'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίτσια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φίλε επίκουρε να τρως ελαφρά το βράδυ τύπε μου.
Υ.Γ.Την μονοκατοικία την νοίκιασες τελικά?
Υ.Γ.Την μονοκατοικία την νοίκιασες τελικά?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μας τα χαλασες στο τελος ρε πουστη μ'....Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
http://[URL unfurl="true"]www.cityofilioupolis.gr/images/stories/header-kazamias.jpg[/img[/URL]]'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
σε ολα τα καλα βιβλιοπωλεια
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
H σημαντικη ερωτηση ειναι ....'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
τι μπυρες;Αμστελ ή Χάινεκεν;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ρε φιλαράκι κι εσένα τα θέλει ο κώλος σου με το συμπάθειο
Πες την παπαριά αλλά να είναι και κάπως αληθοφανής
Αυτό δεν είναι βίτσιο είναι "ταινία που δε θα γυριστεί ποτέ"
Πες την παπαριά αλλά να είναι και κάπως αληθοφανής
Αυτό δεν είναι βίτσιο είναι "ταινία που δε θα γυριστεί ποτέ"
Επισκέπτης
Συναγωνιστές, εγώ σας λέω για τα βίτσια μου κι εσείς με ειρωνεύεστε. Δεν πειράζει... Ουδείς αναβίτσιωτος. 'Ετσι;
Δικιο εχει. Ο καθενας με τα βιτσια του , που βρισκετε το περιεργο σε αυτα που λεει? Λες και δεν ειναι η πλεον κοινοτυπη φαντασιωση ενος αντρα να γαμα πολλες γκομενες ταυτοχρονα... απλα αυτος εφτιαξε και σεναριο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Απλά δεν υπάρχουν λεφτά για γύρισμαΔικιο εχει. Ο καθενας με τα βιτσια του , που βρισκετε το περιεργο σε αυτα που λεει? Λες και δεν ειναι η πλεον κοινοτυπη φαντασιωση ενος αντρα να γαμα πολλες γκομενες ταυτοχρονα... απλα αυτος εφτιαξε και σεναριο
Επισκέπτης
Αντε να βλεπω σπονσορες! Ψυχικο σε ενα συναγωνιστη θα κανετε χαχαχαχαχαχα!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ ξέρω μόνο το Παλαιό Ψυχικό το Νέο μας τελείωσεΑντε να βλεπω σπονσορες! Ψυχικο σε ενα συναγωνιστη θα κανετε χαχαχαχαχαχα!
Επισκέπτης
καλα εσυ ετσι κι αλλιως αρνητικος ησουν εξ'αρχης. πφφφ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κωλοτρίβεσαι να κάνεις την καμαριέρα ή ιδέα μου?καλα εσυ ετσι κι αλλιως αρνητικος ησουν εξ'αρχης. πφφφ
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Kατ! Πάμε πάλι'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
ρε λιονη εγω εχω μια απορια ο τυπος εχει την δευτερη ετοιμη και του λειπη η τριτη η σερβιτορα η του λειπουν οι δυο η του λειπουν και οι τρειςKατ! Πάμε πάλι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K