Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βιθυνίας 11, Νέα Σμύρνη (Μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κοιτάξτε κάτι...αυτά τα νεα μαγαζιά ειναι λίγο "ρουλέττα"....εμένα μου εχει τυχει να πρωτοπηδηξω ,που λέει και ο φίλος μου ο lio,μου εχει τυχει ομως και να φαω ακυρο,εως πετσέτα!!!
Την καταδρομή θα την κάνω,αλλά να εξηγούμεθα...αν έχει μπαζοσυγκέντρωση,την κοπάνησα οκ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Κοιτάξτε κάτι...αυτά τα νεα μαγαζιά ειναι λίγο "ρουλέττα"....εμένα μου εχει τυχει να πρωτοπηδηξω ,που λέει και ο φίλος μου ο lio,μου εχει τυχει ομως και να φαω ακυρο,εως πετσέτα!!!
Την καταδρομή θα την κάνω,αλλά να εξηγούμεθα...αν έχει μπαζοσυγκέντρωση,την κοπάνησα οκ?
Mην την κοπανήσεις!!!! εσύ γράψε το reports σου και τα έξοδα του ελαιοτριβείου θα σου τα βάλουμε εμείς ρεφενέ  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795
Και εγω σχετικα κοντα μενω αλλα στην ηλικια μου :woldman: δεν μπορω να ειμαι πρωτοπορος. Τοπο στα νιατα  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Νεα αγγελια μασατζιδικου, φρεσκια, σημερινη!!! Μου μυριζει η τσικνα απο χιλιομετρα  :grin: :grin: :grin:

ΝΕΟ STUDIO όμορφο, ευχάριστο περιβάλλον! Θα σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, από ευγενικές, πανέμορφες μασσέζ 20-28 ετών. Βιθυνίας 11, Νέα Σμύρνη (κοντά στο μετρό)  6983-****58

Αντε να πληθαινουν τα αποκεντρα μαγαζια, το κεντρο ειναι πια απροσπελαστο...
Τωρα αυτο που γραφει "κοντα στο μετρο" ειναι  :jerking: , προφανως εννοει κοντα στο τραμ καθως αυτη η Βιθυνιας ειναι καθετη της Βενιζελου στο υψος περιπου του γηπεδου του Πανιωνιου.

Αντε κανας γειτονας εκει να κανει ποδαρικο... να τον βυθισει πρωτος στη Βιθυνιας  :rockon: :rockon: :rockon:
οποιος εχει το κινητο ας το στειλει με pm περασα και δε βρηκα κατι που να το αναφερει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κατω εχει ενα κομμωτηριο....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ουτε να διανοηθείτε να περάσετε απο κει.....εμένα τουλάχιστον μου έμεινε η βολτα με τα πόδια,χρήσιμη ασκηση να πέσουν τα πάκια...
Λοιπον,κουδούνι δεν υπάρχει,το κομμωτήριο φυσικά είναι ασχετο,οπότε εφυγα...Δεν ειχα μαζι μου το κινητό.
Μετά απο καμμιά ωρα,γύρισα σπίτι και την παιρνω στο κινητό.Η φάση είναι οπως φαντάστηκα,διοτι η περιοχή εκεί δεν σηκώνει τέτοια...Κλασική γειτονιά με οικογένειες,παιδάκια,κλπ.
Το σηκώνει λοιπόν μια Ρωσίδα,με την γνωστή βλάχικη προφορά,και μου λέει "κουδούνι δεν υπάρχει,θα με πάρεις τηλέφωνο και θα κατέβω να σε πάρω..."Αρα,σκέφτομαι,κλασσικό μπουρδέλλο ειναι,αλλωστε η αγγελία το ονομάζει "studio"...
Την ρωτάω,"πόσες κοπέλλες ειστε?" "Μόνο εγω" μου απανταει,"αλλα αυριο θα ειναι και μια φιλη μου..."
Μακριά παιδια......Ούτε μασαζ,ούτε τίποτα....κρυφό μπουρδέλλο ειναι,οπότε μην ασχοληθείτε.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ευγε ANDY  !!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ακου θα κατεβω να σε παρω!!!!!!!!!

και δεν της απαντουσες το κλασσικο αμα ανεβω επανω θα σε γαμησω!!!!!!!!!!

OP
OP
K

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
welldone Andy!!!

Αλλα μην απορριπτεις τιποτα, καμια φορα ειναι καλα και τα κρυφομπουρδελακια, κρυβουν εκπληξεις  ;) ;) ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Ουτε να διανοηθείτε να περάσετε απο κει.....εμένα τουλάχιστον μου έμεινε η βολτα με τα πόδια,χρήσιμη ασκηση να πέσουν τα πάκια...
Λοιπον,κουδούνι δεν υπάρχει,το κομμωτήριο φυσικά είναι ασχετο,οπότε εφυγα...Δεν ειχα μαζι μου το κινητό.
Μετά απο καμμιά ωρα,γύρισα σπίτι και την παιρνω στο κινητό.Η φάση είναι οπως φαντάστηκα,διοτι η περιοχή εκεί δεν σηκώνει τέτοια...Κλασική γειτονιά με οικογένειες,παιδάκια,κλπ.
Το σηκώνει λοιπόν μια Ρωσίδα,με την γνωστή βλάχικη προφορά,και μου λέει "κουδούνι δεν υπάρχει,θα με πάρεις τηλέφωνο και θα κατέβω να σε πάρω..."Αρα,σκέφτομαι,κλασσικό μπουρδέλλο ειναι,αλλωστε η αγγελία το ονομάζει "studio"...
Την ρωτάω,"πόσες κοπέλλες ειστε?" "Μόνο εγω" μου απανταει,"αλλα αυριο θα ειναι και μια φιλη μου..."
Μακριά παιδια......Ούτε μασαζ,ούτε τίποτα....κρυφό μπουρδέλλο ειναι,οπότε μην ασχοληθείτε.
Το λουκούμι στον κύριο

ευγε ANDY  !!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ακου θα κατεβω να σε παρω!!!!!!!!!

και δεν της απαντουσες το κλασσικο αμα ανεβω επανω θα σε γαμησω!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μια κατερινα ειναι απο βουλγαρια μακρια :badair: :badair: :badair: :badair: :crazy: :crazy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
welldone Andy!!!

Αλλα μην απορριπτεις τιποτα, καμια φορα ειναι καλα και τα κρυφομπουρδελακια, κρυβουν εκπληξεις  ;) ;) ;)

φαε ρε κανα λαχματζουν και ασε τις θειτσες στην ησυχία τους! :grin:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.340
Πόντοι
6.495
Καθώς είμαι της γειτονιάς, μήπως θα μπορούσα να είχα το τλ. από κάποιον συναγωνιστή;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.340
Πόντοι
6.495
:2funny:

Κοίτα, αφενός τα γούστα πολλές φορές διαφέρουν, αφετέρου τα κρυφά μου ασκούσαν πάντα μια γοητεία. Και, το σημανικότερο, να στηρίξουμε και τη γειτονιά  :rockon:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:

Κοίτα, αφενός τα γούστα πολλές φορές διαφέρουν, αφετέρου τα κρυφά μου ασκούσαν πάντα μια γοητεία. Και, το σημανικότερο, να στηρίξουμε και τη γειτονιά  :rockon:
Είναι εν μέρει μια σωστή άποψη αλλά αφού 2-3 άλλοι λένε μακριά , τόσο λάθος κάνουν?και γιατί?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
τελευταια ενημερωση...τηλεφωνικη...60 ευρω,μασαζ και ελευθερη σχεση.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom