parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
Φιλοι μπουρδελιαρηδες ανοιγω αυτο το θρεντ για τους λογους που ολοι καταλαβαινετε για λογους εχεμυθειας δηλαδη και για το απορρητο προσωπικων δεδομενων, συζητουσα με ενα φιλο μου για τις καμερες σε μπουρδελα-στουντιο αν υπαρχουν κρυφες καμερες γιατι φανερες υπαρχουν εχετε δει προφανως στις εισοδους και σε μερικα και στα σαλονια...
Και μου ειπε οτι εχει δει καμερα σε γνωστο στεκι που ερχονται εισαγωμενα τρανς (για λογους δησφιμησης δε θα πω πιο ειναι ουτε σε εισερχομενα μνμτα αν μου στελνετε θα απαντησω)και οταν το ανακοινωσε στην οικοδεσποινα τον εδιωξε με καλο τροπο οτι και καλα δεν ηταν σε θεση η κοπελα να δουλεψει και του ζητησε και συγνωμη .
Η ερωτηση μου ειναι αν εχετε δει καμερες σε δωματια η αν εχετε ακουσει κατι παρεμφερη...
Και μου ειπε οτι εχει δει καμερα σε γνωστο στεκι που ερχονται εισαγωμενα τρανς (για λογους δησφιμησης δε θα πω πιο ειναι ουτε σε εισερχομενα μνμτα αν μου στελνετε θα απαντησω)και οταν το ανακοινωσε στην οικοδεσποινα τον εδιωξε με καλο τροπο οτι και καλα δεν ηταν σε θεση η κοπελα να δουλεψει και του ζητησε και συγνωμη .
Η ερωτηση μου ειναι αν εχετε δει καμερες σε δωματια η αν εχετε ακουσει κατι παρεμφερη...