Αγαπητοι συναγωνιστες...λοιπον μια ακομη εμπειρια μου
Λοιπον
Ivanela
Το κοριτσακι ειναι ομορφο, αν το δεις καπου εξω ισως και να εντυπωσιαστης.
Οταν εβγαλε τα ρουχα ηταν γεματο καψιματα και ουλες....
Αγγλικα τιποτα...την συνενοησει την κανεις με τον ταριφα...
Σεξ : Τιποτα το ιδιαιτερο, πιπα φτωχη, σεξ κατι πηγε να γινει αλλα και εκεινο μετριο...
Ενω ειχαμε πει για μια ωρα με το που τελειωσα(σε περιπου μιση ωρα) την εκανε...και δεν μιλαει και αγγλικα για την πεις τιποτα....
Τελικη βαθμολογια :
4/10
Επειδή τό τελευταίο 12 μηνο έχω πάει Σόφια 3-4 φορές μελέτησα με προσοχή τα γραφόμενα για να δώ τι παίζει.
Έτσι λοιπόν τηλ. την εβδομάδα 1-3 Σεπτ. στην Τiffany αλλά έβγαινε τηλ/της στα βουλγάρικα.
Το ίδιο και στη Dianna και Vily.
Τηλεφώνησα μετά στη Geri(το τηλ. που έχει πιο πάνω στο thread 00359876604800 σαν Yeri).Ήταν γύρω στις 13.00 και το σήκ ωσε κάποια που είπε οτι ήταν η Geri αλλά να την πάρω το βράδυ .Ήταν κάπου έξω και άκουγα παιδικές φωνές .
Την πήρα κατά τις 19.00 και το σήκωσε κάποια που δε μίλαγε λέξη αγγλικά!!Ακουγα και μια ανδρική φωνή από μέσα!!Με τα χίλια ζόρια συννενοηθήκαμε να της στείλω SMS.Έτσι και έγινε.Της είπα που είμαι ,τι θέλω ,ώρα κλπ. και απάντησε ΟΚ.Μετά από μια ώρα παίρνω ένα μήνυμα στο κινητό :Hi, I am friend of Geri. Call me. Τηλεφώνησα αλλά δεν απάντησε.Με 20΄καθυστέρηση από την ώρα που είχαμε συμφωνήσει εμφανίστηκε η "GERI" μια κοντή (max 1,60) γεματούλα πιτσιρίκα ,κλασική βουλγάρα στο ντύσιμο με τα βυζια (πολύ μεγάλα) να τονίζονται ιδιαίτερα.
Την έκοψα για περίπου 18-19.Γεμάτη αλλά το δέρμα απαλό χωρίς κυτταριτιδα κλπ νεανικό με λίγα λόγια.
Τι τα θέλεις όμως λέξη αγγλικά!!
Με νοήματα κλπ της έδειξα το SMS της φίλης της (κατάλαβε από τον αριθμό),μου λέει "Α ,yes" Προσπάθησε να της τηλ. επιτόπου αλλά δεν το σήκωσε ούτε σ' αυτή.
Χρέωνε 120 Λ την ώρα 220 /2ωρο.(Όλα αυτά με σημειώσεις στο χαρτί!!)
Ξεκινήσαμε,καθαρή,πίπα ωραία ,όλα με προφυλλακτικό,φυλάγεται μην τη φιλήσεις στο στόμα,καυλώνει οταν την γλύφεις στο λαιμό.
Δέν λέει όχι σε τίποτα (όχι Ο ) αξιοπρεπές γαμίσι σε όλες τις στάσεις ,δε βιάζεται.Το προσπαθεί να σε ικανοποιήσει.Δεν είναι καθόλου πονηρή.
Σχόλια :Ήταν η GERI;Ποιος ξέρει!
Σα γυναίκα δεν την κοιτάς στο δρόμο εκτός αν καρφωθείς στα βυζιά και σ' αρέσουν τα μεγάλα στητά βυζιά.
Καθαρή, αλλά αν υποθέσουμε οτι έχει χιόνι έξω ,δεν βρίσκεις καμία άλλη κλπ και καταλήγεις σ΄αυτή, πως ξεπερνάς τη μουγκαμάρα;
Εκτός αν το βάλεις στον αυτόματο γαμάς (πλαστική κούκλα) τελειώνεις ,ντύνεσαι φεύγεις!!!
Διαλέγεις και παίρνεις!
Το τηλ της φίλης της είναι 00359876436110
Καί κάτι άλλο: ένας φιλος μου έδωσε ένα τηλ. κάποιας Dianna 00359898991919.Της τηλ. και μου λέει έλα το βράδυ στο Kempiski,Guru Bar έχουμε party και θα είναι 15 κοπέλες να διαλέξεις όποια θέλεις.Της λέω τι ώρα μου απαντάει μετά τα μεσάνυχτα.Τιμή ρωτάω,400 ΕΥΡΩ μου λέει .Την ξαναρωτάω και μου απαντάει αν θέλεις μπάζα, έχω και με 50,αυτές είναι μοντέλα!
Που να τρέχω τώρα στο Bar τα μεσάνυχτα γέρος άνθρωπος ...
Και μιά λεπτομέρεια:Γύρω στις 23.30 μου τηλ. αλλά δεν το σήκωσα, και μου στέλνει μήνυμα : Where are you, are you comming.?
Της απάντησα ,ναι αλλά άμα αργήσω φάτε.
Τώρα θα μου πεις θα μπορούσα να το διαπραγματευτώ αν πήγαίνα αλλά είλικρινά δεν είχα όρεξη για ξενύχτια, έπρεπε να σηκωθώ στις 7 το πρωί, θα έφευγαν και γύρω στα 500 ΕΥΡΩ που δεν τα διέθετα.Δεν ήμουνα και στη φάση.