Νέα

Βιζιτες- Εσκορτς- Προτάσεις- Σόφια - Βουλγαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την περασμενη Δευτερα, βρεθηκα στην πρωτη πολη της Βουλγαριας, μπαινοντας απο το τελωνειο της Εξοχης, που ειναι απο την Δραμα.

Εμεινα στην πολη αυτη, λιγες; ωρες μονο, αλλα προλαβα και ειδα κατι πατουρια, που μου βγηκαν οι
οφθαλμοι !!! :new_shocked: :new_shocked:

Δεν γνωριζω, τιποτα παραπανω για να βοηθησω !!!

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Καλό θεματάκι εχετε ανοίξει. . . . . :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες σουπερ το θεματάκι αναλυτικότατο!

θα είμαι κι εγώ Σόφια Σάββατο, και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να στείλω mail στο ladiestravel! Όντως εξυπηρετικότατοι, αλλά έχω 2 απορίες!!
1. Ισχύουν όντως οι φωτό? Γιατί 2 από τα κορίτσια είναι τούμπανα!
2. 100 ευρώ / ώρα , 150 ευρώ / 2 ώρες  δεν είναι τσιμπημένες? Αν πάω για αλλού θα φάω στάνταρ φόλα?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

θα είμαι κι εγώ Σόφια Σάββατο, και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να στείλω mail στο ladiestravel! Όντως εξυπηρετικότατοι, αλλά έχω 2 απορίες!!
2. 100 ευρώ / ώρα , 150 ευρώ / 2 ώρες  δεν είναι τσιμπημένες? Αν πάω για αλλού θα φάω στάνταρ φόλα?
150 LV = 75 ΕΥΡΩ !!!

Ποσεξε !!!

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το ξέρω φίλε μου δες εδώ όμως...

1h,100 Euro
2h,150 Euro

if with anal,+ 50 euro
if with swallow + 100 euro

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για τα διαθέσιμα κορίτσια είναι τα εξής:
Αλεξ - Ιλονα - Λειλα - Πωλίνα
Μόνο για την Αλεξ είδα κάποια αναφορά στο θρεντ! Ξέρει κανείς αν είναι η ίδια?

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415

2. 100 ευρώ / ώρα , 150 ευρώ / 2 ώρες  δεν είναι τσιμπημένες? Αν πάω για αλλού θα φάω στάνταρ φόλα?

Εγώ έχω πάρει 2-3 φορές κοπέλες από το συγκεκριμένο και πρέπει να πω ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, τα κορίτσια αρκετά καλά εκτός από 1 που ήταν φόλα.

Δίνεις κάτι παραπάνω φιλαράκι αλλά γίνεται καλή δουλειά. Αλλιώς θα φας μεγάλη φόλα.

δες προηγούμενα Post μου σχετικά.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Exoυν ερθει καινουρια προσωπα , νεο αιμα , αρκετα εξ αυτων αξιαγάμητα αλά........
ασχετα με το σπόρ............  καλή επιτυχία

Εσένα δεν σε φοβάμαι..είσαι παλιός λύκος και θα τις βάλεις σε σειρά...ώρα να τις αρχίσεις στις προπονήσεις  :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εσένα δεν σε φοβάμαι..είσαι παλιός λύκος και θα τις βάλεις σε σειρά...ώρα να τις αρχίσεις στις προπονήσεις  :grin:

Ξεκίνησα ήδη,......
Σοφια 5ήμερη προπονηση εκανα το τελευταίο ΠΠΣΚΔ και καλου κακου ειχα και personal traider apo Skopia μεριά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Όσο για τα διαθέσιμα κορίτσια είναι τα εξής:
Αλεξ - Ιλονα - Λειλα - Πωλίνα
Μόνο για την Αλεξ είδα κάποια αναφορά στο θρεντ! Ξέρει κανείς αν είναι η ίδια?

την Leila την έχω πάρει 1 φορά. Ωραία γυναίκα όπως στις Φωτογραφίες. και στο σέρβις καλή ήταν. έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα.

ηλικιακά ανάφερε κάτι για 26 αλλά είναι 2-3 χρόνια παραπάνω. το σώμα είναι καλό αλλά το στήθος έχει αρχίσει να χαλαρώνει.

πριν μερικούς μήνες την είχε ξεκινήσει με 150 την ώρα. μάλιστα την είχα ζητήσει αλλά δεν ήρθε (η μοναδική παρασπονδία που μου έχει κάνει το γραφείο). είδε όμως ότι δεν έχει κίνηση και το ξανακατέβασε στα 100.

εχει κάνει και μερικά τουρακια σε Ντουμπάι - Σινγκαπούρη, και επιπλέον ανέφερε ότι μένει κατά περιόδους Λονδίνο. Μάλλον για τον ίδιο λόγο αφού εκτός από το δωμάτιό της και ένα club δεν ήξερε τίποτα άλλο από την πόλη.

Αυτό που την ξεχωρίζει από τις περισσότερες του γραφείου είναι ότι δεν είναι τόσο amateur και έχει μια μικρή έπαρση θεωρώντας ότι είναι λίγο καλύτερη από ότι είναι. όχι όμως ότι δεν είναι σε γενικές γραμμές καλή περίπτωση και δε σου αφήνει μια καλή αίσθηση στο τέλος.

Την Άλεξ την έχω δει 2. τρελοκομείο, στον κόσμο της, πολύ καλό σώμα, ιδιαίτερο πρόσωπο, φοιτήτρια υποκριτικής. Το τελευταίο είναι μάλλον αλήθεια γιατί κάθε φορά που έρχεται κουβαλαει κάτι χαρτιά στην τσάντα της που μοιάζουν με σενάρια.

Γενικά αυθεντικό άτομο, amateur που της αρέσει πολύ το σεξ. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη που έχω πάρει στη Σόφια. Στο τελευταίο συμφωνεί και φίλος που την έχει πάρει 3 φορές και έχουμε ανέβει πολύ μαζί τα τελευταία 1,5 χρόνια.

την Ιλόνα την έχω δει (την είχε πάρει φίλος). είναι κοντή με μαγάλο στήθος αλλά δε μου άρεσε.

σου στέλνω και links για φωτο.

Alex43-.jpg   
Alex4-.jpg   
Alex6.PNG   

Ilona2-.jpg   
Ilona4.PNG   
Ilona7.jpg   
Leila1.PNG   
leila2-.jpg   
Leila.jpg   

Paulina66.jpg   
Paulina7.jpg   
Paulina8.jpg   

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  από έγκυρες πληροφορίες η "black marten" έκανε το καλοκαίρι ολοήμερα ραντεβού με ταρίφα 1500 eu.
zlatka6.jpg

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιχτες καλημέρα!
Χθες το βράδυ επέστρεψα από Βουλγαρία!! Κατ' αρχάς να πω πάλι μπράβο για το θρεντάκι και τις πληροφορίες..

Πάμε στα δικά μου. Η ατυχία μου τελικά γύρισε προς όφελός μου!! ;)
Από την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, είχα μιλήσει με το πρακτορείο για ραντεβουδάκι, και μου είχαν στείλει φωτογραφίες για την 4αδα που είχα γράψει! Στο μυαλό μου είχα διαλέξει την ΛΕΙΛΑ, και τους είχα πει ότι θα τους το επιβεβαιώσω μέσω mail το Σάββατο μεσημέρι... Μεσημεράκι λοιπόν για καφεδάκι στον πεζόδρομο στην Σόφια και πάω να μπω στα mail μου μέσω κινητού φίλου, ΤΙΠΟΤΑ!! 1,5 ώρα προσπάθειας, ΤΙΠΟΤΑ!! Αρχίζω να ρωταω σερβιτόρες, πάω στον Γερμανό, περαστικούς κλπ για ιντερνετ καφέ! ΤΙΠΟΤΑ!! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ιντερνετ καφε?
Πάμε στ διαμέρισμα με τα πολλά, απογοητευμένος εγώ.. λέω θα καταλήξω να παίρνω καμία στα τυφλά και θα μου σκάσει καμιά Λιάνη Παπανδρέου και θα τρέχω...

Τέλοσπάντων μου ρχεται η ιδέα και στέλνω νέο μαιλ από ενός φίλου!! Και μου στέλνουν τα 2 μαγικά ονόματα... ΑΛΕΞ-ΛΙΛΙ!!!
Με το που διάβασα ΛΙΛΙ βάρεσαν συναγερμοί στο μυαλό μου.. Λέω λες να είναι αυτή? Δεν μπορούσα να δω φωτό από το κινητό!
Με λίγα λόγια δεν το πολυσκέφτηκα... Την έκλεισα για ένα 2ωράκι (το μετάνιωσα μετά...)!
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια ΛΙΛΙ που λέτε εσείς αλλά ήταν Δυναμίτης!!! Γλυκιά-καβλιάρα-πύραυλος!! Σούπερ και το πρακτορειο!
ΑΧΧΧ...ΛΙΛΙ>>> :cum:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
ΤΙΠΟΤΑ!! Αρχίζω να ρωταω σερβιτόρες, πάω στον Γερμανό, περαστικούς κλπ για ιντερνετ καφέ! ΤΙΠΟΤΑ!! Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ιντερνετ καφε?

ΑΧΧΧ...ΛΙΛΙ>>> :cum:
Κανεις μεγαλο λαθος υπαρχει Ιντερνετ καφε και πολυ κοντα εκει που ησουν. Επησις σχεδον ολα τα καφε εχουν wifi αρκει να ζητησεις το password.

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις μεγαλο λαθος υπαρχει Ιντερνετ καφε και πολυ κοντα εκει που ησουν. Επησις σχεδον ολα τα καφε εχουν wifi αρκει να ζητησεις το password.

wifi το ξέρω πως υπάρχει σχεδόν παντού, απλώς μπαιναμε μέσω κινητού και δεν μπορούσα να ανοίξω τα μαιλ μου!!
Το κινητό είχε πρόβλημα!!! Γι αυτό και έψαχνα ιντερνετ καφε (με υπολογιστές μέσα δηλαδή)
Ρώτησα: Την σερβιτόρα, έναν πωλητή στον γερμανό, έναν περαστικό, μια ελληνίδα στον δρόμο, και αυτήν που μου έδωσε τα κλειδιά του διαμερίσματος! Ε, ιντερνετ καφέ δεν μου είπε κανείς πως υπάρχει!

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
wifi το ξέρω πως υπάρχει σχεδόν παντού, απλώς μπαιναμε μέσω κινητού και δεν μπορούσα να ανοίξω τα μαιλ μου!!
Το κινητό είχε πρόβλημα!!! Γι αυτό και έψαχνα ιντερνετ καφε (με υπολογιστές μέσα δηλαδή)
Ρώτησα: Την σερβιτόρα, έναν πωλητή στον γερμανό, έναν περαστικό, μια ελληνίδα στον δρόμο, και αυτήν που μου έδωσε τα κλειδιά του διαμερίσματος! Ε, ιντερνετ καφέ δεν μου είπε κανείς πως υπάρχει!
type: Internet Cafe
World66 rating: [rate it]
address: 6, Graf Ignatiev Str., Garibaldi square, 1000 Sofia, Bulgaria
tel: +359 2 9894285
email: info@garibaldicafe.net
zipcode: 18
url: Αυτο ειναι ενα απο τα παλιοτερα πχ τεσπα αν θες κατι αλλο για να μην ειμαστε και οφφ τοπικ και μας βαλει χερι ο αλλαν πμ η στο θρεντ Σοφια

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε συ οκ, το φαντάστηκα ότι θα υπάρχουν, γι αυτό και ρώταγα (τι διάολο, στην Σόφια είμαστε), απλά δεν ήξερε κανείς να μου πει..

Αλλά όπως είπα και πριν σε καλό μου βγήκε...  ;)

ΥΓ: Και για να είμαστε ον-τοπικ πάλι, ΛΙΛΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...........

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:tits2:
που ακριβως εχει νετ καφε εκει κοντα;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom