Παιχτες καλημέρα!
Χθες το βράδυ επέστρεψα από Βουλγαρία!! Κατ' αρχάς να πω πάλι μπράβο για το θρεντάκι και τις πληροφορίες..
Πάμε στα δικά μου. Η ατυχία μου τελικά γύρισε προς όφελός μου!! ;)
Από την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, είχα μιλήσει με το πρακτορείο για ραντεβουδάκι, και μου είχαν στείλει φωτογραφίες για την 4αδα που είχα γράψει! Στο μυαλό μου είχα διαλέξει την ΛΕΙΛΑ, και τους είχα πει ότι θα τους το επιβεβαιώσω μέσω mail το Σάββατο μεσημέρι... Μεσημεράκι λοιπόν για καφεδάκι στον πεζόδρομο στην Σόφια και πάω να μπω στα mail μου μέσω κινητού φίλου, ΤΙΠΟΤΑ!! 1,5 ώρα προσπάθειας, ΤΙΠΟΤΑ!! Αρχίζω να ρωταω σερβιτόρες, πάω στον Γερμανό, περαστικούς κλπ για ιντερνετ καφέ! ΤΙΠΟΤΑ!! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ιντερνετ καφε?
Πάμε στ διαμέρισμα με τα πολλά, απογοητευμένος εγώ.. λέω θα καταλήξω να παίρνω καμία στα τυφλά και θα μου σκάσει καμιά Λιάνη Παπανδρέου και θα τρέχω...
Τέλοσπάντων μου ρχεται η ιδέα και στέλνω νέο μαιλ από ενός φίλου!! Και μου στέλνουν τα 2 μαγικά ονόματα... ΑΛΕΞ-ΛΙΛΙ!!!
Με το που διάβασα ΛΙΛΙ βάρεσαν συναγερμοί στο μυαλό μου.. Λέω λες να είναι αυτή? Δεν μπορούσα να δω φωτό από το κινητό!
Με λίγα λόγια δεν το πολυσκέφτηκα... Την έκλεισα για ένα 2ωράκι (το μετάνιωσα μετά...)!
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια ΛΙΛΙ που λέτε εσείς αλλά ήταν Δυναμίτης!!! Γλυκιά-καβλιάρα-πύραυλος!! Σούπερ και το πρακτορειο!
ΑΧΧΧ...ΛΙΛΙ>>>