Καλησπέρα και από μένα, ας παραθέσω κι εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου με το Βικτώρια.
Έχω ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, πριν ξεκινήσει επίσημα από εδώ μέσα, όταν το είχα βρει
μέσω Instagram αλλά ας πω την τελευταία μου συνάντηση για να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτική
γίνεται η αξιολόγηση.
Κανονίσαμε μέσω viber πολύ απλά και εύκολα 1 μέρα πριν για το Bill Hotel στο κέντρο με ένα
πακέτο που έχει για 2 ώρες στα 350€ με όλα μέσα (+πρωκτικό, +κατάποση & όλα).
Η συνάντηση βραδινή ώρα και ήρθε ακριβώς την ώρα που κανονίσουμε (την φέρνει ακόμα οδηγός),
casual ντυμένο με σορτσάκι και μπλουζάκι και μαζί μια τσάντα με όλα τα απαραίτητα (προφ, σαπουνάκι
για την ευαίσθητη περιοχή και πολλά άλλα είδη περιποίησης), εμφανισιακά έχει πολύ λεπτό σώμα, φοβερό
κωλαράκι και βυζί 1 αλλά τόσο όσο και ένα πρόσωπο με ένα βλέμμα φουλ έκφυλο.
Ξεκινήσαμε με ένα γρήγορο ντουζ αν και ήδη μύριζε όμορφα αλλά μ'αρέσει η φάση σαν προκαταρκτικά,
ξεκίνησε να με γλείφει από τον λαιμό μέχρι και τον πούτσο με πολύ πάθος και τα μάτια καρφωμένα πάνω
μου, κάτι το οποίο είναι φουλ καυλωτικό.
Επειδή ένιωθα πως θα τελειώσω, σταματήσαμε και πήγαμε στο κρεβάτι, συνέχεια στα τέσσερα και είσοδος
πρώτα από το μουνί το οποίο είναι πολύ στενό, κάτι το οποίο οδηγεί σε πολλές μικρές κραυγούλες καύλας οι
οποίες ελπίζω να ήταν πραγματικές!!
Αλλαγή προφυλακτικού και είσοδος από κώλο, ο οποίος ζορίστηκε να πάρει τον πούτσο μου (έχω κανονικό μέγεθος)
αλλά τελικά το πήρε με χαρά και οι κραυγούλες γίνανε πιο έντονες και κάπου εκεί ένιωθα ότι τελειώνω, τον
έβγαλα και τον πήρε στο στόμα και μου τον πίπωνε μέχρι να χύσω στην γλώσσα πάνω και να τα καταπιεί όλα
μέχρι τελευταίας σταγόνας, και στο τέλος μου το έδειχνε ότι τα κατάπιε όλα με χαμόγελο!
Άραγμα μέχρι να ξεκινήσει ο 2ος γύρος και στην επικοινωνία είναι πραγματικά αυτό που λέμε φουλ διασκέδαση,
επειδή έχουμε ξαναβρεθεί είχαμε θέματα να πούμε και το θετικό είναι ότι δεν σε αφήνει να περάσει η ώρα αλλά
κατά την διάρκεια του διαλείμματος με χάιδευε συνέχεια παντού για να ξανακαυλώσω και να συνεχίσουμε.
Χρειάστηκα 20-25 λεπτά και μετά ξαναρχίσαμε πάλι με γλείψιμο από μεριάς Βικτώρια κάτι το οποίο είναι ΘΕΪΚΟ
να βλέπεις να σε κοιτάει με αυτά τα μάτια όσο σου ρουφάει τον πούτσο, και μετά συνεχίσαμε με ιεραποστολικό
για λίγο μέχρι να ξαναέρθει η ώρα να το γυρίσω για να ξαναμπώ από κώλο, εδώ παρατήρησα ότι το μουνί είχε
ξαναστενέψει μέσα σε λίγη ώρα λες και είναι η πρώτη του φορά, το ίδιο και ο κώλος.
Μετά από λίγη ώρα ξαναήρθε η ώρα για τελείωμα και έχυσα στην πλάτη.
Μας έμεναν περίπου 30 λεπτά και δεν πίστευα πως μπορούμε και 3η φορά αλλά επειδή χάιδευε πάλι συνέχεια ψιλοσηκώθηκε
και με έκανε να χύσω μόνο με πίπα και τα πήρε όλα πάλι στο στόμα και τα ξανακατάπιε.
Έκατσε τελικά 15 λεπτά παραπάνω αλλά είπε δεν πειράζει γιατί το νοιάζει να περάσουμε καλά!!
Στα αρνητικά να πω ότι δεν θέλει φιλιά αλλά με την όλη εμπειρία δεν με ένοιαξε καθόλου τελικά.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα λίγο...
Βικτώρια μη σταματήσεις ποτέ σε παρακαλώ τις βίζιτες!!!