kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δεν κλωτσας τετοιες θεσεις εργασιας σε καιρο κρισης τυπεΣηκωθηκε και εφυγε
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει χάλια ψωμιά και γενικά ό,τι πάρεις από εκεί μάπα είναι.
Το αφεντικο ειναι πηδηκουλας,της χορεύτριες της έχει πάρει πολλές προσωπικές συνέντευξήςΠαντως και αυτοι απο τους οποιους περνουν οι κοπελες συνεντευξη για να δουλεψουν στους φουρνους το λενε καλα το ποιημα.Αν ενδωσεις θα παρεις παραπανω απο το βασικο ειχαν πει καποτε σε φιλη που ηθελε να δουλεψει εκει πριν γινουν γνωστα ολα αυτα.
καφενειοΤο αφεντικο ειναι πηδηκουλας,της χορεύτριες της έχει πάρει πολλές προσωπικές συνέντευξής
αυτό για τους δύο φούρνους το έχω ξανακούσει και μάλιστα από άτομο του χώρου. Βέβαια δεν τον πολυεμπιστεύομαι γιατί είναι ανταγωνιστές του οπότε λογικό να υπάρχει εμπάθεια. Πάντως εγώ άκουσα και καλά για Αλβανική μαφία κ.α. Πιθανών να υπάρχουν ψήγματα αλήθειας αλλά το κείμενο του Indy το θεωρώ κάπως υπερβολικό. Όπως και 'νάχει αποφεύγω αυτούς τους δύο φούρνους.
Toν ρωτησε η προεδρος τι ειναι το "απλο" και τι το "σπεσιαλ".........χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα.....που να του ζητουσε εξηγησεις για τις "μπριζολες" ,τους "φραπε με καλαμακι",θα ξημερωνανε μεχρι να καταλαβει......
δεν κλωτσας τετοιες θεσεις εργασιας σε καιρο κρισης τυπε
και να στον ακουμπησει λιγο το αφεντικο δεν τρεχει τιποτις
εχεις φαει πολυ σαπιλα τυπε :-Εγω απο περισυ αγοραζω ΜΟΝΟ απο το "Χωριατικο" ετσι, για να τη σπασω στους αριστερο-διαμαρτυρομενους!
αυτοί δεν πάνε μετά και φωνάζουν μέσα όλοι;μιας και εχω αυπνιες