Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μπερδεψε τους τυπους η αντιγονειτορ δικε μου
μπερδεψε τα μπουτια της!
ασε!
μπερδεψε τους τυπους η αντιγονειτορ δικε μου
έλεος ρε βαρε!
αντρας μπορει να μην είμαι αλλα ελληνικα ξερω
αμμο- βολη
ελεος!
βαρε βαρε
έλεος ρε βαρε!
αντρας μπορει να μην είμαι αλλα ελληνικα ξερω
αμμο- βολη
ελεος!
βαρε βαρε
απο που και ως που με λες βαρο
ετσι με λενε λιγοι
μηπως οντως εισαι μεσα σε αυτους τους λιγους
με τι ταχυτητα βαλουμε την αμμο κατα την αμμοβολη
τι επακολουθει μετα την αμμοβολη
τι κινδυνους εμπεριεχει η αμμοβολη
για πες φωτεινε παντογνωστη
σιγα να μην κατσω να σου κανω μαθημαπες εσυ μικρε αμμοβολιστή!
Τι μαλακίες λέτε ρε,ότι εγώ είμαι η Αντιγόνη;;;; Έχετε σαλτάρει παντελώς;
Δεν έχω κώλο και βυζιά,για να είμναι η Αντιγόνη....ξεκολάτε
Μα δεν ειπαμε οτι εσυ εισαι η Αντιγονη. Ειπαμε οτι η Αντιγονη ειναι εσυ
Ειναι ο Αβραμης 100%
Προδοθηκε οχι μονο με την ηλικια, αλλα και με το κολλημα του με τα επαγγελματα!
Αβραμη πριν φτιαξεις νεο κλωνο ξεπερασε τα κομπλεξ σου, αλλιως θα σε καταλαβουμε παλι αμεσως!
με χαμομηλι μπορουμε να πλενουμε και των π....ο μας αλλα και οι γυναικα το μ...ι τις και ειναι απολυτα υγειιννο το τελειο αντισυπτικο .Αποδεδειγμενο και μετα καλο
αντιθετα το betatin και τα αλλα κατασρεφουν ολα τα μικροβια και δεν το θελεις γιατι καποια μικροβια ειναι χρησιμασε εσενα και σε αυτη , επισης ξερενη την περιοχη οποτε καλυτερα με χαμομηλι η ρωτα τον δερματολογο
αρε κατακουζινα
Οποτεδηποτε εισαγουμε νερο βιαιως(και μαλιστα χλωριωμενο)ειτε με ειτε χωρις χαμομηλι ποσο μαλλον με αντισηπτικα η αλλες ανοησιες, αφαιρουμε την βλεννα που προστατευει τα τοιχωματα του εντερου.
Αν αυτο πρεπει να γινει μια φορα το χρονο στα πλαισια ενος αποτοξινωτικου καθαρισμου καιγενικωτερης αποτοξινωσης του οργανισμου δεν χαλασε κι'ο κοσμος.
Οταν ομως αυτο γινεται συστηματικα και για (ψυλλου) ψωλου πηδημα οι συνεπειες για την υγεια θα ειναι αρνητικες.
Αυτο που ξερενεται δεν ειναι το δερμα αλλα τα τοιχωματα του εντερου που σημαινει μεταξυ αλλων μικροτραυματισμους που καθιστουν και την μολυνση σε περιπτωση εκθεσης στα ΣΜΝ πολυ πιο ευκολη.
Μη ρωτατε τον δερματολογο γι'αυτο το θεμα.
σιγά μην κάτσει γκόμενα να την έχω στα τέσσερα δυο ώρες με τη μάνικα στο κωλοτρυπίδι
Σαν τον Μονκ. Θα την έχεις στα 4 κι αντί να τη γαμήσεις, θα την πλένεις ΓΙΑ να την γαμήσεις.
Καλές οι οδηγίες, αλλά αφορούν την κοπέλα. Πώς θα της πούμε τις οδηγίες; "Ας διαβάσουμε μαζί το bourdela"
ρε φιλε..αρχαιολογος εισαι;;Ξεθαψες νημα μετα απο 11 ετηΚαλησσέρα
Μήπως υπάρχει κάποια κρέμα αντιμικροβιακή αντιβακτηριδιακή που να χρησιμοποιούμε και σαν λιπαντικό;
Καλησσέρα
Μήπως υπάρχει κάποια κρέμα αντιμικροβιακή αντιβακτηριδιακή που να χρησιμοποιούμε και σαν λιπαντικό;
Η θεραπεία της Αλιονας... Το σάλιο της έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση κατά το γλυφοκωλι... Επίσης λιπαίνει το κωλι...Καλησσέρα
Μεγάλε γκουρού, ιδού το νήμα σου!!!Η θεραπεία της Αλιονας... Το σάλιο της έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση κατά το γλυφοκωλι... Επίσης λιπαίνει το κωλι...