Νέα

VICTORY IN - Κυψέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συναγωνιστές θα σας διηγηθώ περιστατικό που μου συνέβει ΧΤΕΣ στο εν λόγω ξενοδοχείο VICTORY IN της Κυψέλης.

Πήγα γύρω στις 1.30 με την συνοδεία "φίλης" κι αφού πλήρωσα 25 ευρώ (για 4 ώρες όπως μου είπε η ρεσεψιονίστ) ανεβήκαμε στο δωμάτιο...
Εκεί με τα πολλά... κάποια στιγμή χαλαρώσαμε κ μας πήρε λιγάκι ο ύπνος, ξυπνήσαμε και κατεβήκαμε στις 6.30 να φύγουμε... και τότε μας λέει η υπάλληλος... θέλω κι αλλα 25 ευρώ γιατί μείνατε παραπάνω !!!
- ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ 4 ΩΡΕΣ; την ρώτησα...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ήταν η απάντησή της.
Δεν είχα διάθεση να τσακωθώ ξημερώματα για 25 ευρώ... της τα πέταξα στα μούτρα κι έφυγα...

Κρίμα για την συμπεριφορά της... γιατί το δωμάτιο ήταν μια χαρά (άνετο και καθαρό)...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Συναγωνιστές θα σας διηγηθώ περιστατικό που μου συνέβει ΧΤΕΣ στο εν λόγω ξενοδοχείο VICTORY IN της Κυψέλης.

Πήγα γύρω στις 1.30 με την συνοδεία "φίλης" κι αφού πλήρωσα 25 ευρώ (για 4 ώρες όπως μου είπε η ρεσεψιονίστ) ανεβήκαμε στο δωμάτιο...
Εκεί με τα πολλά... κάποια στιγμή χαλαρώσαμε κ μας πήρε λιγάκι ο ύπνος, ξυπνήσαμε και κατεβήκαμε στις 6.30 να φύγουμε... και τότε μας λέει η υπάλληλος... θέλω κι αλλα 25 ευρώ γιατί μείνατε παραπάνω !!!
- ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ 4 ΩΡΕΣ; την ρώτησα...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ήταν η απάντησή της.
Δεν είχα διάθεση να τσακωθώ ξημερώματα για 25 ευρώ... της τα πέταξα στα μούτρα κι έφυγα...

Κρίμα για την συμπεριφορά της... γιατί το δωμάτιο ήταν μια χαρά (άνετο και καθαρό)...

Καλά  ρε Duracell, κι εσύ πήγες ξενοδοχείο ρε γμτ και σε πήρε ο ύπνος; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλά  ρε Duracell, κι εσύ πήφες ξενοδοχείο και σε πήρε ο ύπνος :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Οταν είσαι όλη μέρα στο πόδι, έχεις πιει τ' αντερά σου και γαμάς σερί επί 3 ώρες... νομίζεις ότι θέλει πολύ για να χαλαρώσεις και λίγο;
Οταν λέω "κοιμηθήκαμε" εννοώ μια "σιέστα"...περίπου μια ωρίτσα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οταν είσαι όλη μέρα στο πόδι, έχεις πιει τ' αντερά σου και γαμάς σερί επί 3 ώρες... νομίζεις ότι θέλει πολύ για να χαλαρώσεις και λίγο;
Οταν λέω "κοιμηθήκαμε" εννοώ μια "σιέστα"...περίπου μια ωρίτσα!
Οκ φίλε, καλημέρα :dancing:

Επισκέπτης
Δες το αλλιώς ρε φιλαράκο... ΑΞΙΖΕ τα 50 ευρώ το γαμήσι? Αν ναι, τότε no problem :)

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δες το αλλιώς ρε φιλαράκο... ΑΞΙΖΕ τα 50 ευρώ το γαμήσι? Αν ναι, τότε no problem :)

Κάπως έτσι το σκέφτηκα τελικά και δεν τσακώθηκα...
50 το ξενοδοχείο + 50 πριν (κάτι καφέδες, ποτά κλπ) = 100
οπότε για 3 ώρες γαμήσι (και με Ελληνίδα) καλά ήταν!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Αφού βγήκατε απο το ξενοδοχείο πρεπε να της πείς "50 ευρώπουλα έδωσα για να σε γαμήσω, σκάσε μωρή τα 25..."  :boobies:  :dancing:  :helpplea:  :tickedoff:

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά μέχρι και οι γκόμενες κοστίζουν όσο οι πουτάνες κ περισσότερο μερικές φορές .... :headbang: :headbang: Αφου πέτυχε τουλάχιστον το γα....σι δεν παιράζει κάτι είναι κ αυτό ,, φαντάζεσαι να σου είχε σπάσει τ αρχίδια μη το ένα μη το άλλο ...

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Σε πολλά ξενοδοχεία γίνεται αυτό που σου έτυχε.Μη σου φαίνεται παράξενο.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε πολλά ξενοδοχεία γίνεται αυτό που σου έτυχε.Μη σου φαίνεται παράξενο.

Κι όμως... πηγαίνω χρόνια σε ξενοδοχεία ημιπαραμονής και πρώτη φορά μου συνέβει κάτι τέτοιο, γι' αυτό κι άνοιξα το post!
Θεωρώ ότι η ρεσεψιονίστ ΕΠΡΕΠΕ να τηλεφωνήσει στο τέλος του 4ωρου για να ρωτήσει αν θέλουμε να κρατήσουμε παραπάνω το δωμάτιο... και σε καμία περίπτωση να μην χρεώσει την έξτα 1 ώρα (και κάτι λιγότερο, 50 λεπτά) με επιπλέον 25 ευρώ...

Δεν πειράζει όμως, αυτοί έχασαν 1 πελάτη... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ;)

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
συνηθες φαινομενο και καλα εκανε αφου μπορουσε να το εχει νοικιασει σε αλλον μετα τις 4 ωρες.μονο αμα σε ξερει ο ρεσεψιον την γλυτωνεις

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..νομιζω οτι ειναι πολυ πιθανο να τα τσεπωσε η ρεσεψιονιστ....
..αποδειξη σου εδωσε φιλε ντουρασελ ?

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
..νομιζω οτι ειναι πολυ πιθανο να τα τσεπωσε η ρεσεψιονιστ....
..αποδειξη σου εδωσε φιλε ντουρασελ ?

όχι βέβαια, ούτε και για τα πρώτα 25... όπως επίσης δεν ζήτησε και ταυτότητα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
όχι βέβαια, ούτε και για τα πρώτα 25... όπως επίσης δεν ζήτησε και ταυτότητα...

..καλα, ταυτοτητα στα fuckotel δε ζητανε, αλλα οταν μου ετυχε εμενα παρομοια περιπτωση σε αλλο ξενοδοχειο και ζητησα αποδειξη, μονο που δεν πνιγηκε ο ρεσεψιονιστ, και μετα απο δυο τρεις κωλοτουμπες και λεγοντας οτι (και καλα) χτυπησε στο κομπιουτερ αλλο νουμερο δωματιου  :jerking: :jerking:, η τιμη επανηλθε στα φυσιολογικα της....(και εκοψε και αποδειξη μην τυχει και τη δειξω στο αφεντικο της)....

υ.γ. βαλε varta, κραταει.....!!!!!  :grin: :grin:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω πηγαινα πριν 3 χρονια στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο συνεχεια, καλο, καθαρο και κυριλε κατασταση, πολυ ωραιο για γαμηστρωνας,ομως εμενα συνηθως 3ωρα και δεν μου ειχε ζητησει ποτε παραπανω λεφτα. Συνολικη εντυπωση :Απο τα καλυτερα ξενοδοχεια για μενα.
Ασχετο...μηπως ειχες παει του Αγ.Βαλεντινου????? Πολυ δυσκολη μερα για fuck Hotel γινεται χαμος και οπως καταλαβαινεις ισως να το ειχε δωσει καπου αλλου μετα απο εσενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom