάτσα ότι δεν το'χε όρεξη καθόλου, μου ζήτησε να'μαι εγώ από πάνω (μάλλον για να πάρει κάνα υπνάκο), αλλά επέμεινα. Με έζεψε κι άρχισε να χτυπιέται χωρίς ρυθμό, καμία συμμετοχή και τους ώμους μου καρφωμένους με τα χέρια της στο κρεβάτι, μην κάνω καμιά κίνηση να μυρίσω λίγη ρώγα -η οποία ήταν τελείως ψόφια, παρά τις προσπάθειές μου να τη ζωντανέψω.
Αφού έριξα ένα ξερόχυμα, της είπα να πάει σπίτι της καλύτερα να κοιμηθεί κι ότι δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά αν δεν έχει όρεξη να φερθεί επαγγελματικά.
Η πλάκα είναι ότι μου είπε πως έχει έναν Έλληνα την εβδομάδα τουλάχιστον. Τι να πω, άμα την κλείσεις έξι ώρες για να τη βάλεις να κοιμηθεί κάνα τετράωρο, μπορεί η κοπέλα να έχει καλύτερη απόδοση. Αν θέλετε την άποψή μου πάντως, προτιμήστε κάτι άλλο.
80 ευρώ για μια ώρα με χορό και ξεσκούφωτο στοματικό, αλλά καλύτερα να τα έδινα στο χοτέλ να μείνω άλλη μια μέρα.