Νέα

Βίζα για την Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα, μια διευκρίνισηα απλώς χωρίς να θέλω να ακυρώσω τίποτε από τα παραπάνω, ούτε βέβαια να υπερασπιστώ τους Έλληνες πολιτικούς που κατ' εμέ θα έπρεπε να τουφεκιστούν δημοσίως (α ρε ωραίες εποχές!).

Επειδή ταξίδεψα προσφάτως στην Αμερική για μεγάλο χρονικό διάστημα, 3,5 μήνες περίπου, θα σας πω ότι η βίζα δεν είναι οπωσδήποτε υποχρεωτική του τύπου "αν δεν έχεις, δεν μπαίνεις".

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι αμερικανικές αρχές δεν συνεργάζονται και πολύ αρμονικά με τα ευρωπαϊκά εν γένει επίσημα έγγραφα. Έτσι πχ ο redneck σερίφης στο Τέξας που θα σε σταματήσει για αλκοτεστ δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι θα πει Ευρωπαϊκή Ένωση, αφήστε που οι περισσότεροι νομίζουν ότι ανήκουμε στον 3ο κόσμο. Για τους λόγους αυτούς συνίσταται η έκδοση βίζας η οποία απλά σε βγάζει από μπελάδες, με άλλα λόγια "σε είδαμε, σε φακελώσαμε, είσαι καθαρός-για την ώρα-πέρνα".

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εξίσου γελοίο είναι και το έντυπο που συμπληρώνεις για να βγάλεις βίζα. Σε ρωτάνε αν έχεις συμμετάσχει σε...γενοκτονία, έχεις κατηγορηθεί για σωματεμπορία, εμπόριο ναρκωτικών, συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μακάρι να ήταν γελοίο.. Γιατί αυτές οι ερωτήσεις (στις οποίες όλοι φυσικά απαντάνε όχι) τους δίνουν τη δυνατότητα, από τη στιγμή που εσύ βγάλεις από μέσα σου τη Τζιχάντ και φορέσεις το τουρμπάνι και πιαστείς με "πραμάτια" πάνω σου, να σε κατηγορήσουν όχι μόνο για βάναυση καταπάτηση του διεθνές δικαίου.. αλλά και το redneck δικαίου. Και μετά, όπως λέει και το τραγούδι

"GUADANAMO!"

Επισκέπτης
Υπάρχουν πολλοί τροποι πίεσης, πχ

1. Μεσω της ομογένειας
2. Να αρχίσουν αμεσως οι εργασιες του αγωγού Μπουργκάς - Αλε/πολη ΧΩΡΙΣ Αμερικάνικη εταιρία στην κοινοπραξία
3. Να παραγγείλουμε, ετσι για πλακα, στους Ρωσους και αλλους απο αυτους τους αντιεροπορικούς πυραλους (δε θυμαμαι πως λεγονται τωρα, Σ-400 ισως) που ''κλειδώνουν'' τα τουρκικα μαχητικα και χέζοναται οι το τουρκοι πιλοτοι (ακουν το μπι-μπι-μπι και ξερουν οτι τους εχουν στο χερι με ενα κουμπακι)
4. Να ξεχασουμε τα Φ-16 και να παρουμε Γιουροφάιτερ και Ραφάλ. Και μετα, σαν καλα παιδια, θα παμε να κρυφτουμε πισω απο τις μαμαδες Γερμανία-Γαλλια και στα @@ μας οι Αμερικάνοι. Ας πανε να τα βαλουν μαζι τους.

Και στη τελικη, ρωταω, εγω ο μαλακας....ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ??? ΤΙ??? Το πολυ πολυ να καταργησουν τις εδρες Ελληνικων σπουδων στο Χαρβαρντ και στο Πρινστον.

ΥΓ. Δεν ειμαι αντιαμερικάνος. Σπουδασα κιολας εκει. Δεν εχω κανενα ιχνος αντιαμερικανισμου. Γαμησα και καμιά 20αρια απο δαυτες με τα ξανθιά μαλλιά και τα 3αρια βυζια και τα αχυρα στο κεφάλι. Εξαιρετικά ηταν. Απλα μου γυρνάνε τα εντερα απο τη σταση των Ελληνων πολιτικών στο θέμα. Οι απολυτοι ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

1)Η Ομογένεια έχει πεθάνει...Έλληνες 3ης γενιάς στις ΗΠΑ,ενίοτε και Ελληνοαμερικάνοι.Δεν ξέρουν λέξη από Ελληνικά,και δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα.ʼρα οι δεσμοί έχουν διασπαστεί.
2)Δεν υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει κάτι τέτοιο...Χώρια που οι Βούλγαροι είναι πλέον τσιράκια των ΗΠΑ...
3)Η Ελλάδα δεν είχε παραγγείλει S300.Τους είχε παραγγείλει και πλήρωσε η Κύπρος.Εμείς είχαμε πάρει Patriot.Δυστυχώς είναι περίπλοκο το θέμα με τα Ρωσικά οπλικά συστήματα.Πολύ δύσκολα διασυνδέονται με τα υπόλοιπα...
4)Για eurofighter είχαμε ξεκινήσει,αλλά κάποιοι "εγκέφαλοι" νόμιζαν ότι αν αγοράσουν F-16 block52 θα έσωναν οι Αμερικάνοι τα Εθνικά θέματα.Αποτέλεσμα;Αναγνώρισαν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και μιλάνε για Τουρκική μειονότητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom