το γελιο που εριξα διαβαζοντας τον πρασινο ζελε συνιστα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποκουμπι στην προσωρινη καραντινα !
εριξα αδεια για να πιασω γεματα και τελικα με δικαιωσε ο... μπουφόν
εκανε μπαμ οτι ειναι στουρναρι ΜΑΤατζης
....ειναι η ντροπη του αστυνομικου σωματος
ενα σωρο ψεματα ,οτι δηθεν οτι εγω ριχνω λαδι στη φωτια ,οτι εγω βριζω τις μανες συλληβδην οσων δεν ειναι ΑΡΗΣ κλπ κλπ
...ενω ΑΚΟΜΗ δεν εχει γραψει μια γαμημενη ΑΡΑΔΑ για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του ΑΛΚΗ
...ενω εχει σημειωθει ΑΚΟΜΗ μια δολοφονια Βουλγαρου πριν 2 χρονια στη Θεσσαλονικη ,ΠΑΛΙ απο την ιδια εγκληματικη οργανωση
....ενω οι ενοχοι για το φονο του Βουλγαρου κυκλοφορουν ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ εδω και ενα χρονο ελευθεροι
...ενω πλησιαζει η δικη για τη δολοφονια του ΑΛΚΗ ,ενω προσφατως οι βελγικες αρχες απεδειξαν πως λειτουργει ενας σοβαρος κρατικος μηχανισμος στην απονομη δικαιοσυνης, ξεφτιλιζοντας τους θεσμους στο Μπαλτακιστάν
ενώ-ενώ -ενώ ολα αυτα λοιπον, ο φουκαρας μπηκε στην κλειδαροτρυπα του φορουμ για να ανασυρει παλιοτερα ποστ μου ,
λες και προκειται να αλλαξω εστω και τελεία απο αυτα που πιστευα,πιστευω και θα πιστευω μεχρι να αποδοθει δικαιοσυνη
ακομα και για τα εσωτερικα των ΑΡΕΙΑΝΩΝ ενδιαφερθηκε ο απελπισμενος
,τη στιγμη που με ο,τι γραφει ξεφτιλιζει οχι μονο τους αλλους παναθηναικους,αλλα το ανθρωπινο ειδος κατ'επεκταση!
ισως δε μπορει καν να σκεφτει οτι γινομαστε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,οταν βασιλευουν η πουστια και αδικια .
στην υποθεση δε του μακαριτη 16χρονου ρομά επιμενει να πιστευει οτι δεν εγινε το παραμικρο λαθος.
για να μην πλατιαζουμε ομως, το προβλημα του ζαβου ειναι ξεκαθαρα οι οπαδοι του ΑΡΗ !
.....ποιος ξερει τι βιωματα εχει ο φουκαρας...!
αντι να ομολογησει οτι απλως εχει ΑΝΙΑΤΟ κομπλεξ ,προσπαθει να επινοησει αφορμες για εκτοξευσει την σκατοψυχια του.
ηθελε να βρει ενα αφηγημα που θα δικαιολογει το κομπλεξ του! τι πιο ευκολο και βολικο λοιπον...???
......με βαφτισε αναρχικο!!!
ισως να ειμαι και..... μπατζανακης του Κουφοντινα
τα λογια ειναι περιττα , ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ μονος του ο υποψηφιος τροφιμος Δρομοκαΐτειου
χαρηκε που τα ΜΑΤ εστειλαν στο νοσοκομειο απροκλητα (και) δυο γυναικες
@unknowndark
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ οσοι δε ξερουν, μια διμοιρια ΜΑΤ απο τη Δυτικη Αττικη πριν ενα μηνα+ εμφανιστηκε ξαφνικα
....για να συνοδευσει 300 οπαδους του ΑΡΗ που κατεβηκαν με τρενο για το παιχνιδι κοντρα στον Ατρομητο !
ενω λοιπον οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ ειχαν ξεκινησει μονοι τους και ουδεποτε ζητησαν συνοδεια ,
η διμοιρια εμφανιστηκε ΞΑΦΝΙΚΑ λιγο πριν φτασουν στο γηπεδο , ενω ολα κυλουσαν ΟΜΑΛΑ !
ΜΕΤΑ τη ληξη στα καλα καθουμενα, χωρις να προΰπάρξει η παραμικρη προκληση απο την πλευρα των ΑΡΕΙΑΝΩΝ ,
κατα την αναχωρηση τους αρχισαν να χτυπανε τα ΜΑΤ στα αδιακριτως ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ στα στενα του Περιστεριου ,
ΑΦΟΥ πρωτα εσπασαν σε τρια τμηματα τη μαζα των ΑΡΕΙΑΝΩΝ... οταν αυτοι εξηλθαν του γηπεδου !
τουλαχιστον δυο γυναικες(γυναικες ,ουτε χουλιγκαν ουτε οπαδοι) εσπασαν χερια και πλευρα απο τους σεριφηδες
και διανυκτερευσαν σε νοσοκομεια της Αθηνας! αλλη μια φορα παταξαν το ΕΓΚΛΗΜΑ στη ριζα του
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ μεχρι και ο Θεοδωρικακος ,ο οποιος υποτιθεται διεταξε ΕΔΕ,τη στιγμη που (οπως βλεπεις) υπαρχουν ακομη βληματα που θα επρεπε να περνανε απο χιλια ψυχιατρικα τεστ πριν οπλιστουν