macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Υπάρχει κάπου το βίντεο κολλητε ;Η Βικάρα δροσίζεται στο ντους.
Δεν το έχω βρει.Υπάρχει κάπου το βίντεο κολλητε ;
Αυτό που ανέβασες από που είναι ;;φαίνεται ότι είναι από κάποιο στοριΔεν το έχω βρει.
Εικόνα του στόρι.Αυτό που ανέβασες από που είναι ;;φαίνεται ότι είναι από κάποιο στορι
Αμφιβάλλω...κουρασμένη θα είναι από ταξίδια και εμφανίσεις.Το γκρανι πρεπει να γουστάρει αδυσώπητα πουτσα!
Κόψτε τις τσόντες με αμερικανικά κούγκαρ ρε, σας χαλάνε.. .Αυτη τον τρωει και ταυτοχρονα σκεφτεται τον επομενο !!
Ρε παπαροβιτς εχω γνωστο που την γαμουσε χρονια στη θεσσαλονικη,οτι γραφω εδω δεν ειναι αερας.Κόψτε τις τσόντες με αμερικανικά κούγκαρ ρε, σας χαλάνε.. .
Για πες καμιά λεπτομέρεια.Ρε παπαροβιτς εχω γνωστο που την γαμουσε χρονια στη θεσσαλονικη,οτι γραφω εδω δεν ειναι αερας.
ΕΙΠΑ γουσταρει τον ΛΟΥΤΣΟ η κορασιδα !Για πες καμιά λεπτομέρεια.
Μας καλύπτει αυτό.ΕΙΠΑ γουσταρει τον ΛΟΥΤΣΟ η κορασιδα !
θες και φωτογραφικο υλικο το ξερω Η ονοματα ...δεν γινεται ομως ετσι .Μας καλύπτει αυτό.
Μας φτάνει η μαρτυρία αυτή.θες και φωτογραφικο υλικο το ξερω Η ονοματα ...δεν γινεται ομως ετσι .
Οσοι την ξερουν -Ξερουν τι γινονταν στα λαδαδικα το 1990 ,εγω βγαινω απο τα 14,λαδαδικα ηταν φωτια το 1990
Δεν ξερω φιλε αν φτανει το θεμα ειναι οτι η εν λογο κορασιδα τον-παιρνει τον γερνει και γουσταρει ασυστολα!!!Μας φτάνει η μαρτυρία αυτή.
Τι δουλειά έκανε ο γνωστός;Ρε παπαροβιτς εχω γνωστο που την γαμουσε χρονια στη θεσσαλονικη,οτι γραφω εδω δεν ειναι αερας.
πηγε και με Λουκουματζη ; Τον Μακη ;Τι δουλειά έκανε ο γνωστός;
Ξενοδόχος η γιατρός;
Μην μου πεις ότι πουλούσε λουκουμάδες στην Καλλικράτεια....