Vicky prive 25
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 0
Hahaha ne
μέτρια που έγινε ανεξάρτητη
Εχεις πολυ ωραιο σωμα Βικυ και πολυ καυλα κωλοτρυπιδα. Την θυμαμαι οταν δουλευες στο diva στην εσκισα δυνατα. Οταν ερθεις πεστο μας να σε τακτοποιησω παλι εγω και οι φιλοι συναγωνιστες.Για να φτασεις κορυφη 1 αρχιζεις απο το πατο οποτε μέτριο δεν υπαρχει στη λιστα μου. Καλημερα
Helloooo egw padws pou dulevw ekswteriko douleuw me ta dipla leuta. Kai kamia sxesi me EllAda dn exei eleuthera piasimata Kai stasis Ta loipa auta ine extra...
σωστα.μηπως πρεπει να το ξανασκεφτείς βικυ....?Edo sto Ellada me 130-170 perneis opia super gomena porta ipodoxi club kolonakiou kai paraliakis thelis kai me diakosia (200-240) perneis estemenes modela me kolo
και στριφογυρίζουν πάνω στην πούτσα σου 1 1/2 - 2 ώρες, άσε που σε παίρνουν τηλ - viber αυτές ούτε καν κάνεις τον κόπο να τις βρεις εσύ ....
Εμείς μένουμε Ellada
Εσυ ξανασκέψου το ....
.....δεν το βλέπω για κορυφή ....θα στριφογυρνάς στο ξεκίνημα !Για να φτασεις κορυφη 1 αρχιζεις απο το πατο οποτε μέτριο δεν υπαρχει στη λιστα μου. Καλημερα
οταν λες οτι δουλευεις εξωτερικο εννοεις την αλβανια?και γιατί ασχολείσαι με το "ελλάντα" λοιπόν?
keep on going at your eldorado...
Macedonia...Northοταν λες οτι δουλευεις εξωτερικο εννοεις την αλβανια?
ποιο καλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να το καταλαβει Σκόπια ;)Macedonia...North
Αν ησουν εκδιδομενη μπορει να το έπαιρνες το 50αρι ;)με προλαβες Τασο......στα Σκοπια λοιπον,εκτος απο το καζινο που αλλου θα μπορουσες να παρεςι παραπανω απο 50ευρω?
ποιο καλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να το καταλαβει Σκόπια ;)
ακριβώς αυτό εννοούσα!με προλαβες Τασο......στα Σκοπια λοιπον,εκτος απο το καζινο που αλλου θα μπορουσες να παρεςι παραπανω απο 50ευρω?
που στο Ντουμπάι τελικα φαίνεται οτι το δογμα οτι δηλώσεις εισαι ;) ισχυει και σε αλλες χωρες φιλε μουγιατι δεν ειναι? αφου ειπε οτι εργαζεται στο εξωτερικο....