341
Οίκοι ανοχής / Οίκοι ανοχής Αθήνα / Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
στις: 23/05/17, 14:02
Μία μινι επιλεκτικη πρωινή τσάρκα
Φυλής 71 ισόγειο:Μαίρη.Ωραία,πολύ ωραία κοπέλα.Κανονικό πρόγραμμα
Φυλής 71 όροφος:Αντζελίνα.Εμφανίστηκε ολόγυμνη.Πολύ ωραίο κορμάκι αλλά μέτριο πρόσωπο.Νομίζω κανονικό πρόγραμμα.Δεν είμαι σιγουρος!
Φυλής 69 ισόγειο:Μια μπαμπατσικη,νομίζω Τζούλια,αλλά δεν παίρνω όρκο!
Φυλής 69 όροφος:Μια ωραία κοπέλα,Εύα νομίζω,με κώλο στο πρόγραμμα
Φυλής 67:2 κοπέλες.Η μία,αυτή που κάνει μόνο 69 και όχι κώλο,ήταν η πιο ωραία.Ονόματα δε θυμάμαι
Φυλής 65 ισόγειο:Μπαίνοντας στο σπίτι άκουσα από το παράθυρο βογγητά!!!Η κοπέλα ήταν στο πρώτο δωμάτιο.Δεν ξέρω πόση ώρα ήταν αλλά δύο φορές τη φώναξε η τσατσά.Αυτό με αποθάρρυνε να μπω,αν και η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη.Ονόματι Τζασμίν.Καινούρια είπε η τσατσά.
Φυλής 84 ισόγειο:2 γκόμενες μέτριες
Φυλής 66 δεξιά:Νάνσυ.Ωραία κοπέλα αλλά με κάργα κυτταρίτιδα.
Φυλής 56 :Η Αλεξάνδρα.Η όμορφη άπειρη κοπελίτσα
Φυλής 54 ισόγειο:Μάγια.Έγραψα κριτική
Φυλής 54 όροφος:Μια μέτρια,δεν άκουσα όνομα
Διδύμου 7αριστερό:Η Χριστίνα.Την έχω πάρει αρκετές φορές.Στην αρχή σούπερ,και μετά μόλις σε μάθει αρχίζει τις μαλακίες.Ας πρόσεχες Χριστινάκι,είσαι κουκλάρα αλλά δε φτάνει αυτό για να κρατήσεις πελάτες.Από εμένα ποτέ ξανά επίσκεψη.
Στα άλλα δεν πήγα,σε κάποια επειδή βαριόμουν τις σκάλες,είχα ανέβει ήδη δύο σπίτια,σε άλλα επειδή δε μου αρέσουν οι χώροι.
Ασχολήσου με το αγαπημενο σου σπορ
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
και ασε τις κριτικες για τους αλλους
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)