Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Τρεχα ποδολαγνε σου τρωνε τους γκομενους!!!
Σωστόςφίλε απλά στην Ελλάδα δεν έχουν εμπεδωθεί ακόμα τα αυτονόητα. Εν ώρα υπηρεσίας, φορώντας το εθνόσημο, είσαι όργανο του κράτους, χρειάζεται σοβαρότητα. Δεν κάνουν όλοι γι'αυτό και ποτέ δεν έγινε σωστό ξεσκαρτάρισμα - μια άλλη μεγάλη κουβέντα.
Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας «Δράση» διατάχθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο τους παρουσιάζει να ζητούν από τρανς άτομο να τους κάνει επίδειξη.
Το περιστατικό συνέβη προχθές στο κέντρο της Αθήνας, όπου ήταν σταματημένοι οι αστυνομικοί, όταν πέρασε από μπροστά τους και άφησε την κάρτα του στις μοτοσικλέτες τους.
Οι αστυνομικοί όπως προκύπτει από το βίντεο, ζήτησαν να τους κάνει επίδειξη, κάτι που το τρανς άτομο έκανε για λίγο και στην συνέχεια ακούγονται γέλια.
Η ΕΔΕ θα εξετάσει ποιοι αστυνομικοί εμπλέκονται στο περιστατικό, προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Το είδες το βίντεο; τον είδες να θίγεται; ίσα - ίσα ανέβασε το φουστάνι, τους έδειξε τον κώλο του και τους είπε ότι έχει κάνει κλύσμα. Τώρα αν αυτό σου φαίνεται ρατσιστικό ή οτιδήποτε άλλο, τι να κάνουμε, έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ δεν θα το έκανα, αλλά και τι έγινε;
Το είδα για αυτό και το σχολίασα.
Το ότι κάποιος δεν αντιδρά για μια ανήθικη συμπεριφορά εις βάρος του δεν σημαίνει ότι είναι σωστό και ηθικό.
Αυτό που έκαναν τα τσοκλάνια με την στολή και φυσικά δεν τον έκραξαν ένας προς έναν...πόσο κότες πια ???
Εργαζόμενοι είναι και το τραβέλι που κράζουν τους πληρώνει το μισθό που παίρνουν...
Ας κάνανε τον μάγκα σε κανέναν γεωργιανό μαφιόζο .....αλλά εκεί κάνουν τους τραβεστί αυτοί.... λέω πάντα για τους συγκεκριμένους όχι για όλους υπάρχουν σοβαροί και πολύ καλοί αστυνομικοί.
Τρεχα ποδολαγνε σου τρωνε τους γκομενους!!!
χαχα...
μπράβο της πάντως ρε... μακάρι να είχα κι εγώ το θάρρος να το έκανα αυτό
όσο για κάποια σχόλια εδώ... lol ότι να ναι...
αφού αυτή πήγε μόνη της, άλλο που δεν ήθελε...
Να λοιπόν μια λογική άποψη, από ένα άτομο του χώρου. Αυτό πιστεύω κι εγώ από την αντίδραση του ατόμου. ......αφού αυτή πήγε μόνη της, άλλο που δεν ήθελε....
Δεν κρίνουμε τον τραβεστι αυτός ότι του κόβει κάνει....
Κρίνουμε τους αστυνομικούς για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν με την στολή.....
Ομολογουμένως ήταν λάθος αυτό που έγινε εν ώρα υπηρεσίας και βλακώδες που το τράβηξαν και βίντεο.
Αλλά όχι να χάσουν και τη δουλειά τους τα παιδιά.
Ντάξει όλοι άνθρωποι είμαστε, μαλακίες γίνονται.
3ον. Έχει πέσει γραμμή ότι να ο ρατσισμός της Αστυνομίας, εδώ διαφωνώ. όχι, πές τους μαλάκες, πες στους αντιεπαγγελματικούς, δεν ήταν παραενόχληση ή οτιδήποτε άλλο. Μαλακισμένη πλάκα έκαναν, εγώ έχω κάνει πολύ χειρότερες βλακείες όταν πήγαινα Λύκειο.