raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.494
- Πόντοι
- 5.006
κοσαμφ αυνανα χτυπα καργα d3 της νατουραλ ντοκτορ....κανει θαυματα, μεγαλωνει μεχρι και πουτσο κι ο,τι αλλο θες
Δινει και μποϊ???γιατι ο κοσαμφ ειναι και ζουμπας... :S
κοσαμφ αυνανα χτυπα καργα d3 της νατουραλ ντοκτορ....κανει θαυματα, μεγαλωνει μεχρι και πουτσο κι ο,τι αλλο θες
Να πάμε σε μοναστήρι τότε τύπισσα :SΜε αδύναμα επινεφρίδια θα έχετε πάντα προβλήματα και ελλείψεις, γιατί πολύ απλά το σώμα δε "δουλεύει" σωστά ...
Κόψτε κάπνισμα, ποτά, γλυκά, αλεύρι, κρέατα και γαλακτοκομικά και μετά το συζητάμε...
Αν όχι, τότε απλά μάθετε να ζείτε με ελλείψεις!
Με αδύναμα επινεφρίδια θα έχετε πάντα προβλήματα και ελλείψεις, γιατί πολύ απλά το σώμα δε "δουλεύει" σωστά ...
Κόψτε κάπνισμα, ποτά, γλυκά, αλεύρι, κρέατα και γαλακτοκομικά και μετά το συζητάμε...
Αιματολόγα μούγραψε D
Πήρα μία κάψουλα, δεν μ'άρεσε η γεύση, δεν ξαναπήρα
Φίλος καρδιολόγος εντατικής, βλέπει εξετάσεις, μου λέιε δεν χρειάζεται να παίρνεις.
Ξέρει βέβαια ότι είμαι της παραλίας.
Μάλλον έχουν πάει τα όρια στον θεό, πάρτε όλοι D
Ναι.Ολες οι εξετασεις θετουν το ιδιο κατωτατο όριο?
Πχ στη δικη μου περιπτωση εγραφε δίπλα >30 (ως φυσιολογικη τιμη) κι εγω ειχα 11.
Δεν θυμάμαι
Μάιο του 2018 η ιστορία
Η αιματολόγα μούκανε και εξετάσεις που συνήθως δεν κάνουνε.
Δηλαδή κάνουνε πρώτα κάποιες και ανάλογα με τ'αποτελέσματα κάνουνε και κάποιες επόμενες.
Η αιματολόγα το ξέσκισε
Αλλά από όλους τους φίλους/φίλες που κάνουν κάποιες εξετάσεις, σε περίπου όλους είπανε να πάρουν D
Γιαυτό λέω ότι μάλλον έχουν πάει τα όρια στο θεό.
Και κάποια άλλα όρια τα κατεβάζουνε συνέχεια..
Πιθανόν για να βγαίνουμε εκτός ορίων, δεν ξέρω, γιατρός δεν είμαι.
Με αδύναμα επινεφρίδια θα έχετε πάντα προβλήματα και ελλείψεις, γιατί πολύ απλά το σώμα δε "δουλεύει" σωστά ...
προβατινα στα καρβουνασυκωτι να τρωτε
δεν μαστουριαζεις με βενζινη οπως παλια??Καμια φορα παιρνω λιγο μεντρολ για ενεργεια.
Ανθρακωρύχος είσαι τυπε?Οχι ρε φίλε δεν έχουν πάει τα ορια στο θεό, απλά δε μας βλέπει πολύ ο ήλιος
Π
Ανθρακωρύχος είσαι τυπε?