victoriaesc
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 323
- Πόντοι
- 20
Θα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...Και γιατι δεν φτιάχνεις νήμα, να έχουμε φωτό κλπ
Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε προς το παρόν στο προφίλ μου.
Θα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...Και γιατι δεν φτιάχνεις νήμα, να έχουμε φωτό κλπ
Καλημέρα καλή εβδομάδα. Που βρίσκει κάποιος το προφίλ σου?Θα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...
Καλή αρχή εύχομαι κορίτσι! Κατά τα κλασικά, θα εκτιμηθεί από όλους τους σοβαρούς συναγωνιστές να αναφέρεις προγράμματα που προσφέρεις, τιμουλα, κάποιες φωτογραφίες και ο,τι άλλο χρήσιμο κρίνεις.Θα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...
Καλή αρχηΘα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...
Στείλε μήνυμα..Θα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...
...καλως ηρθες κοριτσαρε (κ απο εδω)!Θα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...
Αξιολογήθηκε αγαπητέ καί δεν θά πάρουμε, ακριβά τά μεταφορικάΝα κατατεθεί αναλυτική περιγραφή υπηρεσιών καθώς και βιογραφικο προυπηρεσια έτσι ώστε να αξιολογηθεί από το Δ.Σ.
Τα καταπινει ΟΛΑ με 50€.καλημερα κοριτσι τι κανεις??...θα ηθελα να σε ρωτησω αν τα καταπινεις??...ειναι το φετιχ μου !!!...σε ευχαριστω!!!!
Πού το βρήκατε, χαχαχαΕγώ βρήκα αυτό πάλι... Προσοχή μάγκες
Eίμαι το Βικτώρια Ντάνιστ. ( αντωνυμίες he,they,it ), είμαι trans masc nonbinary.
Δημιουργώ την παρακάτω καμπάνια με σκοπό να μαζέψω χρήματα για την εγχείριση αφαίρεσης στήθους και μήτρας μου, την αρχή ορμονοθεραπείας μου και για να μπορέσω να αλλάξω τα έγραφα μου.
Θέλω πολύ να καταφέρω να αγαπήσω το σώμα μου και την προσωπικότητα. Γιατί παρόλο που αυτό το διάστημα εργάζομαι, δυσκολεύομαι να βρω δουλειά ως ανοιχτά τρανς άτομο.
Google απλά... ΨαχτειτεΠού το βρήκατε, χαχαχα