Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 943
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
*Η μπόχα που αναδύουν γριές-γέροι,όταν περιμένουν σε ουρές ΙΚΑ-Τράπεζες κτλ΄".  :sunglasses:

Ωφείλεται σε αυτά που περιγράφω παραπάνω.
Πίστεψέ με .........

Καθημερινά βάζω εμφυτεύματα σε 70+ .........

Άτομα όμως που πληρώνουν μία μασέλα σε εμφυτεύματα 5000+ ευρώ ...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ/ΑΥΤΕΣ κανείς δεν μυρίζει γεροντίλα που λες.

Αντιθέτως, τέτοια γεροντίλα, βρωμάνε και 45αρες αλβανίδες.
Φταίει η .... φτώχια και τα συνοδά της .... πακέτα !!!!!!!!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/galleries/280510/vicky.jpg[/img[/URL]]

:erection:
[/quote]
 Τι  μαλακιες  ειναι  αυτες που  τσαμπουνατε  μεσημεριατικα ,  ρε πατε καλα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  Καυλα  ειναι  η  Μιλφαρα η Βικαρα  μας κι  εσεις  την  κοιτατε στα  δοντια  για λευκανση  :jerking: :jerking: :jerking:  Στην  τρυπιδα της  να  εχει  λευκανση και μονο  αυτο  να μας   νοιαζει  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
 Τι  μαλακιες  ειναι  αυτες που  τσαμπουνατε  μεσημεριατικα ,  ρε πατε καλα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  Καυλα  ειναι  η  Μιλφαρα η Βικαρα  μας κι  εσεις  την  κοιτατε στα  δοντια  για λευκανση  :jerking: :jerking: :jerking:  Στην  τρυπιδα της  να  εχει  λευκανση και μονο  αυτο  να μας   νοιαζει  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Πεστα ρε τυπε.

Θελει πολλα γαμησια η μιλφαρα.

Κρεμπεδιες στη μουυνα της.

:grin: :grin: :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
Πεστα ρε τυπε.

Θελει πολλα γαμησια η μιλφαρα.

Κρεμπεδιες στη μουυνα της.

:grin: :grin: :grin:
 Ε  μα καθομαι  ωρες  ωρες και διαβαζω  κατι ποστ , και λεω μα καλα  ρε πλακα κανουνε οι τυποι η μιλανε  σοβαρα  :think: :think: :think:  Ρε  τετοια  Μιλφαρα  ειναι  να την  σπασεις στο  γαμησι ,  κρεμπιεδες στην μουνα της  βαθια  μεσα....  και μες την  σουφρα  της να  νιωσει την  καυλα κι απ τον  κωλο η Μιλφαρα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:    Τετοιο  καυλερο κι εκφυλο  Μιλφ  πραγματικα  ειναι  για μαραθωνιο  πουτσας  και σπερματος  μονο  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/galleries/280510/vicky.jpg[/img[/URL]]

:erection:
[/quote]Μαλλον θα επισκεπτεται τον ιδιο πλαστικο χειρ/ο, που επισκεπτονται κ τα κοριτσια τριτου φυλου.
Αρχιζει να μοιαzουν πολυ..

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
Μαλλον θα επισκεπτεται τον ιδιο πλαστικο χειρ/ο, που επισκεπτονται κ τα κοριτσια τριτου φυλου.
Αρχιζει να μοιαzουν πολυ..
  Εσυ  που το ξερεις ρε  Corso ???  Μηπως  επισκεπτεσαι  κι εσυ τον  ιδιο πλαστικο χειρ/γο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:??? 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
  Εσυ  που το ξερεις ρε  Corso ???  Μηπως  επισκεπτεσαι  κι εσυ τον  ιδιο πλαστικο χειρ/γο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:??? 
Μπορει να μην πηγαινω στον ιδιο πλασ/κο χειρ/ο.. Αλλα εχω ματια κ βλεπω..κ επισης την αντιληψη να μπορω να διακρινω..

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
Μπορει να μην πηγαινω στον ιδιο πλασ/κο χειρ/ο.. Αλλα εχω ματια κ βλεπω..κ επισης την αντιληψη να μπορω να διακρινω..
 Ε  ενταξει ρεσυ Corso  μεγαλωσε το Βικακι , αλλωστε πρεπει  να την  συντηρησει κιολας  αυτη την  ομορφια που εχει , αλλα οχι  και σαν  τραβελος  ρεσυ το  Βικακι ,  ε μην  ξηγιεσαι  ετσι κι εσυ τωρα  :- :- :- :hi: :hi: :hi: :hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
  Ε  ενταξει ρεσυ Corso  μεγαλωσε το Βικακι , αλλωστε πρεπει  να την  συντηρησει κιολας  αυτη την  ομορφια που εχει , αλλα οχι  και σαν  τραβελος  ρεσυ το  Βικακι ,  ε μην  ξηγιεσαι  ετσι κι εσυ τωρα  :- :- :- :hi: :hi: :hi: :hi:
Οκευ.. για την ηλικια της καλα το παλευει ακομη.. Απλα να ηταν λιγο πιο φυσικη..

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
πολυ σπασμενη και προσωπο και σωμα... 5-10 κιλακια παραπανω να ειχε θα γλυκαινε. κομμενη παντου ειναι

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
603
Πόντοι
81
κανονικα αυστηρα και μονο,καποιοι εδω μεσα όμως  θα την αποθεωναν χαριζοντας της απλόχερα ενα μεγαλοπρεπές και ολοκληρωτικο γλειφομούνι :vomit:
Πάντως εγώ που την έχω δει απο κοντά και είμαι 35 όχι μονο γλυφομονι της εκανα όχι μονο γλυφοκωλι όχι μονο τα χυσια της θα επί να αλλά θα την ισοπέδωνα στον πουτσο θα την εκανα να μην μπορεί να περπατήσει για μια εβδομαδα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πάντως εγώ που την έχω δει απο κοντά και είμαι 35 όχι μονο γλυφομονι της εκανα όχι μονο γλυφοκωλι όχι μονο τα χυσια της θα επί να αλλά θα την ισοπέδωνα στον πουτσο θα την εκανα να μην μπορεί να περπατήσει για μια εβδομαδα
τυπε με αυτη σου τη δηλωση υπερθεματισες και πεταξες νοκαουτ τους υπολοιπους επιπολαιους και επιφανειακους  γαμωμνηστηρες της θειας βικυς  που τολμουσαν και  προβαλαν αξιωσεις με ενα απροσωπο κωλογκαμησι και ενα απαξιωτικο bukkake, το γερικο και σεβασμιο κορμι της  βασανισμενο απο τη πολυκαιρία και  τα δεκάδες ρεκτιφιε  σου ανηκει διακιωματικά  :kneel: :kneel:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
   :cool2: :cool2: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Norm

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
185
Πόντοι
6

[youtube=425,350]1lMoalMZev4[/youtube]

:knockinb: :pipa1: :2on1: :lheel: :zfuck: :fuck1: :pipa3: :fuck2: :wanker: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Κάβλωσαν πάλι απόψε οι ρόγες της Βικάρας με το που ξεκίνησε η εκπομπή... Έτσι απλά, χωρίς λόγο, απλά επειδή καβλώνει...

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Καυλαρος η Βικαρα!! Βικαρα,και τα μυαλα στα καγκελα! :lheel:

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
Ωραία γυναίκα και κρατιέται καλά για την ηλικία της να μην λεμε ψέματα. Από κοντά οι αισθητικες επεμβάσεις ειναι εμφανείς αλλά γενικά βγαζει πολύ νεανική αυρα!

kafetzis1886

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Η πιο  :erection: milf της τηλεορασης μαζι με Μενεγακη  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories