Νέα

Βιβλίο πατέρα Mάξιμου: Ο Αντίχριστος αναλαμβάνει εξουσία το 2013!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΥ:O ANTIXΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2013!

Ανοιγω το θεμα αυτο ορμωμενος απο το βιβλιο του πατερα μαξιμου,σχετικα με τα εσχατολογικα θεματα που θα συμβουν στο μελλον με βαση βεβαια το ιερο βιβλιο της αποκαλυψεως.Θα ηθελα να πειτε κατ'αρχας αν καποιος το εχει διαβασει και κατα δευτερον τι συμπερασμα εβγαλε αυτος που τυχον το εχει διαβασει σχετικα με τις πηγες του και τις πληροφοριες του...........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μα τι λέει ο παπάς..Αφού το τέλος του κόσμου θα έρθει νωρίτερα το 2012...Το λένε τα ημερολόγια των Μάγιας και είναι γραμμένο στη μεγάλη Πυραμίδα! Διαπιστωμένο και εξακριβωμένο όσο και η ύπαρξη vαζιστικών UFO...
Τί να λέμε τώρα...Και αν δεν με πιστεύετε διαβάστε 3ο μάτι. Νέξους και Ανεξήγητο..Είναι όλα εκεί...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Eδώ που τα λέμε, αυτοί με επιστημονική κατάρτιση γράφουν τις μεγαλύτερες μπούρδες  :rolleyes:

Και αν αμφιβάλλετε, δείτε τις περγαμηνές πολλών "επιστημόνων" που κατά καιρούς μας έχουν στραβώσει με τα "πυθαγόρεια" αποτελέσματα της έρευνάς τους.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Άλλη μια κακοποίηση του κειμένου της Αποκάλυψης... αν σας ενδιαφέρει το θέμα προτείνω το εξαιρετικό βιβλίο του Σάββα Αγουρίδη, Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, εκδ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Μια μικρή περιγραφή απ' τον εκδότη:
Ένα οποιοδήποτε κείμενο, όπως και όποιο έργο του ανθρώπινου πνεύματος πρέπει να αναλυθεί στα βασικά στοιχεία του -ιστορικά, φιλολογικά, ιδεολογικά- για να γίνει κατανοητό. Πρέπει, με την κατάλληλη επιστημονική μέθοδο, να ενταχθεί το εξεταζόμενο κείμενο στο γενικότερο είδος που ανήκει κι ύστερα να βρούμε τη διήκουσα γραμμή του, τη σκέψη του, την ιστορική αναφορά του και τις ιδεολογικές του ιδιαιτερότητες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Όταν λέμε επιστημονική κατάρτιση εννοώ απο αποδεκτές επιστημονικές ομάδες πανεπιστημίων. ;) Όχι απλά ένας πτυχιούχος που βγάζει ότι του κατέβει και το παίζει η γνώση του κόσμου.

To τι είναι αποδεκτό ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που πολλές φορές δεν είναι επιστημονικοί...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=8pt]Ανοιγω το θεμα αυτο ορμωμενος απο το βιβλιο του πατερα μαξιμου,σχετικα με τα εσχατολογικα θεματα που θα συμβουν στο μελλον με βαση βεβαια το ιερο βιβλιο της αποκαλυψεως. Θα ηθελα να πειτε κατ'αρχας αν καποιος το εχει διαβασει και κατα δευτερον τι συμπερασμα εβγαλε αυτος που τυχον το εχει διαβασει σχετικα με τις πηγες του και τις πληροφοριες του... [/size]

Vasos,
Εχω γράψει πολλά για τέτοια θέματα, και μάλιστα και εδώ, σε αυτό το forum.
Δε σκοπεύω να ξαναμπώ στη συζήτηση.
Όποιος ενδιαφέρεται, ας ψάξει το forum (και το παλιό) και θα βρει πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Και τις απόψεις μου φυσικά.

Θα πω μόνο αυτά:

1) Ο τύπος είναι ωραίος! (ο πατήρ Μάξιμος εννοώ).
2) Έχει και website: 3) Παρόμοια στοιχεία (αλλά προσανατολισμένα περισσότερο πρός το "ΕΛΛ" και λιγώτερο προς το "ΧΡΙΣΤ") μπορείτε να βρείτε και στις εκδόσεις Λιακόπουλος, είκοσι τρία δέκα πενήντα τρία δέκα δέκα, και .

Είναι να απορεί κανείς γιατί υπάρχουν επιθεωρήσεις...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ περιμένω την Αποκάλυψη του άλλου Ιωάννη ,του Μελισσανιδη...Θα μας αποκαλύψει τελικά αν είναι πούστης? :grin: :grin:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πόσες φορές προλαβαίνω να πάω σε στριπ μέχρι το 2013; Πόσες φορές προλαβαίνω να γαμήσω; Κάτι άλλες δουλίτσες που έχω πάντως προλαβαίνω άνετα να τις κάνω.

Επίσης θα χαρώ τον βάζελο πρωταθλητή μέχρι το 2013; και πόσες φορές. Στο ποδόσφαιρο φυσικά. Επίσης ο πατήρ Μάξιμος μήπως γνωρίζει αν θα σηκώσουμε το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ για να μην αγχώνομαι.

Τώρα μια αγορά σπιτιού που σκεφτόμουνα να κάνω να την αφήσω. Δεν θα προλάβω να το χαρώ.

Εντάξει κάπως τακτοποίησα τα προσωπικά μου τώρα και μου έφυγε ένα αγχος.

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο ''ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ'' μου ανοιγη την ορεξη για γιαουρτομα....θα του πηγαινει το λευκο στο μαυρο χαλι του

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλα ρε παιδιά σοβαρομιλάμε τώρα? ασχολείστε με τον τύπο αυτό?

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ρε πούστη μου αν το τέλος του κόσμου έρθει το 2013 είναι μαλακία να βάζεις δάνεια χωρίς μακρά περίοδο εξόφλησης...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μπράβο ρε flyeron. Δεν το είχα σκεφτεί. Θα πάρω δάνεια με μακρά περίοδο εξόφλησης και θα σπονσοράρω όλα τα στριπ. Θα πάω και μερικά ταξίδια στην πηγή (πρώην ΕΣΣΔ).

Αλλά ρε συ, άμα έχει άδικο ο Μάξιμος θα με γαμήσουν μετά. Δεν νομίζω όμως ε; Ο τύπος θα έχει τις πληροφορίες του από ψηλά. Για γκανιάν μου φαίνεται.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ο Μάξιμος δεν είναι εκείνο το φρόκαλο που επί Ανδρεοκρατίας ήταν κολαούζος της Μιμής;  :jerking:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Χωρίς να θέλω να μπώ στην ουσία του ερωτήματος-γιατί θα κατηγορηθώ.
Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται μπορεί να ανατρέξει στην έννοια της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.
Όχι βέβαια ότι ο Μάξιμος από μόνος του θα το κάνει να συμβεί μην τρελαθούμε κιόλας.
Απλά αναρωτηθείτε τι συμβαίνει στην Αμερική με την "χριστιανική" δεξιά.
Μπορεί να κατευθύνεται λχ από παρόμοια εσχατολογικά κυρήγματα?
Έχω γνωστό Πεντηκοστιανό που διαρρυγνυει τα ιμάτια του πως ζούμε στις έσχατες μέρες...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
πάντως πλάκα - πλάκα...

Σκέφτεστε μια στο τετράκις - εκατομμύριο να έχει δίκιο;

:) :) :)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
πάντως πλάκα - πλάκα...

Σκέφτεστε μια στο τετράκις - εκατομμύριο να έχει δίκιο;

Ο Μελισσανίδης;  :grin:
Βρε Μάξιμε, δεν γαμιέσαι ν' αγιάσεις, λέω εγώ; Καρνάβαλε... :jerking:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ρε ενας hrys που σας χρειαζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom