Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Στην πυρά ο κύριος...
Θυμωσες για την Ελενη τυπε η για την κοντη γιαγια? ;)
Στην πυρά ο κύριος...
Εσύ τι λες?Θυμωσες για την Ελενη τυπε η για την κοντη γιαγια? ;)
Πέρασε η μπογιά της Μενεγάκη?Τι έπαθες ρε;;;;;
Θα την χαρακτήριζα ως Ελληνίδα Λίζα Ανν. (εμφανισιακά για να μην παρεξηγηθώ) Συμφωνάει κανένας μαζί μου; Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα αλλά αντιπαθητική λόγω της εμετικής της εκπομπής.
Η Lisa Ann είναι πιο τούμπανο αλλά και πιο ψεύτικη (σιλικόνες κ.λπ.) ενώ η Βίκυ 100% real. Είναι ο ορισμός της ΜΙΛΦάρας αυτή η γυναίκα, τί να λέμε τώρα.
Την Βίκυ την ξέρω από τα 16 της όταν έπαιζε βόλλευ στο Πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης. Είχε το ΙΔΙΟ σώμα μόνον στο πρόσωπο έχει σπάσει. Έκανε στην συνέχεια σούπερ γάμο και τώρα τα καλοκαίρια κάνει την κάβλα της παίζοντας beach volley και κοντράροντας 20ρες και ψηλότερες αξιοπρεπώς. Επίσης λόγω καλού γάμου και TV ψήλωσε η μύτη της αλλά γενικότερα είναι καλό κορίτσι ....
1,58 . Ετών 49. Απίστευτη ξερόλας,σε βαθμό να μη σε αφήνει να έχεις άποψη για τίποτα.Φίλος που δούλευε για κείνη τα παράτησε,δεν την άντεχεεχει κορμαρα πορνοσταρ αλλα το φατσα ειναι λιγο σπασμενη..
1,58 . Ετών 49. Απίστευτη ξερόλας,σε βαθμό να μη σε αφήνει να έχεις άποψη για τίποτα.Φίλος που δούλευε για κείνη τα παράτησε,δεν την άντεχε
Δεν ξέρω κάτι πικάντικο για την κυρία.Το μόνο που γνωρίζω είναι πως αυτός ο μπούλης ο άντρας της ήτανε γκόμενος μιας φίλης της πολύ γνωστής δικηγόρου της Θεσσαλονίκης και της τον έφαγε :oΑμα της των δωσεις στο στομα θα συνεχησει να μιλαει???
ΠΠΟ...Στρουμφακι :S
οντως πολυ μιλφ η βικυ αλλα η λιζα ανν ειναι μια κατηγορια απο μονη της..Η Lisa Ann είναι πιο τούμπανο αλλά και πιο ψεύτικη (σιλικόνες κ.λπ.) ενώ η Βίκυ 100% real. Είναι ο ορισμός της ΜΙΛΦάρας αυτή η γυναίκα, τί να λέμε τώρα.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ..ΒΙΚΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ίσως η πιο σεξουαλική μιλφ όλων των εποχών...οντως πολυ μιλφ η βικυ αλλα η λιζα ανν ειναι μια κατηγορια απο μονη της..