Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 916
- Πόντοι
- 86
Τοση πασα απτον εναν στον αλλον ουτε μαυρακι στριφτο να τανε...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οκ φίλε, φά'την εσύ την άκωλη![]()
εδω σε αυτο το σαιτ ειμαι μαχητης των τζωνι ντεπ μελων μας που γαμανε απο τζολι και πανω με τα γουστα τους
αλλα στη συγκεκριμενη φαση πιστευω οτι υπαρβαλετε λιγο μαγκες.θεωρω οτι η αληθεια ειναι καπως διαφορετικη ....ενιγουει αν ειναι οπως στις φωτο πανω και γω την κερναγα την κυρια
χαραλαμπικο θελω να μου βαλεις αυτο το βιντεο απο βικυ:Εγώ μιλάω με στοιχεία. Γι' αυτά που λες δεν ξέρω. Αν εσύ ξέρεις σε ποιο "μικρόφωνο" κολλούσε το κεφάλι της πες μας κι εμάς. Αλλά με στοιχεία... Εγώ δε μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω. Ο Κανάκης ας πούμε σε ηλικία 19 χρονών ήταν υπεύθυνος προγράμματος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Μήπως τον έπαιρνε κι αυτός από κάποιον παραγωγό; Αποκλείεται δηλαδή κάποιος να κάνει πράγματα με την αξία του;
χαραλαμπε θελω κι αυτο το βιντεοΜπράβο αγορίνα,για τις photo στην παραλία!!!![]()
Τοση πασα απτον εναν στον αλλον ουτε μαυρακι στριφτο να τανε...![]()
![]()
εγω παλι αυτη την ηθελα σε μια παρτουζα με την Ποπη Τσαπανιδου .... μιλκαμε για συνδυασμος που θα σε κανει να στερεψεις χυνωντας .....
εγω παλι αυτη την ηθελα σε μια παρτουζα με την Ποπη Τσαπανιδου .... μιλκαμε για συνδυασμος που θα σε κανει να στερεψεις χυνωντας .....