Νέα

Βίτσια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε επίκουρε να τρως ελαφρά το βράδυ τύπε μου.

Υ.Γ.Την μονοκατοικία την νοίκιασες τελικά?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
'Εχω μια φαντασίωση και θέλω να την κάνω πραγματικότητα: Θέλω να πάω σε γαμο-ξενοδοχείο με την δικιά μου κι άλλη μία μουνίτσα. Θέλω να παραγγείλω μπύρες και να έρθει μια μουνίτσα σερβιτόρα να τις φέρει, και να της ανοίξω την πόρτα γυμνός την ώρα που οι δικές μου παίζουν (ή να της ανοίξει γυμνή μιά από τις κοπέλες και εγώ να παίζω με την άλλη) για να μας πάρει μάτι. Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο δωμάτιο αν γίνεται παιχνίδι. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής καμιά τέτοια περίπτωση; Δεν θα με πείραζε να την πλήρωνα κιόλας...
http://[URL unfurl="true"]www.cityofilioupolis.gr/images/stories/header-kazamias.jpg[/img[/URL]]
σε ολα τα καλα βιβλιοπωλεια

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
suncity λεμε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

:jerking: :jerking: :jerking:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
            :cum:                    :cum:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
H σημαντικη ερωτηση ειναι ....

τι μπυρες;Αμστελ ή Χάινεκεν; :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..και μολις μπει κ η σερβιτορα μεσα..να σου πει.... 'Σε πειραζει να ερθουν και 2 φιλες μου..? '
:grin:

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, εγώ σας λέω για τα βίτσια μου κι εσείς με ειρωνεύεστε. Δεν πειράζει... Ουδείς αναβίτσιωτος. 'Ετσι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε φιλαράκι κι εσένα τα θέλει ο κώλος σου με το συμπάθειο
Πες την παπαριά αλλά να είναι και κάπως αληθοφανής
Αυτό δεν είναι βίτσιο είναι "ταινία που δε θα γυριστεί ποτέ"

Επισκέπτης
Συναγωνιστές, εγώ σας λέω για τα βίτσια μου κι εσείς με ειρωνεύεστε. Δεν πειράζει... Ουδείς αναβίτσιωτος. 'Ετσι;

Δικιο εχει. Ο καθενας με τα βιτσια του , που βρισκετε το περιεργο σε αυτα που λεει? Λες και δεν ειναι η πλεον κοινοτυπη φαντασιωση ενος αντρα να γαμα πολλες γκομενες ταυτοχρονα...  απλα αυτος εφτιαξε και σεναριο :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δικιο εχει. Ο καθενας με τα βιτσια του , που βρισκετε το περιεργο σε αυτα που λεει? Λες και δεν ειναι η πλεον κοινοτυπη φαντασιωση ενος αντρα να γαμα πολλες γκομενες ταυτοχρονα...  απλα αυτος εφτιαξε και σεναριο :2funny:
Απλά δεν υπάρχουν λεφτά για γύρισμα  :2funny:

Επισκέπτης
Αντε να βλεπω σπονσορες! Ψυχικο σε ενα συναγωνιστη θα κανετε χαχαχαχαχαχα!

Επισκέπτης
καλα εσυ ετσι κι αλλιως αρνητικος ησουν εξ'αρχης. πφφφ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ωωω το εχει εντελως ετοιμο ολο το σκηνικο στο μυαλο του! :rockon:
ποσο καιρο πηρε η τελειοποιηση του σεναριου?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kατ! Πάμε πάλι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
ρε λιονη εγω εχω μια απορια ο τυπος εχει την δευτερη ετοιμη και του λειπη η τριτη η σερβιτορα η του λειπουν οι δυο η του λειπουν και οι τρεις :think:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom