Νέα

Βιντεοσκόπηση από τραβεστί στην Αθήνα...έχετε δει τίποτα παράξενο σε δωμάτια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Μερικοι λενε τρελες πιπες εδω μεσα...
Εννοειται οτι βιντεοσκοπουν κ εννοειται οτι εχουν οφελος, γιατι βγαζουν φραγκα.
Τα πουλανε τα βιντεακια, γιατι ειναι αληθινα και οχι σκηνοθετημενα ουτε φτιαχτα.
ΞΥΠΝΑΤΕ η βιομηχανια του "τον παιζω με τα βιτσια κ τις προσωπικες στιγμες των αλλων εχει βαρεσει κοκκινο".

Πορνο βλεπεις οποτε κ οπου γουσταρεις.
Βιτσια ομως κ μαλιστα οχι σκηνοθετημενα δε βρισκεις ευκολα... Ειδικα αν καποιος τρωει μπουτσα...

Κ καποιος φιλος εδω μεσα ειχε ανεβασει αν θυμαμαι καλα ενα πολυ εμπεριστατωμενο θρεντ με πολλα κλιπακια..
Πολυ φοβαμαι οτι εχω τις ιδιες σκεψεις με σενα form...δε ξερω γι αυτο το ανοιξα το θρεντ για να ανταλλαξουμε αποψεις...πολλα βιντεακια θα παιζονται εξωτερικο στη μαυρη αγορα...το πιστευω...

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα τα παραπανω ισχυουν. Εχει τυχει στο παρελθον κατά επισκεψη μου σε χωρο την ωρα που μπηκα μεσα στο δωματιο να εχω ακουσει κατι σαν ηχο φωτογραφικης 1-2 φορες..ενταξει ουτε γνωστη περσονα είμαι ουτε πολιτικος κτλ για να μου λανει κανεις μπλακμειλ μετα οποτε στα αρχιδια μου το εγραψα και επι του αγωνα.

Ισως γιαυτο και καλυτερα να παραγγελνουμε σπιτι...να εχουμε κανα κωλο καλυμενο ετσι... :dancing: Αλλα ρε γαμωτο η Δεσποινιδα Bullamark πχ δε το βλεπω να περναει απαρατηρητη από το σαλονι με τους γονεις μπροστα στην τιβι....τι λετε??

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
hoteli κ παλι hoteli αδελφια

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
παντως εγω δε ξαναπαω...οτι ηταν να γινει τωρα εγινε αλλα δε με ξαναβλεπουν προτειμω να δινω 20 ευρω παραπανω για χοτελ παρα για 20 ευρω να με δω μεθαυριο σε καμια πορνοσελιδα χωρις να πληρωνομαι κιολας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εσυ που ανοιξεσ το θεμα η λεγε με ονοματα και διευθυνση η μην ανοιγεισ ενα θεμα και πετασ μια μαλακια και μετα δεν ξερεισ τι να πεισ.Αν εχεισ προβλημα η φοβασαι μην πασ πουθενα κατσε σπιτι σου η ξεστραβωσου και παρε εναν ανιχνευτη καμερων οπωσ κανω εγω και τελειωσε το θεμα.Οσο για το σπιτι που λεσ ολοι καταλαβαμε ποιο ειναι δεν εχει τπτ περα απο εξωτερικεσ καμερεσ .Αντε πρωι πρωι μην σου πω οτι μπορει να εισαι και κανασ τραβελοπουστασ μπετατζησ που σου εχουν παρει την δουλεια και λεσ μαλακιεσ για να βγαλεισ βρωμεσ.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
οι καμερες στο συγκεκριμενο σπιτι ειναι φανερες δεν ειναι κρυφες παντος

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Oι κρυφες καμερες μπορει να ειναι οπουδηποτε απο ρολοι τοιχου μεχρι και σε κρεμαστρα , πυροσβεση ακομη και σε χαρτομαντηλα 

928.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.gadgetnow.gr/2051-thickbox_default/%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αυτό στην τελευταία εικόνα κρεμάστρα είναι ?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πιό πιθανό έχω να βιντεοσκοπούν οι δικές μας καρακαηδόνες παρά οι ξένες. Επίσης αυτές οι μικρές κάμερες σε ρολόγια , αναπτήρες κλπ είναι για κλάματα με χαμηλό φωτισμό δεν διακρίνονται πρόσωπα.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
πιό πιθανό έχω να βιντεοσκοπούν οι δικές μας καρακαηδόνες παρά οι ξένες. Επίσης αυτές οι μικρές κάμερες σε ρολόγια , αναπτήρες κλπ είναι για κλάματα με χαμηλό φωτισμό δεν διακρίνονται πρόσωπα.
Kαι που το στηριζετε αυτο Sir?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
να στηρίξουμε όλοι μας το λούμπεν προλεταριάτο.. εμπρός σύντροφοι

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εσυ που ανοιξεσ το θεμα η λεγε με ονοματα και διευθυνση η μην ανοιγεισ ενα θεμα και πετασ μια μαλακια και μετα δεν ξερεισ τι να πεισ.Αν εχεισ προβλημα η φοβασαι μην πασ πουθενα κατσε σπιτι σου η ξεστραβωσου και παρε εναν ανιχνευτη καμερων οπωσ κανω εγω και τελειωσε το θεμα.Οσο για το σπιτι που λεσ ολοι καταλαβαμε ποιο ειναι δεν εχει τπτ περα απο εξωτερικεσ καμερεσ .Αντε πρωι πρωι μην σου πω οτι μπορει να εισαι και κανασ τραβελοπουστασ μπετατζησ που σου εχουν παρει την δουλεια και λεσ μαλακιεσ για να βγαλεισ βρωμεσ.
Εσύ είσαι τραβεστί φίλε που εξαπτεσαι δεν είδα κανέναν να εξαφριωνεται πάρα μόνο εσένα εγώ μια ερώτηση έκανα κι άνοιξα το θρεντ για να γίνει μια συζήτηση αν δε σε ενδιαφέρει εσένα μη πετάγεσαι σα σφηνοπουτσα και το παίζεις κοκκορας..Εγώ έγραψα ότι δε θα εκθέσω μαγαζί πιο είναι απλά ν ρωτήσω ήθελα εσύ ψάχνεσαι να εκθέσεις αν θες καντο εγώ δεν άνοιξα το θρεντ γι αυτό το λόγο απλά για να προστατεύουν όσοι δε το διαλλαλουν το άθλημα και να προσέχουν. .Πες για το μηχάνημα σου.?ανίχνευσε τίποτα η τσάμπα το πήρες. ?είναι και δονητής αυτό παράλληλα για πες μας....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Εσύ είσαι τραβεστί φίλε που εξαπτεσαι δεν είδα κανέναν να εξαφριωνεται πάρα μόνο εσένα εγώ μια ερώτηση έκανα κι άνοιξα το θρεντ για να γίνει μια συζήτηση αν δε σε ενδιαφέρει εσένα μη πετάγεσαι σα σφηνοπουτσα και το παίζεις κοκκορας..Εγώ έγραψα ότι δε θα εκθέσω μαγαζί πιο είναι απλά ν ρωτήσω ήθελα εσύ ψάχνεσαι να εκθέσεις αν θες καντο εγώ δεν άνοιξα το θρεντ γι αυτό το λόγο απλά για να προστατεύουν όσοι δε το διαλλαλουν το άθλημα και να προσέχουν. .Πες για το μηχάνημα σου.?ανίχνευσε τίποτα η τσάμπα το πήρες. ?είναι και δονητής αυτό παράλληλα για πες μας....
[/quo  πολλα μαχαιρια τελευταια εδώ μεσα ...εξω παντος επικρατει νεκρα .....λιγα τα 50αρικα και ποιος τ χει οεο?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom