matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
οχι στο adult πανε τα πιο πολλαΖευγάρια πηγαίνουν;;
οχι στο adult πανε τα πιο πολλαΖευγάρια πηγαίνουν;;
Γενικά είναι θέμα τύχης που θα πέσεις. Παρασκευή βραδάκι είναι καλά και Σ-Κ έχει πιο πολύ κόσμο απο καθημερινές.Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο μεσημέρι αξίζει να πάω?
Καινούργιος εδώ
Ξερουμε αν υπαρχει ακομα?Απο καθαριοτητα πως ειναι?μετα από δυο κοντινες επισκεψεις πειστηκα ότι είναι ότι πιο καυλοτικο υπαρχει σε τσοντοσινεμα.
πετυχα στον απέναντι καναπε τυπο ολογυμνο που περιμενε να φυγουν ολοι και να βαλει στο κωλο του 20αρι δονητή και να μαλακιζομαστε κοιτωντας ο ενας τον αλλον....
από τις καλυτερες μαλακιες που εχω τραβηξει.....
ενημερωσε αν θα παςΣήμερα απογευματάκι θα έχει κίνηση?
Από καθαριότητα είναι χάλια. Ξεφτισμένοι καναπέδες κλπ κλπΞερουμε αν υπαρχει ακομα?Απο καθαριοτητα πως ειναι?
??????????????κανείς απόψε να τον φάει?
σημερα κατα τις 11 με 12 το βραδυ αν θες...κανείς απόψε να τον φάει?
Τύπε έχεις ξεφύγει! Είπαν θα φέρουν και σκύλο εκεί μέσα. ίσως σωθεί η κατάσταση Κοντεύεις να ξεπεράσεις τον Αλβανό με τις παρτούζες με τον 80χρονο.Καλησπέρα να ρωτήσω εμφανίζονται ζευγάρια για τρίο η cuckold στο ΑΤ;αν ναι συνήθως το μέρες/ώρες;
Επίσης αν θέλω να τον χωσω σε tranny η cross τι ώρες και μέρες κατά μέσο όρο;
Μια φορά είχα πάει πριν καιρό και τον είχα δώσει σε παντρεμένο,ήταν άπειρος και μόνο πίπα μου πήρε δεν με άφησε να του τον χώσω και θέλω να πάω να μου τον στραγγιξουν για αυτό σόρυ αν κουράζω έτσι που ρωτάω.
Πώς το πήρες και εσύ έτσι.ΜΙα ερώτηση(με ψιλό καφρικο αφήγημα) κάναμε και αμέσως να υπερβάλεις.Επισης δε πιστεύω ότι ξέφυγα και πολύ από τα καθιερωμένα.Τύπε έχεις ξεφύγει! Είπαν θα φέρουν και σκύλο εκεί μέσα. ίσως σωθεί η κατάσταση Κοντεύεις να ξεπεράσεις τον Αλβανό με τις παρτούζες με τον 80χρονο.
Έρχονται καλύτερες μέρες. Αυτό είναι σίγουρο.Πώς το πήρες και εσύ έτσι.ΜΙα ερώτηση(με ψιλό καφρικο αφήγημα) κάναμε και αμέσως να υπερβάλεις.Επισης δε πιστεύω ότι ξέφυγα και πολύ από τα καθιερωμένα.
Δεν ηταν καφριλα ακυρη ηταν. Κοιτα δε χτυπάει κανεις κάρτα στα τσονταδικα, οτι πετυχεις την ωρα που θα πας. Αν θες σωνει και καλα να τον χωσεις στο Adult εχεις μεγαλυτερες πιθανότητεςΌχι ότι πάω γυρεύωντας αλλά η ερώτηση μου δεν απαντήθηκε,γτ αυτό;τόσο καφριλα ήταν;
Ναι απλά πίστευα ότι θα έπαιρνα μια καλή απάντηση από τους θαμώνες των thanks πάντωςΔεν ηταν καφριλα ακυρη ηταν. Κοιτα δε χτυπάει κανεις κάρτα στα τσονταδικα, οτι πετυχεις την ωρα που θα πας. Αν θες σωνει και καλα να τον χωσεις στο Adult εχεις μεγαλυτερες πιθανότητες
εισαι ακομη μεσα? ειμαι πολυ κονταVideo show μολις ηρθα κ εχει μπολικους ψωλαραδες παρολο που ειναι μεσημερι…