matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
τον γαμησες τελικα?Θες να έρθω
τον γαμησες τελικα?Θες να έρθω
Δεν πήγα νυστευα από κρέαςτον γαμησες τελικα?
να πηγαινες και να ελεγες στον παπα με την στρινγκαρα που συχναζει εκει να στο ευλογησειΔεν πήγα νυστευα από κρέας
γιατι χωρις πιπες?αυριο στις δεκα το βραδυ στο καναπε δεξια για φασωμα χωρις πιπες
Για πες για εσένα πως είσαι τι σου αρέσει ?Το καλυτερο σημειο ειναι κατω στην καμπινα με το Γκλορυ Χολ.Εχω κανει πολλα τσιμπουκια εκει.
Έρχεσαι εδώ στο καφενείο μια χαρά βάλε στριγκαρα να γνωριστούμεΜονο παθητικος και τελειως ατριχος
Θα κάνουμε σχέση μετά γιατί μου αρέσει πολύ ο έρωτας
Σου έστειλα μήνυμα έλα πριβέ θα σε κάνω μαμάΓιατι οχι αν γαμας καλα
Έχουμε λεφτά θα κάνουμε ενώ προσύμφωνο συμβίωσης στο φίλο μας τον Κώστα Μπακογιάννη και θα μας κάνουν δώρο ένα παιδάκιΜονο με τεχνητη γονιμοποιηση μπορω πλεον να γινω μαμα
Νορμάλ γίνεται τώρα και νυφικό φωρας στο σινεμά μετά γλυκιά μου ποτέ θα βρεθούμεΘα ντυθω και νυφουλα;
να σε γαμησει ακαποτα θελειΜονο με τεχνητη γονιμοποιηση μπορω πλεον να γινω μαμα
Τυπισσα πινεις φαντα μετα το ακαποτο??Μου αρεσει το ακαποτο.
Δεν παίζει ακάποτο σε τσοντάδικα.να σε γαμησει ακαποτα θελει
ο φατσεας γραφει οτι γαμαει ακαποτα του καθονταιΔεν παίζει ακάποτο σε τσοντάδικα.
Τυπισσα ειχες αναγκη και ρομαντικο κρεμπιε??Εμενα παντως με εχουν γαμισει αρκετες φορες ακαποτα κυριως στο Αβερωφ .
Δεν αξίζει για 10 λεπτά καύλας να ρισκάρειςο φατσεας γραφει οτι γαμαει ακαποτα του καθονται
Έχει βετεράνους μύστες του σπορ σε πετάνε στα τέσσερα και σε κάνουν στρατάρχηΔεν παίζει ακάποτο σε τσοντάδικα.
Θα έρθω γω να σε κάνω βασίλισσα της ηδονήςΣάββατο μεσημέρι μετα τις 3 θα ειναι κανας ψωλαρας να μου τον σκίσει ;