fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Κουλιανουύ..Δούνια..Τουτουντζή.. γενικά όλα τα μοντέλα των 90ς πολύ καλύτερα απ' τα σημερινά
ήταν ψηλές και ... λευκές ... δεν ήταν ποκαχόντας ....
Κουλιανουύ..Δούνια..Τουτουντζή.. γενικά όλα τα μοντέλα των 90ς πολύ καλύτερα απ' τα σημερινά
.....με άλλον τύπο και αέρα και όχι πλαστικοδήθεν με φουσκομένα χειλάκια και μαγουλάκια.ήταν ψηλές και ... λευκές ... δεν ήταν ποκαχόντας ....
.....με άλλον τύπο και αέρα και όχι πλαστικοδήθεν με φουσκομένα χειλάκια και μαγουλάκια.
Την ειχα πετυχη πριν 3 χρονια σε μια πτηση για Βουδαπεστη ... με ενα τυπο 20 χρονια νεοτερο ...
Εδειχνε εντελως θειτσα σε σημειο που ηθελα να πω στον τυπα ... καλα τοσα μουνια εχει η Βουδαπεστη ... με την γρια θα την βγαλεις ...?
Αλλα ειπαμε Ελλαδαρα ...
επίσης τότε, αυτές που σήμερα τις λένε πλας σάϊζ, τις λέγαμε σαπιόκωλους ή καράμπαζα .......
Θείτσα - ξεθείτσα, την έσκιζα μέχρι να ματώσει το καυλί μου.
Συνωμοσία των ξεκωλιάρηδων μόδιστρων, για να σιχαθούμε τις γυναίκες, και να δουν χαρά στα κωλομέρια τους.
Είστε old school κι εσείς αγαπητέ.
Δεν σας αρέσουν οι ινδιάνες που αρέσουν στη σημερινή νεολαία !!!!!!
https://[URL unfurl="true"]www.mediastorehouse.com/p/632/native-american-woman-12065981.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο καθείς με την φυλή του, φίλτατε. Οι λευκοί με τους λευκούς, και οι αραπαδοκιτρινοερυθρόδερμοι με τους όμοιούς τους.
τώρα η μόδα προστάζει σνικ,μικ,φίλε μελαμψες με τεράστιο κωλο κήταν ψηλές και ... λευκές ... δεν ήταν ποκαχόντας ....
οι αραπαδοκιτρινοερυθρόδερμοι με τους όμοιούς τους.
τώρα η μόδα προστάζει σνικ,μικ,φίλε μελαμψες με τεράστιο κωλο κ
Θα έχετε προσέξει τι θαυμασμό προκαλούν όλες οι ινδιάνες στο φόρουμ !!!!!!
Πως τις έλεγαν στο Λούκυ Λουκ ;;;;;;
Σκουόου ;;;;;;;;;
Δεν βλέπονται κάτι τέτοιες σκρόφες ρε ....
https://[URL unfurl="true"]www.kindpng.com/picc/m/78-788104_sus-scrofa-draw-hd-png-download.png[/img[/URL]]
[/quote]σε μένα το λες φίλε;;;εγώ είμαι old school όταν ακομα καταθέσαμε σε περιοδικά κλικ κλπ...αν βγεις μια βόλτα όμως έξω κ δεις τα σημερινά παιδιά..καμμία ελπις
σε μένα το λες φίλε;;;εγώ είμαι old school όταν ακομα καταθέσαμε σε περιοδικά κλικ κλπ...αν βγεις μια βόλτα όμως έξω κ δεις τα σημερινά παιδιά..καμμία ελπις
τον Μάριο θα γαμησεις τι νομίζεις;;;γκόμενες με Σταν Σμιθ σαλοπετα πιο πολύ τρίχα θα χει...κ αν την πεις μαστα κ φύγε θα σε πει σεξιστη μισογύνης κτλΑπό γονίδια δεν πάνε άσχημα, με εξαίρεση το εισαγώμενο dna από γείτονα χώρα που δίνει γυναίκες 1.39 .......
από ντύσιμο όμως οι γκόμενες με σταν σμιθ, σκελέες , σαλοπέτες κτλ είναι γάμα τα .....
βλέπεις 25 χρονών γυναίκα ... να βγαίνει σάββατο με σαλοπέτα και σταν σμιθ ........
και θέλει γαμήσι .......
σαν να πας να γαμήσεις το μάριο της νιντέντο .......
τον Μάριο θα γαμησεις τι νομίζεις;;;γκόμενες με Σταν Σμιθ σαλοπετα πιο πολύ τρίχα θα χει...
Από γονίδια δεν πάνε άσχημα, με εξαίρεση το εισαγώμενο dna από γείτονα χώρα που δίνει γυναίκες 1.39 .......
από ντύσιμο όμως οι γκόμενες με σταν σμιθ, σκελέες , σαλοπέτες κτλ είναι γάμα τα .....
βλέπεις 25 χρονών γυναίκα ... να βγαίνει σάββατο με σαλοπέτα και σταν σμιθ ........
και θέλει γαμήσι .......
Νομίζω σήμερα και οι μαλακισμένες, ξυρίζουν και αποτριχώνουν περισσότερο από τις κουμμούνες των 90s και ταγαροειδή.
Από γονίδια δεν πάνε άσχημα, με εξαίρεση το εισαγώμενο dna από γείτονα χώρα που δίνει γυναίκες 1.39 .......
γιατί ρε μάγκες τι έχουν τα στανσμιθ άμα βγαίνει για καφέ;
και θέλει γαμήσι .......
και θέλει γαμήσι .......