nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Τήν έχω βρει στο Instagram αλλά ούτε κάν είδε το μύνημα που τής έστειλα.Κανενα τηλ ή καμία αγγελία δεν παίζει;Έχει instagram νομίζω
Τήν έχω βρει στο Instagram αλλά ούτε κάν είδε το μύνημα που τής έστειλα.Κανενα τηλ ή καμία αγγελία δεν παίζει;Έχει instagram νομίζω
Δεν γνωρίζω.Τήν έχω βρει στο Instagram αλλά ούτε κάν είδε το μύνημα που τής έστειλα.Κανενα τηλ ή καμία αγγελία δεν παίζει;
Ψάχνει να βρει αν είναι αρσενικό ή θηλυκό.Καλησπέρα παιδιά δεν ξερω αν εχει συμβει και σε εσάς η μονο σε εμενα. Ενώ μιλαμε με μηνυματα με το κοριτσι, κανονιζουμε ραντεβου, της στελνω την ιδια μερα οτι ειμαι στον δρόμο και δεν απαντάει καν. Μετά από μηνυματα τις ερχόμενες ημέρες ξανακανονίζουμε και πάλι δεν απαντάει την ίδια ημέρα. 2/2. Τι γίνεται ξέρουμε;
Καλησπερα baby!Καλησπέρα, λατρεμένα μου μωρά…
Οι μέρες μου στην Αθήνα ίσως να είναι μετρημένες, και θέλω να τις περάσω με ωραία παρέα!
Ποιος θα έρθει να μου κρατήσει καυτή συντροφιά πριν αποδράσω από τη πόλη;
Και μην ξεχνάτε έρχομαι σε οποίο ξενοδοχείο της Αθήνας σας κάνει κέφι!!
Οχι καλέ απόδραση από την πόλη για κάποιες μέρες.Καλησπερα baby!
τι εννοεις, φευγεις μονιμα εκτος Αθηνων; θα θελα να σε συναντησω αλλα αυτο το διαστημα πηζω στη δουλεια....
....καβλακι ομορφο μαζεψου συντομα γτ Απριλιο κατεβαινωΚαλησπέρα, λατρεμένα μου μωρά…
Οι μέρες μου στην Αθήνα ίσως να είναι μετρημένες, και θέλω να τις περάσω με ωραία παρέα!
Ποιος θα έρθει να μου κρατήσει καυτή συντροφιά πριν αποδράσω από τη πόλη;
Και μην ξεχνάτε έρχομαι σε οποίο ξενοδοχείο της Αθήνας σας κάνει κέφι!!
Πες μου ότι θα σε έχουμε στην πόλη για αρκετές μέρες.....καβλακι ομορφο μαζεψου συντομα γτ Απριλιο κατεβαινω![]()
![]()
......θα το κουμανταρουμεΠες μου ότι θα σε έχουμε στην πόλη για αρκετές μέρες.
Οχι τίποτα άλλο αλλά και εγώ Απρίλιο φεύγω
(Για λίγο σχετικά)
Έχεις, έχεις!Θεσσαλονίκη ακούει;
21 Απριλίου πιθανών έως και 25 θα με βρείτε στα βόρεια.
Μετά ξανά στην αγαπημένη μου πρωτεύουσα.
Έχω άραγε στο νήμα μου μωράκια από Θεσσαλονίκη;
ΩΝΣΓΘεσσαλονίκη ακούει;
Θα περιμένω με χαρά να μου γράψειςΩΝΣΓ
Θα τα πούμε viber για να κανονίσουμε μωράκι
Να ξέρεις ότι στο ντουζ είναι πολύ καύλα το σεξ. Στο λέω εκ πείρας και αν θες το δοκιμάζουμε κιόλας σε μελλοντική μας συνάντηση...Θεσσαλονίκη ακούει;
Πρέπει όμως να το ανακοινώσεις και στο αντίστοιχο νήμα,αλλιώς ελάχιστοι θα το πάρουν είδηση:Θεσσαλονίκη ακούει;