Νέα

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, σε συναγερμό χώρες στον ωκεανό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και τι θα έπρεπε να κάνουν ρε βέλβυ? Να μην πάνε? Να τα αφήσουν να γίνουν όλα μπουρδέλο?
Εσύ δηλαδή έαν δούλευες στο συγκεκριμένο χώρο θα έλεγες... "δεν γαμιέστε? να πεθάνετε όλοι σας.. να γαμηθεί το σύμπαν... εμένα στ' αρχίδια μου... στείλτε ρομπότ!" :idiot: :idiot: :idiot:

Παίρνουν όσες προφυλάξεις μπορούν να πάρουν..

καλα οκ ευκολο να το λες κ να εισαι ηρωας στα λογια.
εγω μιλησα για μενα. σιγα μην αφηνα την οικογενεια μου ετσι χυμα, για να κανω τον ηρωα.
τι σκατα? ολοι ετοιμοι να πεθανετε ειστε?
ναι ωραιο κ ρομαντικο να πεθαινεις για μια μεγαλη ιδεα (παπαρια βεβαια για το συγκεκριμενο γεγονος) αλλα ε οκ εγω θα θελα να ζησω.
κ μιλαμε για ραδιενεργεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο Τσερνόμπιλ δεν ξέρανε τι είχαν να αντιμετωπίσουν γι΄αυτό και πήγαν σαν τα αρνιά στη σφαγή..
Έλεος με τη ξερολίαση :uglystupid:

ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα.
δεν ξέρανε;
ααααααααααααααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα
πόσα χρόνια είχε ανακαλυφθεί η πυρηνική ενέργεια πριν;
κανα δυό έ;
αααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχα

μεγάλες στιγμές το μπουρδέλα....

δεν ξέρανε....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για κάτσε ρε περσόνα... σεισμός 9.0 ρίχτερ ήτανε δεν ήταν παίξε γέλασε.. κατα την γνώμη μου λίγοι ήταν οι νεκρόι.. μην ξεχνάς ότι στην Ινδονησία και Ταυλάνδη οι νεκρόι ξεπέρασαν τους 300.000 σε αναλόγου μεγέθους σεισμό..

το ξέρανε ότι ενδεχεται εκεί να γίνει τέτοιος σεισμός.
ας μην τα ξαναποστάρω. 30% πιθανότητα είχαν για πανω απο 7 ρίχτερ. ειχαν αποφασίσει να κλείσει το εργοστάσιο και παρέτειναν τη λειτουργία του.........

η διαστρέβλωση εδω μέσα είναι τεράστια. εγώ είπα ότι προφανώς εάν σε ένα άνθρωπο πεις ότι η στολή του του παρέχει πλήρη ασφάλεια θα πάει πιο εύκολα.
σαφώς και ξέρει τους κινδύνους.
αλλο όμως να πεις στον άνθρωπο πήγαινε είσαι πολύ προστατευμένος και άλλο να του πεις είσαι μελλοθάνατος.
σαφώς και εάν το γνωρίζουν το βου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ για λόγους ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
τόσο απλό είναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το ξέρανε ότι ενδεχεται εκεί να γίνει τέτοιος σεισμός.
ας μην τα ξαναποστάρω. 30% πιθανότητα είχαν για πανω απο 7 ρίχτερ. ειχαν αποφασίσει να κλείσει το εργοστάσιο και παρέτειναν τη λειτουργία του.........

η διαστρέβλωση εδω μέσα είναι τεράστια. εγώ είπα ότι προφανώς εάν σε ένα άνθρωπο πεις ότι η στολή του του παρέχει πλήρη ασφάλεια θα πάει πιο εύκολα.
σαφώς και ξέρει τους κινδύνους.
αλλο όμως να πεις στον άνθρωπο πήγαινε είσαι πολύ προστατευμένος και άλλο να του πεις είσαι μελλοθάνατος.
σαφώς και εάν το γνωρίζουν το βου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ για λόγους ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
τόσο απλό είναι.

δεν πιστεύω οτι πήγαν έχοντας άγνοια ή υποτιμώντας τον κίνδυνο.. η ιδιοσυγκρασία και η γιαπωνεζική κουλτούρα είναι τελείως διαφορετική από των δυτικών...

μη ξεχνάς τους καμικάζε στον Β!ΠΠ.. πηγαίναν για να πεθάνουν.. και το ξέρανε..

βέβαια θα μου πεις ότι από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και έχουν αλλάξει τα πράγματα.. νοοτροπίες όμως αιώννω δεν αλλάζουν εύκολα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ερωτώ την ομήγυρη.

ποιός απο εσάς θα πήγαινε να δουλεψει ακόμα και με στολή σούπερμαν σε εκείνη την περιοχή;
:tits2:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
στο Τσερνόμπιλ δεν ξέρανε τι είχαν να αντιμετωπίσουν γι΄αυτό και πήγαν σαν τα αρνιά στη σφαγή..
Έλεος με τη ξερολίαση :uglystupid:
Μαλλον στο Τσερνομπυλ τους καναν ηρωες με το ζορι. Δε νομιζω να μην πηραν χαμπαρι τι παιζει οταν δουλευαν μονο 1 λεπτο στην ταρατσα του αντιδραστηρα και μετα τους κατεβαζαν κατω και τους μπανιαριζαν. Δε νομιζω να πιστευαν οτι δεν ηθελαν να τους κουρασουν! Οπως ειπε κι ενας απαυτους που ζει με τα προβληματα "καποιος επρεπε να το κανει και δε μετανιωνω που ημουν εγω". Βεβαια δε θα εχουν ολοι την ιδια αποψη, ειδικα οι νεκροι ή αυτοι που δεν μπορουν να σκουπισουν τον κωλο τους μονοι τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν πιστεύω οτι πήγαν έχοντας άγνοια ή υποτιμώντας τον κίνδυνο.. η ιδιοσυγκρασία και η γιαπωνεζική κουλτούρα είναι τελείως διαφορετική από των δυτικών...

μη ξεχνάς τους καμικάζε στον Β!ΠΠ.. πηγαίναν για να πεθάνουν.. και το ξέρανε..

βέβαια θα μου πεις ότι από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και έχουν αλλάξει τα πράγματα.. νοοτροπίες όμως αιώννω δεν αλλάζουν εύκολα..

οι καμικάζι ήταν συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων με συγκεκριμένη παιδεία και συγκεκριμένη ανατροφή
το ίδιο και οι γεννίτσαροι καποτε, το ίδιο και οι μουσουλμάνοι της τζιχάντ σήμερα.
από κει και πέρα ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετοί που έχουν αυξημένη ευαισθησία και να γνωρίζουν τι αντιμετωπίζουν.

το να ισχυρίζεται βέβαια ένα νικ στο μπουρδέλα ότι δεν τρέχει τίποτα όταν ο ίδιος ο ιάπωνας πρωθυπουργός δηλώνει δημοσίως ότι η κατάσταση είναι πλέον ΑΠΟΒΛΕΠΤΗ δείχνει και το μέγεθος της μαλακίας που δέρνει το μέσο μαλάκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαλλον στο Τσερνομπυλ τους καναν ηρωες με το ζορι. Δε νομιζω να μην πηραν χαμπαρι τι παιζει οταν δουλευαν μονο 1 λεπτο στην ταρατσα του αντιδραστηρα και μετα τους κατεβαζαν κατω και τους μπανιαριζαν. Δε νομιζω να πιστευαν οτι δεν ηθελαν να τους κουρασουν! Οπως ειπε κι ενας απαυτους που ζει με τα προβληματα "καποιος επρεπε να το κανει και δε μετανιωνω που ημουν εγω". Βεβαια δε θα εχουν ολοι την ιδια αποψη, ειδικα οι νεκροι ή αυτοι που δεν μπορουν να σκουπισουν τον κωλο τους μονοι τους...

στο μαλακόμετρο το τι διαβάζεις εδώ μεσα αλλάζει συνεχώς την κόκκινη γραμμή. την ανεβάζει παραπάνω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και ερωτώ την ομήγυρη.

ποιός απο εσάς θα πήγαινε να δουλεψει ακόμα και με στολή σούπερμαν σε εκείνη την περιοχή;

οπως το θέτεις κανένας... αλλά σκέψου όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν εκεί, έχουν οικογένειες οι οποίες κινδυνεύουν από τυχόν ολοκληρωτική καταστροφή, φίλους, συγγενείς.. και ξέρουν ότι αν δεν πάνε αυτοί και κάποιοι άλλοι τότε κινδυνεύουν τα πρόσωπα που αγαπάνε ακόμη περισσότερο...

δηλαδή για να θέσω διαφορετικά την ερώτηση.. εσένα αμα σου λέγανε ότι πρέπει να πάς και να κινδυνεύσεις αλλιώς θα κινδυνεύσει η οικογένεια σου δεν θα πήγαινες... ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οι καμικάζι ήταν συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων με συγκεκριμένη παιδεία και συγκεκριμένη ανατροφή
το ίδιο και οι γεννίτσαροι καποτε, το ίδιο και οι μουσουλμάνοι της τζιχάντ σήμερα.
από κει και πέρα ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετοί που έχουν αυξημένη ευαισθησία και να γνωρίζουν τι αντιμετωπίζουν.

το να ισχυρίζεται βέβαια ένα νικ στο μπουρδέλα ότι δεν τρέχει τίποτα όταν ο ίδιος ο ιάπωνας πρωθυπουργός δηλώνει δημοσίως ότι η κατάσταση είναι πλέον ΑΠΟΒΛΕΠΤΗ δείχνει και το μέγεθος της μαλακίας που δέρνει το μέσο μαλάκα.

οι καμικάζε δεν ανήκαν σε καμμιά κάστα.. .εθελοντές ήτανε περσόνα...
και είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα σε αυτούς που πάνε σήμερα στον αντιδραστήρα δεν υπάρχει κανένας (εκτός και αν οι γιαπωνέζοι έχουν πολιτιή προσλήψεων ατόμων με ειδικές ανάγκες) που να μην γνωρίζει τον κίνδυνο.. απλά τον αποδέχονται και το κάνουν για το κοινωνικό σύνολο...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και ερωτώ την ομήγυρη.

εγω το παμε, κοιταζω τ αρχιδια μου/μουνι μου/γουατεβερ, οποτε τσου :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλά τον αποδέχονται και το κάνουν για το κοινωνικό σύνολο...

αυτό εννοώ. και αυτό θέμα παιδείας είναι.
σε αντίστοιχο ατύχημα στην ελλάδα οι εργαζόμενοι εκεί θα είχαν ήδη πάρει το αεροπλάνο για ξένη χώρα.. ο κωλος μας και η οικογένειά μας...
κατά το ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε και οι αλλοι να πάνε να γαμηθούνε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όπως κάθε γυναίκα άλλωστε...ευτυχώς υπάρχουν κ οι άντρες[size=5pt](οι μαλάκες)[/size] για τα δύσκολα. :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όπως κάθε γυναίκα άλλωστε...ευτυχώς υπάρχουν κ οι άντρες[size=5pt](οι μαλάκες)[/size] για τα δύσκολα. :sunglasses:

δε με νοιαζει ρε συ. ας με πουν ελληναρου.
και σιγα μην αφηνα τον αντρα μου να παει να πεθανει. δεν υπηρχε περιπτωση. τελος.

zdoupi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οπως το θέτεις κανένας... αλλά σκέψου όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν εκεί, έχουν οικογένειες οι οποίες κινδυνεύουν από τυχόν ολοκληρωτική καταστροφή, φίλους, συγγενείς.. και ξέρουν ότι αν δεν πάνε αυτοί και κάποιοι άλλοι τότε κινδυνεύουν τα πρόσωπα που αγαπάνε ακόμη περισσότερο...

δηλαδή για να θέσω διαφορετικά την ερώτηση.. εσένα αμα σου λέγανε ότι πρέπει να πάς και να κινδυνεύσεις αλλιώς θα κινδυνεύσει η οικογένεια σου δεν θα πήγαινες... ???

δεν θα πήγαινε.. θα πήγαιναν βόλτα με τη βέλβυ για καφέ :2funny: :2funny: :2funny:

όταν επιλέγεις να δουλεύεις σε τέτοιο χώρο ΞΕΡΕΙΣ ότι ΙΣΩΣ να αντιμετωπίσεις και κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τη λογική μερικών.. αντιστοιχως και οι πυροσβέστες θα έπρεπε να μην πηγαίνουν να σβήσουν φωτιές για να μη κινδυνέψει η ζωή τους, και οι στρατιώτες εν καιρώ πολέμου θα έπρεπε να τρέχουν να κρυφτούν κλπ κλπ..

αν ήταν όλοι σαν εσένα και εσύ (και εμείς) θα κινδυνεύαμε να μας γαμήσει η ραδιενέργεια αυτή τη στιγμή
είναι ηλίθιος ο τρόπος σκέψης σου, αν δεν πήγαινε κανένας θα είχε γαμηθεί το σύμπαν, και εσύ μέσα σε αυτό

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και σιγα μην αφηνα τον αντρα μου να παει να πεθανει. δεν υπηρχε περιπτωση. τελος.
Δεν ξέρω αν είναι η μόνη λύση...αν είναι όμως αναγκαστικά για να μην συμβούν χειρότερα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αν ήταν άντρας δεν θα σε ρωτούσε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύμφωνα με τη λογική μερικών.. αντιστοιχως και οι πυροσβέστες θα έπρεπε να μην πηγαίνουν να σβήσουν φωτιές για να μη κινδυνέψει η ζωή τους, και οι στρατιώτες εν καιρώ πολέμου θα έπρεπε να τρέχουν να κρυφτούν κλπ κλπ..

σύμφωνα με την ελληνική λογική οι στρατιωτικοί πηγάινουν στο στρατό για να πάρουν γρήγορα σύνταξη και να έχουν σίγουρο μισθό......

εσύ τώρα μπορείς να λες ότι μαλακία γουστάρεις.
και μπες με το κανονικό.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
καλα οκ ευκολο να το λες κ να εισαι ηρωας στα λογια.
εγω μιλησα για μενα. σιγα μην αφηνα την οικογενεια μου ετσι χυμα, για να κανω τον ηρωα.
τι σκατα? ολοι ετοιμοι να πεθανετε ειστε?
ναι ωραιο κ ρομαντικο να πεθαινεις για μια μεγαλη ιδεα (παπαρια βεβαια για το συγκεκριμενο γεγονος) αλλα ε οκ εγω θα θελα να ζησω.
κ μιλαμε για ραδιενεργεια.
ΔΕΝ παει ετσι Βελβυ μου .....

Το γενικο καλο υπερεχει ολων σε τετοια ζητηματα ζωης η θανατου.

Φυσικα αυτοι που πραττουν τετοιες ενεργειες για το κοινο καλο
εχουν απιστευτο ψυχισμο και υπευθυνοτητα προς ολους και δυστυχως ειναι λιγοι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν ήταν άντρας δεν θα σε ρωτούσε...

δεν ξερω πως λειτουργεις στο γαμο σου, στις σχεσεις σου γενικοτερα, αλλα εγω εχω μαθει να συζηταω και να αποφασιζω παρεα με τον αλλον. οποτε ακυρο το δε θα με ρωτουσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom