Νέα

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, σε συναγερμό χώρες στον ωκεανό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Κατακλυσμένοι από ραδιενέργεια

Περίπου 800 περιστατικά διαρροών την τελευταία εικοσιπενταετία

Τα τελευταία 24ωρα αγωνιούμε για την εξέλιξη της πυρηνικής κρίσης στην Ιαπωνία. Δυστυχώς όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από την εποχή του Τσερνόμπιλ.

Περίπου 800 περιστατικά που σχετίζονται με σημαντικές διαρροές ραδιενέργειας, έχουν επισήμως καταγραφεί από τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA), πράγμα που καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτό που υποστηρίζει εδώ και δεκαετίες η Greenpeace: Η πυρηνική ενέργεια είναι από τη φύση της επικίνδυνη.

Η ιστορία της πυρηνικής ενέργειας είναι μία ιστορία γεμάτη ατυχήματα: από περιπτώσεις μερικής τήξης των αντιδραστήρων μέχρι διαρροή ραδιενέργειας και βλάβης των συστημάτων. Η ΙΑΕΑ έχει δημιουργήσει μία κλίμακα επικινδυνότητας, από το 1 έως το 7, με την οποία αξιολογεί τα περιστατικά ατυχημάτων. Εκτός του Τσερνόμπιλ, που αναφέρεται ως κατηγορία 7 (ανώτατη), στην ειδική κλίμακα INES, έχουν επισήμως καταγραφεί:

http://[URL unfurl="true"]www.greenpeace.org/greece/Global/greece/image/2011/nuclear/nuclear_history.png[/img[/URL]]
* 4 περιστατικά επιπέδου 4 σε Ιαπωνία, Ινδία, Βέλγιο και Αίγυπτο

* 31 περιστατικά επιπέδου 3, εκ των οποίων 12 σε πυρηνικούς αντιδραστήρες σε 19 χώρες, όπως ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ισπανία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία

* 254 περιστατικά επιπέδου 2, εκ των οποίων 132 σε πυρηνικούς αντιδραστήρες σε 34 χώρες

Πόσα ακόμα τέτοια περιστατικά χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ότι η πυρηνική ενέργεια είναι εξαιρετικά επικίνδυνη;
Συνοπτικό ιστορικό των σημαντικότερων περιστατικών

[b]Καζιβαζάκι-Καρίβα, Ιαπωνία, Ιούλιος 2007[/b]
Ένας σεισμός μεγέθους 6,7 της κλίμακας ρίχτερ χτύπησε το μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό του κόσμου, που αποτελείται από 7 μεγάλους αντιδραστήρες, στη δυτική Ιαπωνία. Κανένας από τους αντιδραστήρες δεν είχε σχεδιαστεί για ένα σεισμό τέτοιου μεγέθους, καθώς η περιοχή θεωρούταν χαμηλής σεισμικής δραστηριότητας.....
ακόμα:
[b]Φόρσμαρκ, Σουηδία, Ιούλιος 2006
Κοζλοντούι, Βουλγαρία, Μάρτιος 2006
Ντέβιντ Μπες, ΗΠΑ, Μάρτιος 2002
Τοκάι Μούρα, Ιαπωνία, Σεπτέμβριος 1999
Σίκα, Ιαπωνία, 1999[/b]

πηγή: greenpeace [URL unfurl="true"]http://www.greenpeace.org/greece/el/news/800_peristatika_diarrois_radienergeias/[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/139400/kataklusmenoi-apo-radienergeia/[/URL]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σκάνε οι αντιδραστήρες ο ένας πίσω απο τον άλλον σαν τα 

Συνημμένα

• popcorn.jpg
    popcorn.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αντε μωρη περσονα και νομιζα οτι ειμαι ο μονος που τους εβριζε πολλα χρονια πριν αλλα και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο μετα το σεισμο.

Σκατα στην Ιαπωνια.. καλα να παθουν ?εφοσον περναει απο το χερι τους να σκεφτουν και να κρινουν καποιες αποφασεις της κυβερνησης τους τοτε ναι.  ειναι ευνουχισμενοι εντελως, δεν σκεφτονται. τουλαχιστον οι γερμανοι πολιτες χρησιμοποιουν το μυαλο τους.. τουτοι δω για το μπουτσο εντελως.

Θα αναδομηθουν και θα ξανακανουν τις ιδιες μαλακιες. και μετα δως του παλι τσουναμια και σεισμους να τα κανουν λαμπογυαλο. και αντε απο την αρχη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αντε μωρη περσονα και νομιζα οτι ειμαι ο μονος που τους εβριζε πολλα χρονια πριν αλλα και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο μετα το σεισμο.

Σκατα στην Ιαπωνια.. καλα να παθουν ?εφοσον περναει απο το χερι τους να σκεφτουν και να κρινουν καποιες αποφασεις της κυβερνησης τους τοτε ναι.  ειναι ευνουχισμενοι εντελως, δεν σκεφτονται. τουλαχιστον οι γερμανοι πολιτες χρησιμοποιουν το μυαλο τους.. τουτοι δω για το μπουτσο εντελως.

ηλίθια ράτσα.
χωρίς προσωπικότητα. το τεχνολογικό τους θαύμα στηρίχθηκε σε......αντιγραφές ευρωπαίων....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ηλίθια ράτσα.
χωρίς προσωπικότητα. το τεχνολογικό τους θαύμα στηρίχθηκε σε......αντιγραφές ευρωπαίων....
με αυτη την λογικη οσες χώρες εχουν πυρινικο αντιδραστηρα οι κατοικοι ειναι ηλιθια ρατσα...
το τεχνολογικο τους θαυμα ειναι εδω και 100 χρονια....εχουν παραδοση στην βαρια βιομηχανια...
φυσικα αποδεικνυετε οτι τα πυρινικα εργοστασια ΗΤΑΝ ΥΨΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...
και μάλιστα της ιαπωνιας ηταν τα ποιο ασφαλη....
φαντασου να γινει κατι σε αυτοΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ....που ειναι απαρχαιομενο...
φαντασου η αλ καιντα η οι τσετσενοι να χτυπησουν κανενα πυρινικο εργοστασιο στην ρωσια η στην αμερικη αντίστοιχα...
εγω ειχα επιρεαστει απο μικρος απο την ταινια ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ και ημουν παντα εναντια στην λειτουργια τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με αυτη την λογικη οσες χώρες εχουν πυρινικο αντιδραστηρα οι κατοικοι ειναι ηλιθια ρατσα...
το τεχνολογικο τους θαυμα ειναι εδω και 100 χρονια....εχουν παραδοση στην βαρια βιομηχανια...
φυσικα αποδεικνυετε οτι τα πυρινικα εργοστασια ΗΤΑΝ ΥΨΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...
και μάλιστα της ιαπωνιας ηταν τα ποιο ασφαλη....
φαντασου να γινει κατι σε αυτοΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ....που ειναι απαρχαιομενο...
φαντασου η αλ καιντα η οι τσετσενοι να χτυπησουν κανενα πυρινικο εργοστασιο στην ρωσια η στην αμερικη αντίστοιχα...
εγω ειχα επιρεαστει απο μικρος απο την ταινια ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ και ημουν παντα εναντια στην λειτουργια τους...

ηλίθια ράτσα είναι χρόνια λόγω πολιτισμικών εθίμων και παραδόσεων και όχι λόγω πυρηνικού αντιδραστήρα.
γενικά έχω ελάχιστη εκτίμηση σε λαούς που η ανθρώπινη ζωή είναι αναλώσιμη μπορστά σε "αξιες", ή κοινωνικές παραδοσεις ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Μια ζωή είναι περισσότερο χρήσιμη εάν την αναμορφώσεις ή την κάνεις να καταλάβει το λάθος της από το να την υποχρεώνεις με πλύση εγκεφάλου να κάνει χαρακίρι και να γίνει κοπριά γιατί έτσι προστάζει το κοινωνικό πρότυπο.

όταν ο βασιλιάς χιροχίτο έδινε δημόσια εντολή να εκτελούνται όλοι οι αιχμάλωτοι πολέμου αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμμιά πολιτιστική κληρονομιά σεβασμού της ανθρώπινης ζωής.

απλά και νέτα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παρακολουθουσα εχθες της δηλωσεις των ελληνων ειδικών και ξενων για την πυρινικη ενεργεια και ηταν ιδιαιτερα καθησιχαστικοι...
οσο περνανε οι μέρες τά πραματα ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ....
και μετα απο λίγες ωρες γιναν αλλες 2 εκρήξεις....
μά ειναι σοβαρα πραματα αυτα....
μου φαινοντε καραγκιοζάκιδες και αναξιόπιστοι ανθρωποι που δεν δισταζουν να παιξουν με ανθρωπινες ζωές....

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπω στις τηλεορασεις απο προχτες κατι "καθηγητες",δηλαδη ρουφιανους των εταιριών,που το μονο που δεν εκαναν  ακομα ειναι ,οχι μονο να προσπαθούν να μας πεισουν οτι δεν τρεχει τιποτα με τα γεγονοτα της Γιαπωνιας(το κολλησα  απο το κωλοπαιδο),αλλα  να μας πουν ποσο  ωφελει η ραδιενεργεια στο δερμα...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Την ωρα που το εγραφα,εβαλες το δικο σου "kop"...!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αν και η ελλαδα δεν εχει πυρινικα εργοστασια...εχουν ολοι σχεδον οι γείτονες μας  δηλαδη η τουρκια χωρα σεισμογενής,βουλγαρια τριτοκοσμικη χωρα...,ρουμανια,σλοβενια..
ηδη εγινε επερωτιση απο 2 βουλευτες γι αυτο το θεμα....
η βουλγαρια εχει πολυ παλιας τεχνολογίας εργοστασιο.....
θα βρουμε τον μπελά μας βλέπω χωρίς να φταιμε.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αξιζει να δειτε εσεις οι ποιο νεοι την ταινια τό συνδρομο τής κίνας...
αραγε που μπορουμε να την βρουμε....???
θαθελα να την ξαναδω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ηλίθια ράτσα είναι χρόνια λόγω πολιτισμικών εθίμων και παραδόσεων και όχι λόγω πυρηνικού αντιδραστήρα.
γενικά έχω ελάχιστη εκτίμηση σε λαούς που η ανθρώπινη ζωή είναι αναλώσιμη μπορστά σε "αξιες", ή κοινωνικές παραδοσεις ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Μια ζωή είναι περισσότερο χρήσιμη εάν την αναμορφώσεις ή την κάνεις να καταλάβει το λάθος της από το να την υποχρεώνεις με πλύση εγκεφάλου να κάνει χαρακίρι και να γίνει κοπριά γιατί έτσι προστάζει το κοινωνικό πρότυπο.

όταν ο βασιλιάς χιροχίτο έδινε δημόσια εντολή να εκτελούνται όλοι οι αιχμάλωτοι πολέμου αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμμιά πολιτιστική κληρονομιά σεβασμού της ανθρώπινης ζωής.

απλά και νέτα.

οκ τωρα θα σε γαμησει ο gabadoo  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μου φαινοντε καραγκιοζάκιδες και αναξιόπιστοι ανθρωποι που δεν δισταζουν να παιξουν με ανθρωπινες ζωές....
τώρα το κατάλαβες; εδώ φτιάξαν πυρηνικού ανιτδραστήρες πάνω στο κύμα λες και ήταν ταβέρνες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να πάρει φόρα να μου κλάσει........

παντως παιζει και αλλο καλαμπουρι. να δω που θα φτασουνε τα ανταλλακτικα οι νεες παρτιδες τωρα. ή που δε θα υπαρχει διαθεσιμοτητα, ή που θα πανε στο θεο οι τιμές ή που θα λαμπιριζει σα το εντερπραιζ στο σκοταδι η μηχανη  :2funny:
εγω παντως παω μια βολτα απο την αντιπροσωπεια της ducati σημερα  :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως παιζει και αλλο καλαμπουρι. να δω που θα φτασουνε τα ανταλλακτικα οι νεες παρτιδες τωρα. ή που δε θα υπαρχει διαθεσιμοτητα, ή που θα πανε στο θεο οι τιμές ή που θα λαμπιριζει σα το εντερπραιζ στο σκοταδι η μηχανη  :2funny:
εγω παντως παω μια βολτα απο την αντιπροσωπεια της ducati σημερα  :boobies:

εκτοράκο έχουν περάσει από τα χέρια μου ιδιόκτητα καμμιά 15αριά ευρωπαικά αυτοκίνητα.
ποτέ δεν αγόραζα τζαπανιζέ γιατί δεν ήθελα να στηρίζω οικονομία εκτος της ΕΕ.
μια φορά έκανα το λάθος για 1 χρόνο...... το διορθωσα κι αυτό πριν κάνα εξάμηνο......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτοράκο έχουν περάσει από τα χέρια μου ιδιόκτητα καμμιά 15αριά ευρωπαικά αυτοκίνητα.
ποτέ δεν αγόραζα τζαπανιζέ γιατί δεν ήθελα να στηρίζω οικονομία εκτος της ΕΕ.
μια φορά έκανα το λάθος για 1 χρόνο...... το διορθωσα κι αυτό πριν κάνα εξάμηνο......

εγω επειδη ειμαι πολιτης του Κοσμου εχω στηριξει κατα καιρους ολες τις οικονομιες που υπαρχουν  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι μαλακίες πληρώνονται..  :P

νταξει δε μας χαλαγε ποτε αυτο, και οι μαλακιες και τα γουστα ειναι για να πληρωνονται. το θεμα ειναι μην αρχιζουν να φωσφοριζουν οι μαλακιες και μεις μαζι  :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταξει δε μας χαλαγε ποτε αυτο, και οι μαλακιες και τα γουστα ειναι για να πληρωνονται. το θεμα ειναι μην αρχιζουν να φωσφοριζουν οι μαλακιες και μεις μαζι  :helpplea:
εγώ έχω γίνει πυγολαμπίδα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom