1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τερμα ηλιθιοι οι χτικιαρηδες. χαρακιρι ρε μουνια γαμω τη παραδοση μεσα γαμω. μεχρι και οι αμερικανοι πιο φιλοτιμοι αποδειχθηκαν στις περιβαντολογικες μαλακιες τους. βαλανε τους πετρελαιαδες να τρεχουν σα πουτανες που ρυπαναν τα παραλια περυσι και πληρωνουν αποζημιωσεις μεχρι σωβρακου. και παρακολουθουμε τα κλαμενα κιτρινα μουνια καθε βδομαδα να βγαζουν δελτια τυπου στυλ 'ουπς παλι μαλακια εγινε μας ξεφυγε λιγη ραδιενεργεια ακομα, ας κανουμε υπομονη'.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΟΜΒΑΡΔΟΠΛΟΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΝΗΣΟ.
Σιγά μην φέρνουν και μουρμούρες από την Ιαπωνία.
Λοιπόν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τους υπολογισμούς μου κάποιος θα πρέπει να τρώει ΚΑΘΕ μέρα ψάρια από την θάλασσα της Φουκουσίμα επί 10 ΧΡΟΝΙΑ για να πάρει τόση ραδιενέργεια όση δέχεται από μία Αξονική Τομογραφία.
Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνεις Αξονική Τομογραφία (και εύχομαι να μην υπάρξει ανάγκη γιατί εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί τις κάνουν για ψύλλου πήδημα) να αρνηθείς.
ειναι που οι ιαπωνες ειναι σοβαρος λαος και εμεις οι βλακες
εχουμε ωραια θαλασσα ηλιο και νησια και θελουν ν αντλησουμε πετρελαιο απ το αιγαιο και να τα κανουμε μπουρδελο
Ασε ρε καλυτερα φτωχοι και ν απολαμβανουμε αυτα που μας προσφερει η φυση παρα πυρηνικη ενεργεια,πετρελαια και χρηματιστηρια
Καφεδακι στη παραλια και ενα ουζακι στη θαλασσα..δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο
Φαντάζομαι ότι ως φτωχός ούτε κινητό τηλέφωνο θα έχεις.
Μου αρέσει το γεγονός ότι φοβάστε την ραδιενέργεια και μπορεί να ψήνεται ο εγκέφαλος σας κάθε φορά που μιλάτε στο κινητό. Ιδιαίτερα όταν προσπαθεί να βρει σήμα.
Άντε, όχι να ψήνεται, αλλά να βράζει γιατί ως γνωστόν ο εγκέφαλος είναι 80% νερό.
Ρε μάγκες, πως δηλαδή είστε σίγουροι ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν καρκίνο στον εγκέφαλο;
Μήπως υπάρχει καμιά μακροχρόνια μελέτη;;;
Τα κινητά είναι τόσο "φρέσκα" που ανάθεμα αν μπορούμε να βγάλουμε με σιγουριά όχι συμπέρασμα για την ακτινοβολία τους αλλά κάποια ένδειξη.
Εδώ οι άλλοι βρήκαν ότι τα κινητά www.e-steki.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-alzheimer-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%82-55822/]προστατεύουν από το Αλτσχάϊμερ[/url].
Τώρα θα μου πεις ποντίκια είναι αυτά.....
Επίσης κάθεστε και σας βομβαρδίζει το WiFi τα @@. Τις μακροχρόνιες συνέπειες στο σπέρμα ούτε τις ξέρετε.
Εδώ οι άλλοι βρήκανε ότι πειράζει τα δένδρα:
Σιγά μην φέρνουν και μουρμούρες από την Ιαπωνία.
μη μας πεις και οτι εξαγουμε μπακαλιαρο στην αλασκα μονο...
πέφτω απ τα σύννεφα.
δεν είμαστε εμείς που στέλνουμε αποκλειστικά μπακαλιάρο στην Αλάσκα;
αυτο μου φαινεται συμπαντικη μαλακια τωρα, οπως και το αλλο που ειχες πει οτι εξαγουμε στην Ιαπωνια τονο. ρε παιχτη μη μας τρελαινεις. Η μεγαλυτερη αλιεια σε τονοειδη εκει γινεται παγκοσμιως και απο κει τροφοδοτειται παγκοσμιως. λες ναχουνε αναγκη οι χλεμπονιαρηδες τον τονο απο τις ξερες του αη στρατη?
αυτο μου φαινεται συμπαντικη μαλακια τωρα, οπως και το αλλο που ειχες πει οτι εξαγουμε στην Ιαπωνια τονο. ρε παιχτη μη μας τρελαινεις. Η μεγαλυτερη αλιεια σε τονοειδη εκει γινεται παγκοσμιως και απο κει τροφοδοτειται παγκοσμιως. λες ναχουνε αναγκη οι χλεμπονιαρηδες τον τονο απο τις ξερες του αη στρατη?
εμεις ειμαστε. και μας το στελνουν πισω μετα να το πληρωσουμε 150 ευρω μεζε στο νομπου στον αστερα της βουλιαγμενης
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν και έτσι.
Το ίδιο συμβαίνει με μάρμαρα και λάδι π.χ. από ιταλία.
τώρα αυτό είναι επιχείρημα ρε γαμώ την ευφυία σου;
οταν μιλάς ρε στο κινητό καταστρέφεις και όλη τη χλωρίδα και πανιδα σε απόσταση ακτίνας 50 χιλιομέτρων;
λεω τώρα εγώ ο βλάκας........
για το λαδι το ξερω!
υ.γ. μαγκες γουσταρω το σαιτ γιατι λεμε και τις μαλακιες μας αλλα μαθαινουμε και κατι. πασο για τον τονο, δεν τοξερα τωρα το εμαθα.
Τα τζαπώνια είναι επικίνδυνα ρε.
Στην επόμενη συνέντευξη του παπάρα της Φουκουσίμα, θα μας πει ότι μας κοροϊδεύει από την πρώτη στιγμή, θα ζητήσει συγγνώμη, θα κάνει ένα on-line χαρακίρι και μετά τρεχάτε να βγάλετε τα σκατά μόνοι σας οι υπόλοιποι.
Αυτή είναι η τζπωνομαγκιά, επειδή αυτοκτονούν, θεωρούν ότι δεν τρέχει τίποτα και καθάρισαν.
Τιμωρία τους δεν θα ήταν να τους εκτελέσουν, αλλά να τους κρατάνε ζωντανούς και να τους φτύνουν όλοι.
Αυτό είναι ότι χειρότερο για τα τζαπώνια.