Νέα

Βγήκε πρωθυπουργός με αυτοδυναμία ο Κάμερον.Αξίζει μετανάστευση στην Αγγλία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fontas.dimi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Βγήκε άκουσα το μεσημέρι με αυτοδυναμία ο καραγκιόζης πρωθυπουργός της Αγγλίας..Ο μαλάκας απειλεί όλο το ευρωπαικό στερέωμα με απειλή-υπόσχεση δημοψηφίσματος το 2017 για έξοδο της Αγγλίας από την ΕΕ..

Εγώ βλέπω ένα έντονο αντιευρωπαικό κλίμα που καλλιέργησε αυτός ο μαλάκας και το κόμμα του και παράνομα σε αντίθεση με τις αρχές και του νόμους της ΕΕ έκοψε στους Ευρωπαίους μετανάστες κάθε επίδομα και τους κάνει τη ζωή με κάθε τρόπο ανυπόφορη..Είναι το αδερφάκι μου που σπούδασε εκεί και αφού εδώ έκανε σχετικές μικροδουλειές χωρίς μισθό της προκοπής και επειδή σαν άντρας θέλει να κάνει κι αυτός κάτι,μια οικογένεια,να βάλει στην άκρη λίγα λεφτά ετοιμάζεται να πάει τώρα σε κανα μήνα..

Εγώ θέλω να τον στηρίξω με ότι λεφτά έχω όμως ανησυχώ ρε πούστη..Δεν θέλω να πάει και να βιώσει ρατσισμό και να μην του δίνει δουλειά κανένας επειδή είναι Ευρωπαίος και Έλληνας..Αυτός ετοιμάζεται για Leeds αφού Λονδίνο δεν είναι για την τσέπη μας.

Κάνα παλικάρι που να ξέρει τώρα τι παίζει εκεί:Γιατί πήρα πρέφα και κάτι τύπους σε συζήτηση που έχουν γνώσεις για εξωτερικό.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βγήκε άκουσα το μεσημέρι με αυτοδυναμία ο καραγκιόζης πρωθυπουργός της Αγγλίας..Ο μαλάκας απειλεί όλο το ευρωπαικό στερέωμα με απειλή-υπόσχεση δημοψηφίσματος το 2017 για έξοδο της Αγγλίας από την ΕΕ..

Εγώ βλέπω ένα έντονο αντιευρωπαικό κλίμα που καλλιέργησε αυτός ο μαλάκας και το κόμμα του και παράνομα σε αντίθεση με τις αρχές και του νόμους της ΕΕ έκοψε στους Ευρωπαίους μετανάστες κάθε επίδομα και τους κάνει τη ζωή με κάθε τρόπο ανυπόφορη..Είναι το αδερφάκι μου που σπούδασε εκεί και αφού εδώ έκανε σχετικές μικροδουλειές χωρίς μισθό της προκοπής και επειδή σαν άντρας θέλει να κάνει κι αυτός κάτι,μια οικογένεια,να βάλει στην άκρη λίγα λεφτά ετοιμάζεται να πάει τώρα σε κανα μήνα..

Εγώ θέλω να τον στηρίξω με ότι λεφτά έχω όμως ανησυχώ ρε πούστη..Δεν θέλω να πάει και να βιώσει ρατσισμό και να μην του δίνει δουλειά κανένας επειδή είναι Ευρωπαίος και Έλληνας..Αυτός ετοιμάζεται για Leeds αφού Λονδίνο δεν είναι για την τσέπη μας.

Κάνα παλικάρι που να ξέρει τώρα τι παίζει εκεί:Γιατί πήρα πρέφα και κάτι τύπους σε συζήτηση που έχουν γνώσεις για εξωτερικό.
Δεν ειναι και τοσο απλο να απειλει να φυγει η Μ.Βρετανια απο την Ε.Ε.Οι Σκωτσεζοι ηδη διαμηνυουν οτι σε αυτη τη περιπτωση θα διεκδικησουν εκ νεου την ανεξαρτησια τους εκει που απετυχαν με το δημοψηφισμα,δια της πλαγιου οδου αυτη τη φορα.Δηλαδη,αποχωρεις εσυ Μ.Βρετανια απο την Ε.Ε;Πολυ ωραια,παραμενουμε εμεις πληρες μελος της αποκτωντας αυτοματα ανεξαρτησια συμφωνα με τους ευρωπαικους κανονες.Η Μ.Βρετανια θα ειναι εκτος της Ε.Ε.,μονο που δε θα ειναι πλεον ενιαια.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Ο tramountana είναι γνώστης του ζητήματος, καθώς μένει στην Αγγλία πολύ καιρό, από όσο έχω καταλάβει. Σίγουρα μόλις δει το thread που άνοιξες θα σου πει τη γνώωμη του. Να έχεις υπόψιν του το εξής παίχτη μου: ότι όπως είναι η κατάσταση και όπως πρόκειται να γίνει με τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν σιγουρα θα είναι καλύτερα οπούδηποτε αλλού εκτός από εδώ. Έχω και εγώ τον αδερφό μου Αγγλία και το σκέφτομαι πλέον πολύ πιθανό να την κάνω από εδώ. Όσο για τον κόπανο τον Κάμερον, αυτά περί δημοψηφίσματος τα λέει καθαρά για ψηφοθηρικούς σκοπούς... τα έχει ξαναπεί στο παρελθόν και δεν έχει κάνει το παραμικρό.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Δεν ειναι και τοσο απλο να απειλει να φυγει η Μ.Βρετανια απο την Ε.Ε.Οι Σκωτσεζοι ηδη διαμηνυουν οτι σε αυτη τη περιπτωση θα διεκδικησουν εκ νεου την ανεξαρτησια τους εκει που απετυχαν με το δημοψηφισμα,δια της πλαγιου οδου αυτη τη φορα.Δηλαδη,αποχωρεις εσυ Μ.Βρετανια απο την Ε.Ε;Πολυ ωραια,παραμενουμε εμεις πληρες μελος της αποκτωντας αυτοματα ανεξαρτησια συμφωνα με τους ευρωπαικους κανονες.Η Μ.Βρετανια θα ειναι εκτος της Ε.Ε.,μονο που δε θα ειναι πλεον ενιαια.
Και να μην ξεχνάμε το γεγονός ότι η Ε.Ε. είναι με διαφορά ο κυριότερος εμπορικός εταίρος της Μ. Βρετανίας.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αδερφε ας παει αφοβα το μπραδερινι σου πανω,εχω κ γω τα αδερφια μου πανω,ολα καλα
κ δουλειες καλες εχουν κ μια χαρα αμοιβονται...

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εγώ φίλε τους Άγγλους δεν τους συμπαθώ.Λονδίνο πήγα και Leeds που σπούδαζε ο λιγο μικρότερος αδερφός μου..Σαν κόσμος πολύ γύφτοι..

Ελα όμως που δεν αντέω να βλέπω τον αδερφό μου να μην έχει έτσι ούτε 20 ευρώ στην τσέπη και να μην μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς...Τους τα σκάσαμε τόσα λεφτά και μας κάνουν και τους νταβατζήδες να στέλνει κάθε χρόνο φόρμα αν δουλεύει και πόσα βγάζει..Το παιδί ήρθε το 2012,έκανε το στρατό του αλλά δουλειά τίποτα ρε πούστη..Τον πιάσαν τα ψυχολογικά και είναι να βαρέσει το κεφάλι του..

Έτσι του πα πριν 2 μήνες να τα μαζέψει και να γυρίσει εκεί.Να κάνει στην ανάγκη όποια δουλίτσα υπάρχει να βγάζει όσα πιο πολλά για το νοικι του και το φαί του και να ψάχνει σχετικό με το πτυχίο του..

Έλα όμως που εδώ και βδομάδα που διαβάζω τι λέει ο μαλάκας ο Κάμερον,τι λαικισμός και τον κίνδυνο να κάνει το γαμημένο δημοψήφισμα και σκέφτομαι,κάνω καλά που του λέω να ξαναγυρίσει εκεί μετά από 3 χρόνια;Τριαντάρισε και δεν βλέπω να βρίσκει δουλειά εδώ παρόλο που του αρέσει εδώ παρά τη μιζέρια..Και σκεφτηκα να πάει να τακτοποιηθεί έστω στοιχειωδώς.Μια δουλειά ρε πούστη να είναι κύριος..Αλλά να μην πάει και τον αντιμετωπίσουν σαν σκουπίδι,δεν του δίνει κανείς δουλειά ή βρει κάτι και τον πετάξουν σαν σκουπίδι το 2017 που λένε να κάνουν το κωλοδημοψήφισμα...

Και ζητάνε παράλογα αιτήματα από την ΕΕ οι γαμιόλες οι Αγγλοι.Θέλουν λέει που διάβαζα να μην δίνουν κανένα επίδομα αν δεν είναι ο άλλος εκεί 4 χρόνια (!), να μπροούν να διώχνουν κάποιον αν είναι εκεί κάτι μήνες χωρίς δουλειά και να θέτουν ανώτατο όριο ΕΕ μεταναστών.

Δεν ξέρω..Και τον αδερφό μου δεν θέλω να τον βλέπω εδώ να μαραζώνει και να καταστρέψει τη ζωή του και εκεί δεν ξέρω αν θα του βγει σε καλό

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
αδερφε ας παει αφοβα το μπραδερινι σου πανω,εχω κ γω τα αδερφια μου πανω,ολα καλα
κ δουλειες καλες εχουν κ μια χαρα αμοιβονται...

Είναι πολύ καιρό εκει:

Γιατί αν πήγαν πριν χρόνια και ρίζωσαν και τακτοποιήθηκαν όλα καλά και δνε τους πιάνουν όσα θα γίνουν τώρα εκεί..Το πρόβλημα είναι με όσους πάνε τώρα..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Είναι πολύ καιρό εκει:

Γιατί αν πήγαν πριν χρόνια και ρίζωσαν και τακτοποιήθηκαν όλα καλά και δνε τους πιάνουν όσα θα γίνουν τώρα εκεί..Το πρόβλημα είναι με όσους πάνε τώρα..
2 χρονια εχουν που την κοπανησανε απο Ελλαδα (κ καλα κανανε).
εχουν δουλεια που αμοιβονται οκ,στο Λονδινο ειναι πιο ακριβα κ πεφτει πολυ συγκατοικιση,αλλα στο Λιβερπουλ περισσευει κ κανα φραγκο απο κει... ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Μύστη Fonta, μην ανησυχείς και τόσο... αυτά τα λένε γιατί έχουν φρικάρει από τους Ρουμάνους και τους Βούλγαρους και προσπαθούν να βρουν κάποια μέθοδο να τους αποθαρρύνουν. Είναι γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν είναι και τα καλύτερα ή τα πιο ειλικρινή άτομα του κόσμου, ωστόσο ξέρουν να εκτιμούν και να ανταμοιβουν κάποια πράγματα που εμείς τα έχουμε χεσμένα.
Να έχεις υπόψιν ότι σε καμμία ευρωπαϊκή χώρα δε δίνονται επιδόματα σε (ξένους) ευρωπαίους πολίτες και η μόνη χώρα που το έκανε μέχρι πρότινος ήταν ομολογουμένως η Αγγλία.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
2 χρονια εχουν που την κοπανησανε απο Ελλαδα (κ καλα κανανε).
εχουν δουλεια που αμοιβονται οκ,στο Λονδινο ειναι πιο ακριβα κ πεφτει πολυ συγκατοικιση,αλλα στο Λιβερπουλ περισσευει κ κανα φραγκο απο κει... ;)
Το Λονδίνο είναι απλησίαστο σε γενικές γραμμές και δεν ξέρεις το άτομο ή τα άτομα που θα συγκατοικούν μαζί σου τι σόϊ κουσούρια και ιδιαιτερότητες θα έχουν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτά τα λένε γιατί έχουν φρικάρει από τους Ρουμάνους και τους Βούλγαρους
κ απο τους Αλβανους τυπε...εχουν φρικαρει κ εχουν γεμισει (το Λονδινο) απο αυτους...κ μαλιστα οι υπολοιποι οικονομικοι μεταναστες (αλλης εθνικοτητας) δεν τους παει κανεις.

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ο tramountana είναι γνώστης του ζητήματος, καθώς μένει στην Αγγλία πολύ καιρό, από όσο έχω καταλάβει. Σίγουρα μόλις δει το thread που άνοιξες θα σου πει τη γνώωμη του. Να έχεις υπόψιν του το εξής παίχτη μου: ότι όπως είναι η κατάσταση και όπως πρόκειται να γίνει με τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν σιγουρα θα είναι καλύτερα οπούδηποτε αλλού εκτός από εδώ. Έχω και εγώ τον αδερφό μου Αγγλία και το σκέφτομαι πλέον πολύ πιθανό να την κάνω από εδώ. Όσο για τον κόπανο τον Κάμερον, αυτά περί δημοψηφίσματος τα λέει καθαρά για ψηφοθηρικούς σκοπούς... τα έχει ξαναπεί στο παρελθόν και δεν έχει κάνει το παραμικρό.

tramountana? OK..

Τι λες να φύγεις;Αυτός ο αληταράς ο Κάμερον έχει αποκλείσει τους Ευρωπαίους από κάθε επίδομα,κάθε βοήθημα και ακόμα και στο NHS πλέον σε βλέπουν ως πολύ σπατάλη και όχι ως ασθενή.Και δεν ξέρω ρε πούστη τον φοβάμαι για το δημοψήφισμα..Γιατί σήμερα που βγήκε ήταν από τις πρώτες του δηλώσεις χωρίς υπεκφυγές..

Η μαλακία όμως είναι ότι Ελλάδα που είναι σχεδόν χρεωκοπημένη και δεν υπάρχει φράγκο υπάρχουν Άγγλοι που παίρνουν επιδομα ανεργίας από ΟΑΕΔ..Μου ρθε μια μέρα Σκωτσέζος στο φούρνο μου,καλό παιδί φιανόταν και έψαχνε για δουλειά..Μου λεγε ήταν στο Γρηγόρη για 2 χρόνια και έψηνε και μου λεγε και Αγγλία στα Tesco τα supermarket έψηνε ψωμιά και με παρακάλεσε αν έχω δουλειά..Του είπα ότι δεν είχα και συζητήσαμε λίγάκι και μου λεγε με παράπονο ότι έπαιρνε το πενιχρό επίδομα ΟΑΕΔ!!Του λέω ρε φίλε εσείς πάνω Αγγλία δεν δίνετε ούτε το επίδομα του άνεργου πια στους Ευρωπαίους!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το Λονδίνο είναι απλησίαστο σε γενικές γραμμές και δεν ξέρεις το άτομο ή τα άτομα που θα συγκατοικούν μαζί σου τι σόϊ κουσούρια και ιδιαιτερότητες θα έχουν.
με συγκατοικιση στη ζωνη 3 κ προς τα πισω,με δουλεια λιγο πιο πανω απο το Νασιοναλ μινιμουμ μπορει καποιος να την παλεψει οικονομικα...Αγγλικη επαρχια ειναι πιο φτηνα,αλλα εχει περιορισμενη αγορα εργασιας σε σχεση με το Λονδινο.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
κ απο τους Αλβανους τυπε...εχουν φρικαρει κ εχουν γεμισει (το Λονδινο) απο αυτους...κ μαλιστα οι υπολοιποι οικονομικοι μεταναστες (αλλης εθνικοτητας) δεν τους παει κανεις.
Τους Αλβανούς μπορούν, όμως, να τους περιορίσουν γιατί η Αλβανία είναι εκτός Ε.Ε. κάτι που δεν μπορούν να κάνουν με Βούλγαρους και Ρουμάνους.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Τι λες να φύγεις;Αυτός ο αληταράς ο Κάμερον έχει αποκλείσει τους Ευρωπαίους από κάθε επίδομα,κάθε βοήθημα και ακόμα και στο NHS πλέον σε βλέπουν ως πολύ σπατάλη και όχι ως ασθενή.Και δεν ξέρω ρε πούστη τον φοβάμαι για το δημοψήφισμα..Γιατί σήμερα που βγήκε ήταν από τις πρώτες του δηλώσεις χωρίς υπεκφυγές..
Φυσικά και λέω να την κάνω... Σιγά μην κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου... Και να ξέρεις κάτι ακόμα: στο... περίφημο NHS (καλό κολοχανείο και αυτό, αλλά είναι άλλη ιστορία...) η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων ΔΕΝ είναι Άγγλοι. Συνεπώς μπορεί να πέσεις σε... Πακιστανό γιατρό ο οποίος φυσικά και θα σε κοιτάξει με μισό μάτι. Ένα περιστατικό θα πω μόνο: στο Newcastle, κόρη γνωστού μου γέννησε και έτυχε σε εκείνη τη βάρδυα τόσο η νοσηλεύτρια όσο και ο μαιευτήρας να είναι Έλληνες!  :dancing:

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αγγλια δουλειες υπαρχουν αρκει να εχεις τα καταλληλα προσοντα και το αντικειμενο σου να εχει ζητηση. Αν π.χ. θες να δουλεψεις σε καφε μπαρ η σουπερμαρκετ μην εκπλαγεις αν δε μπορεις να βρεις δουλεια γιατι θα εχεις να ανταγωνιστεις ολες τις φυλες του Ισραηλ, Ινδους, Κινεζους, Πακιστανους, Βουλγαρους, Ρουμανους, Λετονους , Ισπανους κ.τ.λ. αφου ειναι κατι που ολοι μπορουν να κανουν. Αν εχεις πτυχιο π.χ. μηχανικου, νοσηλευτικης η καθηγητη, ειναι πιο ευκολα τα πραγματα αφου εχεις να ανταγωνιστεις λιγοτερους και δουλειες υπαρχουν. Για τα επιδοματα που λες, για να παρεις π.χ επιδομα ανεργιας πρεπει να δουλεψεις πρωτα και να συνεισφερεις οικονομικα στο συστημα, αλλιως δε δικαιουσαι. Θεωρω απιθανο οι Αγγλοι να ψηφισουν να βγουν εκτος Ευρωπης αλλα πολυ πιθανο να επαναδιαπραγματευουν τους ορους. Μπορει πχ. να θεσουν οριο στον αριθμο μεταναστων η περιορισμους σε ειδικοτητες. Ηδη για εργατες εκτος Ευρωπης που χρειαζονται βιζα εχουν θεσει ορο να κερδιζουν τουλαχιστον 30000 λιρες το χρονο για να μπορουν να δουλευουν εδω

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Αγγλια δουλειες υπαρχουν αρκει να εχεις τα καταλληλα προσοντα και το αντικειμενο σου να εχει ζητηση. Αν π.χ. θες να δουλεψεις σε καφε μπαρ η σουπερμαρκετ μην εκπλαγεις αν δε μπορεις να βρεις δουλεια γιατι θα εχεις να ανταγωνιστεις ολες τις φυλες του Ισραηλ, Ινδους, Κινεζους, Πακιστανους, Βουλγαρους, Ρουμανους, Λετονους , Ισπανους κ.τ.λ. αφου ειναι κατι που ολοι μπορουν να κανουν. Αν εχεις πτυχιο π.χ. μηχανικου, νοσηλευτικης η καθηγητη, ειναι πιο ευκολα τα πραγματα αφου εχεις να ανταγωνιστεις λιγοτερους και δουλειες υπαρχουν. Για τα επιδοματα που λες, για να παρεις π.χ επιδομα ανεργιας πρεπει να δουλεψεις πρωτα και να συνεισφερεις οικονομικα στο συστημα, αλλιως δε δικαιουσαι. Θεωρω απιθανο οι Αγγλοι να ψηφισουν να βγουν εκτος Ευρωπης αλλα πολυ πιθανο να επαναδιαπραγματευουν τους ορους. Μπορει πχ. να θεσουν οριο στον αριθμο μεταναστων η περιορισμους σε ειδικοτητες. Ηδη για εργατες εκτος Ευρωπης που χρειαζονται βιζα εχουν θεσει ορο να κερδιζουν τουλαχιστον 30000 λιρες το χρονο για να μπορουν να δουλευουν εδω

Άρα μενεις Αγγλία αν κατάλαβα;Φίλε το αδερφάκι μου έκανε Finance στο Leeds.Εδώ δούλευε κάτι μήνες σε λογιστικό γραφείο βοηθός και έκανε και το πρόγραμμα ανέργων το voucher 5 μήνες σε ξενοδοχείο σε λογιστήριο...Τεσπα ελάχιστα έκανε και μας κόστισε μια περιουσία το κωλόχαρτο που πήρε έξω..

Φίλε για αρχή αναγκαστικά θα ψάξει ότι δουλειά βρεθεί γιατί δεν μπορούμε να του πληρώνουμε όλα για 4 ή 6 μήνες μέχρι να βρει κάτι σχετικό αν βρει..

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε απο οτι καταλαβα εχει εμπειρια περιπου ενα χρονο. Η εμπειρια εδω παιζει πολυ σημαντικο ρολο, αλλα με ενα χρονο εμπειρια ισως αναγκαστει να ψαξει δουλεια σαν graduate. Το καλο ειναι οτι εχει πτυχιο απο Αγγλικο πανεπιστημιο. Κατα τη γνωμη μου εκανε μαλακια που κατεβηκε, επρεπε με το που τελειωσε να παει στα γραφεια που εχουν τα Αγγλικα πανεπιστημια ειδικα για να βρισκουν δουλειες σε αποφατους. Τωρα θα αναγκαστει να ψαξει μονος του.

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Φιλε απο οτι καταλαβα εχει εμπειρια περιπου ενα χρονο. Η εμπειρια εδω παιζει πολυ σημαντικο ρολο, αλλα με ενα χρονο εμπειρια ισως αναγκαστει να ψαξει δουλεια σαν graduate. Το καλο ειναι οτι εχει πτυχιο απο Αγγλικο πανεπιστημιο. Κατα τη γνωμη μου εκανε μαλακια που κατεβηκε, επρεπε με το που τελειωσε να παει στα γραφεια που εχουν τα Αγγλικα πανεπιστημια ειδικα για να βρισκουν δουλειες σε αποφατους. Τωρα θα αναγκαστει να ψαξει μονος του.

Σχετικά είναι τα περι μαλακίας φίλε..Είχε το στρατό αυτός.Και Αγγλία αν και εκανε αιτήσεις και έψαχνε σοβαρά τότε δεν έβρισκε κάτι.Και στο γραφείο εργασίας του πανεπιστημίου οι δήθεν ειδικοί του λέγαν άρες μάρες κουκουνάρες πολύ μπλα μπλά γενικό και ουσία για το πως να κινηθεί μηδέν.Ή ήταν η κρίση που ακόμα δεν είχε περάσει ή εκείνος ήταν άτυχος..Πάντως τότε δεν μπορούσε και να κάθεται εκεί άνεργος να τον χαρτζιλικώνω και να μου δουλεύει κάνα γκαρσόνι μόνο για να λέμε ότι είναι Αγγλία ή να πουλά παπούτσια.

Τεσπα κοιτάζουμε το τώρα γιατί ότι έγινε έγινε.Εγώ ένα φούρνο που βγάζω το μεροκάματο έχω.Αυτόν δεν μπορώ να του βάλω ποδιά και να τον κάνω φούρναρη και ενώ έκανε όνειρα και θέλαμε να έχει μια καλή τύχη.Και κάνω το σταυρό μπας και βρει κάτι εκεί,ένα μικρό γραφείο λογιστικό κάτι να ξεκινήσει καριέρα..Τώρα αν ο γαμιόλης ο Κάμερον κάνει όντως δημοψήφισμα ή όπως λες πετύχει να θέτει όριο πλαφόν στους μετανάστες της ΕΕ κσι να μπαίνουν λίγοι και να μένουν πολλοί απέξω τι να πω..Την πουτάνα την τύχη μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom