- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά και γενικά ό,τι πάρεις από εκεί μάπα είναι.
Και ; Κοιτα απο πότε είναι το θεμα εδω στο φορουμ.Ενα χρόνο πριν.
χωρίς να είμαι ρατσιστής αφού όλο το προσωπικό είναι αλβανη που ξέρουν αυτοί να φτιάξουν ψωμιά κ κάνουν κακο σε μαγαζιά που είναι χρονιά κ με Έλληνες αφεντικά για αυτό μακριά..Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά και γενικά ό,τι πάρεις από εκεί μάπα είναι.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά και γενικά ό,τι πάρεις από εκεί μάπα είναι.
πως όλοι λένε ότι είναι χάλια όλα τα πράγματα τους κ εσυ λες ότι είναι τέλεια τι να πω μάλλον θα είσαι προμοτορας δεν γίνεται αλλιώς.εγω παντως οτι κι αν εχω παρει απο κει ειναι κορυφαια.
κρουασαν με μπεσαμελ και ζαμπον,τυροπιτες και γλυκα
ολα γαματα
τύπε διαφωνω,αν φας ψωμια τους μάλλον θα επιζησεις,τα σφολιατοειδη τους όμως με τη κηροζινη που βάζουν για λάδι μπορει και να σε στείλουν επιτόπουΤο χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά
τύπε διαφωνω,αν φας ψωμια τους μάλλον θα επιζησεις,τα σφολιατοειδη τους όμως με τη κηροζινη που βάζουν για λάδι μπορει και να σε στείλουν επιτόπου
Συμβαίνουν τέτοιες υποθέσεις παρανομίας και διαφθοράς στην Ελλάδα? Πέφτω απ' τα σύννεφα
τυπε δεν ξερω τι λες αλλα ο λουλης γαμαει γαμω τα μουνια...Χαλια ειναι αλανια μου, χαλια! Εχω φουρνο παραδοσιακο σε συνοικια πανω απο 35 χρονια περιπου, με αληθινο φρεσκο ψωμι παραδοσιακο ( διαδικαστικα) χωρις χρωματα αρωματα και Ε). Απο τοτε που ανοιξε ο χωριατικος και τα αττικο εχει γινει τεραστια ζημια. Ο κ Γιαννακοπουλος με τον κ Λουλη (μυλοι) οσοι δε το ξερεται γαμησαν την αγορα και ξεπλενουν χρηματα ανοιγοντας καταστηματα τον 500χιλ ε σα περιπτερα για να ξεπλενουν. Ε οχι!
τυπε δεν ξερω τι λες αλλα ο λουλης γαμαει γαμω τα μουνια...
εγω την πεθερα γουσταρω...λες να γαμάει και την πεθερά ?? καλό μιλφέτο είναι ... ;)
τυπε δεν ξερω τι λες αλλα ο λουλης γαμαει γαμω τα μουνια...
λες να γαμάει και την πεθερά ?? καλό μιλφέτο είναι ... ;)