Νέα

Βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" και "ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DRAKOS31
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά και γενικά ό,τι πάρεις από εκεί μάπα είναι.

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά και γενικά ό,τι πάρεις από εκεί μάπα είναι.
χωρίς να είμαι ρατσιστής αφού όλο το προσωπικό είναι αλβανη που ξέρουν αυτοί να φτιάξουν ψωμιά κ κάνουν κακο σε μαγαζιά που είναι χρονιά κ με Έλληνες αφεντικά για αυτό μακριά..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
εγω παντως οτι κι αν εχω παρει απο κει ειναι κορυφαια.
κρουασαν με μπεσαμελ και ζαμπον,τυροπιτες και γλυκα
ολα γαματα

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Χαλια ειναι αλανια μου, χαλια! Εχω φουρνο παραδοσιακο σε συνοικια πανω απο 35 χρονια περιπου, με αληθινο φρεσκο ψωμι παραδοσιακο ( διαδικαστικα) χωρις χρωματα αρωματα και Ε). Απο τοτε που ανοιξε ο χωριατικος και τα αττικο εχει γινει τεραστια ζημια. Ο κ Γιαννακοπουλος με τον κ Λουλη (μυλοι) οσοι δε το ξερεται γαμησαν την αγορα και ξεπλενουν χρηματα ανοιγοντας καταστηματα τον 500χιλ ε σα περιπτερα για να ξεπλενουν. Ε οχι!

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
εγω παντως οτι κι αν εχω παρει απο κει ειναι κορυφαια.
κρουασαν με μπεσαμελ και ζαμπον,τυροπιτες και γλυκα
ολα γαματα
πως όλοι λένε ότι είναι χάλια όλα τα πράγματα τους κ εσυ λες ότι είναι τέλεια τι να πω μάλλον θα είσαι προμοτορας δεν γίνεται αλλιώς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά
τύπε διαφωνω,αν φας ψωμια τους μάλλον θα επιζησεις,τα σφολιατοειδη τους όμως  με τη κηροζινη που βάζουν για λάδι μπορει και να σε στείλουν επιτόπου

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ειναι ολα γ κατηγοριας μαγκες μου ολες οι πρωτες υλες.
Σας το λεω εγκυρα απο μεσα απο τους προμηθευτες μου, και οχι μονο ολο το στορυ ξερω...

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Tους μαζεψαν τοτε προφυλακιστηκαν βγηκαν με εγγυηση κ συνεχιζουν μεχρι κ σημερα την αλυσιδα στριπ γραφειων και φουρνων οπως το εθνος λεει για 24 βιζιτογραφεια κοκες κλπ που βοηθησαν στην μεγαλη εξελιξη της αλυσιδας φουρνων που εργαζονται μονο Αλβανοι(στα στριπ Ρωσοποντιομολδαβοι),την Τριτη μετα 7 χρονια αναβολων θα γινει το δικαστηριο της μεγαλυτερης υποθεσης μαστρωπειας στην Ελλαδα,το ενδιαφερον μεγαλο απο μμε για να δουμε....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.189
Πόντοι
5.916
τύπε διαφωνω,αν φας ψωμια τους μάλλον θα επιζησεις,τα σφολιατοειδη τους όμως  με τη κηροζινη που βάζουν για λάδι μπορει και να σε στείλουν επιτόπου

τουλάχιστον να έβαζαν καμμιά ωραια ταναπού να τα πουλάει..

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Συμβαίνουν τέτοιες υποθέσεις παρανομίας και διαφθοράς στην Ελλάδα? Πέφτω απ' τα σύννεφα  :badair:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμβαίνουν τέτοιες υποθέσεις παρανομίας και διαφθοράς στην Ελλάδα? Πέφτω απ' τα σύννεφα  :badair:

Ελα ντε. Στον ιδιωτικο τομέα τετοια πραγματα?????????? ειναι δυνατον?

για να δουνε μερικοι τι μαφιοζοι κυκλοφορουν παντού. Αντε να τα βάλεις τωρα με τέτοιους μαφιοζους και να πας να τους πεις θέλω να μου πληρώνετε την εφορια το μηνα θα γελάνε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Χαλια ειναι αλανια μου, χαλια! Εχω φουρνο παραδοσιακο σε συνοικια πανω απο 35 χρονια περιπου, με αληθινο φρεσκο ψωμι παραδοσιακο ( διαδικαστικα) χωρις χρωματα αρωματα και Ε). Απο τοτε που ανοιξε ο χωριατικος και τα αττικο εχει γινει τεραστια ζημια. Ο κ Γιαννακοπουλος με τον κ Λουλη (μυλοι) οσοι δε το ξερεται γαμησαν την αγορα και ξεπλενουν χρηματα ανοιγοντας καταστηματα τον 500χιλ ε σα περιπτερα για να ξεπλενουν. Ε οχι!
τυπε δεν ξερω τι λες αλλα ο λουλης γαμαει γαμω τα μουνια... 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
ίδιος ο πορνομετανάστης είναι.  :dancing:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Σύμφωνα με το βούλευμα  του Συμβουλίου Εφετών:

"Οι γυναίκες-θύματα του τράφικινγκ δεν επιτρεπόταν να συνάπτουν φιλίες και να κάνουν γνωριμίες με θαμώνες των δύο στριπ σόου μαγαζιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας κοπέλας από τη Ρωσία, της Μαρίας, η οποία περιέγραψε στις καταθέσεις της τη διαδικασία με την οποία έφτασε στην Ελλάδα και εξαναγκάστηκε σε πορνεία.
Η κατάσταση χειροτέρευσε όμως όταν αποφάσισε να βγει για καφέ, χωρίς να έχει ενημερώσει τα "αφεντικά " της, με έναν υπάλληλο σε ένα από τα δύο νυχτερινά κέντρα.

Όταν το έμαθαν οι "επιστάτες" της, τη χτύπησαν και την απείλησαν ώστε να μη συμβεί ξανά, ενώ τον υπάλληλο τον ξυλοκόπησαν βάναυσα και στη συνέχεια τον απέλυσαν.
Μετά το περιστατικό, τη Μαρία τη μετέφεραν σε διαμέρισμα της οδού Ηρακλείου, που άνηκε στην αρτοποιοία, όπου την κρατούσαν κλειδωμένη, χωρίς κινητό και την άφηναν να βγει μόνο για να πάει στο στριπ σόου.
Τελικά, η κοπέλα κατάφερε να αποδράσει και ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές.

"Η μάρτυρας ανέφερε τα ονόματα των νεαρών γυναικών που είχαν αναγκαστεί με απειλές να εργάζονται στα καταστήματα έναντι αμοιβής, διευκρινίζοντας ότι το ποσό της ήταν ημερησίως 40 ευρώ και ότι ανάλογα με τα ποτά και τους ατομικούς χορούς, έπαιρνε επιπλέον χρήματα, αφού συμπλήρωνε τουλάχιστον 15 κάρτες(ποτού).
Το ωράριο εργασίας της ήταν 11-6 τις καθημερινές και ως τις 8 τα Σαββατοκύριακα, έξι ημέρες την εβδομάδα...

Γιά όλα έδινε εντολή ο ιδιοκτήτης της αρτοποιοίας, τονίζεται στο βούλευμα όπου παρατίθενται και άλλες μαρτυρίες γυναικών με την ίδια μοίρα:

"Ο (ιδιοκτήτης της αρτοποιοίας)  ήθελε να κάνει το καλύτερο στριπ σόου της Αθήνας, γι'αυτό το πρόσεχε περισσότερο, έβρισκε ιδέες για νέα προγράμματα, νέες κοπέλες για χορό ή να κάνουν αληθινό σεξ πάνω στη σκηνή και με άνδρες ενώ η δουλειά τους ήταν η ίδια αφού οι κοπέλες έπρεπε μεταξύ άλλων να χαϊδεύουν τα μόρια των πελατών, να κάνουν χειρομαλάξεις για να εκσπερματώνουν ή να κάνουν πεοθηλασμούς."

Επίσης αναφέρεται και μία ακόμη επιστολή που έφτασε με φαξ στις 25/6/2008 στη ΓΑΔΑ από την πολωνική πρεσβεία.
Σε αυτή σημειωνόταν ότι νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας μέρας νεαρή γυναίκα, υπήκοος Πολωνίας, εμφανώς τρομαγμένη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους υπαλλήλους της πρεσβείας, καταγγέλοντας ότι εργάζεται, παρά τη θέλησή της, σε δύο στριπτιζάδικα και ότι υποχρεώνεται να "εξυπηρετεί" πελάτες στα διαμερίσματα πολυκατοικίας στη λεωφόρο Ηρακλείου."

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λες να γαμάει και την πεθερά ?? καλό μιλφέτο είναι ...  ;)

Τωρα κανεις πλάκα ε? γιατι δεν θαυμάζεις τα "καμάρια" σου? πριν κατι μέρες εγω σου έλεγα για ξεπλυμα μαύρου χρηματος σε ιδιωτικές επιχειρησεις και οτι υπάρχουν πολλα λαμογια και στον ιδιωτικο τομέα.

Πάρτο τώρα και κάτσε. Εσκασε και επισημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom