ειχα το εμαιλ της νιοβης και αυτη , μου μιλησε...
βασικα δεν την εχω γαμησει ουτε αυτην ουτε την φιλη της,λογω των αρνητικων σχολιων στο φορουμ,
γιαυτο και ρωτησα, εαν καποιος εχει κανει τεστ drive με την λιθουανη
Η Νιόβη είναι καλή και τα δίνει όλα, αλλά άλλο πράγμα full service με 150 και άλλο μόνο μπαλαμούτι για 120!! Κύριοι αυτοσυγκράτηση γιατί έτσι όπως πάει, θα φτάσει το στεγνό πηδηματάκι 150 για ένα 20λεπτο. Οι τιμές της Βίκης, χωρίς καν να έρθει visita είναι αρκετά ανεβασμένες.
ειχα το εμαιλ της νιοβης και αυτη , μου μιλησε...
βασικα δεν την εχω γαμησει ουτε αυτην ουτε την φιλη της,λογω των αρνητικων σχολιων στο φορουμ,
γιαυτο και ρωτησα, εαν καποιος εχει κανει τεστ drive με την λιθουανη
Σημερα η γνωστη νιοβη, μου εδωσε το εμαιλ μιας φιλης της, λιθουανης μουναρας, που κανειμασαζ ,
ο τιμοκαταλαγος ειναι :
μασαζ=80 ευρω
μασαζ-μαλακια=100
μασαζ-μαλακια-πιπα=120
μασαζ-μαλακια-πιπα-πηδημα= ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
την εχει παρει κανενας ? το μασαζαδικο ειναι κοντα στο μετρο της δαφνης απο οτι μου ειπε η νιοβη
φίλε iblis για να ξεκαθαρίσει το τοπίο έκανα "ανίχνευση" . η θεραπεύτρια είναι αυτή της φωτογραφίας. Εμφάνιση ΑΠΑΙΧΤΗ. Πρόγραμμα φραπέ με καλαμάκι χωρίς πιασίματα.Μασάζ , αρκετά καλό , διάρκειας 1 ώρας
Γιατί την έχεις πάει βίζιτα εσύ? Εγώ είχα πάει στην αρχή που είχε έρθει έδωσα 100 € και το μόνο που έκανε ήταν hand-job. Εντάξει σαν εμφάνιση δεν είναι άσχημη αλλά οι υπηρεσίες της πολύ υπερτιμημένες. Μετα ίδια λεφτά και λιγότερα αλλού παίρνεις φουλ περιποίηση
Ενταξει η κοπελα ειναι πολυ καλη στο μασαζ που κανει την ειχα δοκιμασει πριν 9 περιπου μηνες ξανα με λιγοτερα χρηματα 80 ευρω μαζι με φραπε , αλλα πολλα ζηταει τωρα για να βγαλει τις σπουδες της ρε παιδια.
Οικονομικα σπουδαζει αν θυμαμαι καλα και εχει αλλον ενα χρονο ακομα αλλα δεν θα δωσω και 120 ευρω μονο για αυτα.
Βίκα ή Βικτόρια
Μόνο καλό μασάζ κάνει φραπέ μέτριο, φραπέ με καλαμάκι απαράδεκτο
γενικά κρύα στη συμπεριφορά και δεν δέχεται υποδείξεις με δυο λόγια υπερτιμημένη...
re paidia borei na protinei kaneis kana tropo na tin vrw na kanw test drive? kana tilefwnaki, i dieuthinsi tou masatsidikou tis? giati i niovi to xalarwsi to exei kleisto, leipei diakopes.