Έχετε δει βιντεάκια του youtuber Vibrator (κατά κόσμον Νίκου) ; Φοβερό γέλιο - τρελές ατάκες - ωραία μωρά. Βέβαια θα πρέπει να κουράζεται αρκετά ώστε να προκύψει το αποτέλεσμα αφού θα τρώει άαααπειρα άκυρα. Κονομάει πάντως γιατί προσελκύει πλέον και διαφημίσεις. Είναι κατά πολύ καλύτερος από τον ανταγωνισμό (Astathios. Tsech κ.λπ.) !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vibrator Productions (Νίκος)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Όταν τα κάναμε αυτά πριν 15 χρόνια δυστυχώς δεν έπαιρνε κανένας καμερα
STRAIGHT_EDGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Το 1ο βιντεο που ειχα δει απ'τον Νικολακη ηταν αυτο:
Αν και αντιγραφει πολυ τις αμερικλανιες,εν τουτοις ειναι καλο τρολλακι,ετοιμολογος και κινειται με ανεση. Για χαβαλε καλος ειναι.
Αν και αντιγραφει πολυ τις αμερικλανιες,εν τουτοις ειναι καλο τρολλακι,ετοιμολογος και κινειται με ανεση. Για χαβαλε καλος ειναι.
denexomiala
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Πλάκα έχει ο τυπάς, καλός είναι..
BigJumper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 838
- Πόντοι
- 2.972
Ναι αλλά όταν είδαν ότι τις έγραφε ο φακός την είδαν αλλιώς αχ πουτνκια.
Αυτό είναι το υποσυνείδητο υποκίνητρο της πορνοστάρ "Αν είναι να γαμηθώ ας με πάρει και η κάμερα"
Τροφη για πνευμα :
Μια επιστημονικη ερώτηση : Πιό είναι το ποσοστό ευστοχίας τοιυ Νίκου (Πόσες ερωτήσεις π.χ. με θέμα το τσιμπούκι πρέπει να κάνει για να μαζέψει τις επιτυχημένες απαντήσεις). Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να είναι 10 - 20 %.
Μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση : Πόσα μουνέττα από αυτά που εμφανίζονται στα videάκια ποτίζεει ο vibrator. Εγώ νομίζω ότι έχει ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό της τάξης του 5 - 10 %
Μια επιστημονικη ερώτηση : Πιό είναι το ποσοστό ευστοχίας τοιυ Νίκου (Πόσες ερωτήσεις π.χ. με θέμα το τσιμπούκι πρέπει να κάνει για να μαζέψει τις επιτυχημένες απαντήσεις). Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να είναι 10 - 20 %.
Μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση : Πόσα μουνέττα από αυτά που εμφανίζονται στα videάκια ποτίζεει ο vibrator. Εγώ νομίζω ότι έχει ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό της τάξης του 5 - 10 %
peroukas27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
astathios kai aytos poly kalos
Το 1ο βιντεο που ειχα δει απ'τον Νικολακη ηταν αυτο:
Οι μισές, πάντως, ήταν εντελώς ξινές....
BigJumper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 838
- Πόντοι
- 2.972
Όντως...Οι μισές, πάντως, ήταν εντελώς ξινές....
Pera Pegasus
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μου αρέσει αυτό το κανάλι του Youtube.