You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ -Αλκαμένους 117 και Περγάμου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
η μπορει η βικυ να του υποσχεθηκε κολο αν πρωτα της εστελνε 50 μαλακες που θα της ζητουσαν κολο!!!
sexianathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οχι ουτε επιλεκτικα ουτε τιποτα .
Μαλον ο φιλος πηρε μουνι και το περασε για κολο .
Πιθανώς.
Αφού, ως γνωστόν,
απ' τη ζωή ως το θάνατο
είν' ένα μονοπάτι
κι από τον κώλο ως το μουνί
δυο δάχτυλα και κάτι!
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Ο Χ ΙΤελικα δινει ή δεν δινει κωλο!
Αποφασιστε επιτελους!
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές έχει δίκο ο giasou,τον επιβεβαιώνω κι εγώ!Ειναι γεγονος,η βικάρα δίνει κουλούρι! Και ΝΑΙ είναι η ίδια Βίκη απ'το καζακστάν που ανέφερε ο συναγωνιστής προηγουμένως.Cm615et,πότε είχες πάει και σου αρνήθηκε?γιατι εγώ πήγα χτές την παρασκευή..Δεν είπε οτι εδινε κουλούρι ούτε η τσατσά ουτε αυτή αλλά όταν τη ρώτησα μετά την πίπα μου έιπε θες,λέω βέβαια και στήθηκε επιτόπου!Καί μάλιστα δέν ήταν και καθόλου "ξεχυλωμένη" μπορώ να πώ..
Εν πάση περιπτώση δεν θα την πρότεινα σε κανένα παρόλο το σαφές "πλεονέκτημα" για δύο λόγους: α) Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νταρντανα τόσο που ο π@@@ος μου χάθηκε μες τα κολωμέρια της,κι όπως καταλαβάινετε δεν κατάλαβα τίποτα!
β)Η τύπισσα κάνει γλύψιμο στα πάντα,ακόμα και μες τον κώλο!Οχι οτι παραπονιέμαι αλλα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να "παρασημοφωρηθείς".Μην τρελαθούμε τώρα,με τόσα μικρόβια που υπάρχουν στήν περιοχή του πρωκτού να στον βάλει και στο στόμα,και μόνο τον δικό μου που εγλύψε(για να μην πούμε για τους άλλους) δεν την αφησα να προχωρήσει χωρίς καπότα.Και πάλι μια φρίκη την ψιλοέφαγα..
Τέσπα,γι'αυτους τους λόγους δεν θα την προτεινα,ίσως μόνο μια φορα για να δείτε τι παίζει,κι αυτό με επιφύλαξη παίδες...
Εν πάση περιπτώση δεν θα την πρότεινα σε κανένα παρόλο το σαφές "πλεονέκτημα" για δύο λόγους: α) Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νταρντανα τόσο που ο π@@@ος μου χάθηκε μες τα κολωμέρια της,κι όπως καταλαβάινετε δεν κατάλαβα τίποτα!
β)Η τύπισσα κάνει γλύψιμο στα πάντα,ακόμα και μες τον κώλο!Οχι οτι παραπονιέμαι αλλα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να "παρασημοφωρηθείς".Μην τρελαθούμε τώρα,με τόσα μικρόβια που υπάρχουν στήν περιοχή του πρωκτού να στον βάλει και στο στόμα,και μόνο τον δικό μου που εγλύψε(για να μην πούμε για τους άλλους) δεν την αφησα να προχωρήσει χωρίς καπότα.Και πάλι μια φρίκη την ψιλοέφαγα..
Τέσπα,γι'αυτους τους λόγους δεν θα την προτεινα,ίσως μόνο μια φορα για να δείτε τι παίζει,κι αυτό με επιφύλαξη παίδες...
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
Αν εννοείς την μογγόλα Διδύμου 18Β μετά τις 17:00