Νέα

Βγήκε η λίστα της ντροπής, 20 εκ. στα ΜΜΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγώ τα ξέρω από πρώτο και δεύτερο χέρι απλά δε κρατιέμαι να διαβάζω καμιά φορά

Τους υπαλλήλους τους πλήρωσε το κράτος...πέσανε και παγώματα μισθών κτλπ...πήραν οι καναλάρχες και πρώτοι τα δανειάκια τους...πήραν και τα μύρια της βοήθειας..παίζανε και επαναλήψεις τους κωνσνταντίνου και ελένης που πλέων δεν πρέπει να πληρώνουν καν...το έβγαλε το 3ο κότερο ο βαγγέλης έτσι...και ο κώστας από τα πετράλωνα τώρα έλαβε τον εκκαθαριστικό της ΔΕΗ και έχει να δουλέψει από το Φεβρουάριο...

είδες η πουτάνα η ζωή...με το κράτος πολιτισμού μας..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
EcQH7G0XsAEmDFY.jpg

Δεν υπάρχει ΨΕΥΤΑΡΑ;;;;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
Δηλαδή έπρεπε να τους πληρώσουν παραπάνω για να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους?

Αλλιώς θα έπαιζαν όλη μέρα ότι ο ιός είναι συνάχι?
υπαρχει νομος στην πουτανα την ελλαδα τα καναλια να αφιερωνουν-προσφερουν διαφημιστικο χρονο για αυτα που λεμε κοινωνικη προσφορα...δες στους σταθμους συνηθως 2μ 5 το ξημερωμα για σποτ απο απεξαρτηση μεχρι για τον ερπιζωστηρα και τον καθε λογης καρκινο...ε σε αυτα τα σποτ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!!!!
ασε την κλαδικη να λεει οτι ειναι επειχηρηση....τα καναλια πληρωθηκαν τρελα λεφτα για να εχουν και καλα ενα σουπερ πανω δεξια μενουμε σπιτι....στην ουσια πληρωθηκαν να κανουν την δουλεια τους...να ανεβαζουν και να κατεβαζουν κυβερνησεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δν ειδα κανεναν απο αυτους που ζητωκραυγαζουν οτι και καλα υπηρχε διαφανεια για την χρηματοδοτηση σε ανυπαρκτα καναλια και σαιτ.Εκτος και αν με το ορο διαφανεια εννοουμε σου πεταω μια λιστα και τελειωσα.Με ποια κριτηρια μοιραστηκαν τα χρηματα?Πως πηραν χρηματοδοτηση σαιτ που δν υπαρχουν η σαιτ που δημιουργηθηκαν  μολις αρχισε η χρηματοδοτηση και τωρα δν υπαρχουν?

αυτοι οι μαλακες που κυβερνανε προσπαθησαν να μαγειρεψουν οσο μπορουσαν και τωρα μας πετανε τη λιστα της ντροπης

αυτο ξερεις πως λεγεται ??

χρηματισμος οπως κανει η μαφια και γενικα το οργανωμενο εγκλημα

ηδη ο κοριος της ευπ εβγαλε τα απλυτα τους στη φορα

η μιση αστυνομια τα παιρνει και τα επαιρνε

ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ λατινικης αμερικης ειναι η χωρα

απο το 21 και επειτα ανεξαρτησια ουτε καν αστικου τυπου δεν ηρθε

κυβερνανε γαμημενα τζακια και λιγες οικογενειες

αν ειχε γινει αστικη επανασταση θα ειχαν το τελος της λαιμητομου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Δηλαδή έπρεπε να τους πληρώσουν παραπάνω για να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους?

Αλλιώς θα έπαιζαν όλη μέρα ότι ο ιός είναι συνάχι?

Ποιά είναι η δουλειά τους ρε Σαούλ;;;

Να ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506

[size=90pt]ΣΚΑΣΜΟΣ ΨΕΥΤΗ.[/size]

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Τα πάντα στην λίστα είναι απόλυτα νόμιμα. Τα ενημερωτικά site, εφημερίδες, αρχίδια, μύδια, αμείβονται βάσει των ποσοστών επισκεψιμότητας και ακροαματικότητας. Έχω δουλέψει Media, οι συσχετισμοί των ποσών είναι σωστοί.
Όμως:
1. Σε μία τέτοια κατάσταση, το κράτος πρέπει να ζητάει - αν όχι να απαιτεί - από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να φιλοξενήσουν δωρεάν τις ενημερωτικές διαφημίσεις και όχι να πληρώνει ίδιες τιμές σαν να επικοινωνεί η ΦΑΓΕ ένα καινούργιο γιαούρτι. Δεν μιλάμε για απλή κρατική διαφήμιση που καλά κάνει το κράτος και πληρώνει το Μέσο, μιλάμε για μία έκτακτη κατάσταση.
2. Επειδή όπως σας είπα έχω δουλέψει media με πελάτες που έβαζαν και πολλές διαφημίσεις/καταχωρήσεις στα επαρχιακά Μέσα, τα ποσά μου φαίνονται ΟΚ, επιμένω βέβαια στο 1. Προς το τέλος της λίστας βλέπω δύο - πάλι νόμιμα - 300άρια: To ένα στην Initiative media που έκανε τον χειρισμό των Μέσων και το άλλο σε "τεχνικό προγραμματισμό, παρακολούθηση, καταμέτρηση αποτελεσματικότητας (μέσω Sizmek)" - (το οποίο μάλλον δεν έχει νόημα καθώς η καμπάνια είχε μεγάλη μηντιακή πίεση και έπαιζε 24/7). Και τα δύο 300άρια θεωρώ ότι θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στο πλαίσιο της λογικής 1.
Περίπου δηλαδή η συζήτηση περί "νόμιμου" και "ηθικού". Είμαι με την ΝΔ άλλα υπάρχει φάουλ εδώ, 20 εκατομμύρια ευρώ Media για μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όλοι έπρεπε να βάλουν πλάτη και να μην αμειφθούν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
υπαρχει νομος στην πουτανα την ελλαδα τα καναλια να αφιερωνουν-προσφερουν διαφημιστικο χρονο για αυτα που λεμε κοινωνικη προσφορα...δες στους σταθμους συνηθως 2μ 5 το ξημερωμα για σποτ απο απεξαρτηση μεχρι για τον ερπιζωστηρα και τον καθε λογης καρκινο...ε σε αυτα τα σποτ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!!!!
ασε την κλαδικη να λεει οτι ειναι επειχηρηση....τα καναλια πληρωθηκαν τρελα λεφτα για να εχουν και καλα ενα σουπερ πανω δεξια μενουμε σπιτι....στην ουσια πληρωθηκαν να κανουν την δουλεια τους...να ανεβαζουν και να κατεβαζουν κυβερνησεις

Λάθος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
με κρουσματα οσα τα σημερινα ο φτυμας αυτος ο χαρβαλιας  απειλουσε οτι θα μας γαμησει και ο τσιλιπουνιδακης μας κουνουσε το δαχτυλο που πηγαμε 20 λεπτα βολτα...σημερα στα ψιλα
εκει πηγαν τα λεφτα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύπε σόρρυ αλλά για να καταλαβαίνουμε τι λέμε...πριμοδότησαν με Δημόσιο χρήμα (το δικό μου και το δικό σου) τα μμε για να τους πλέκουν το εγκώμιο κάθε μέρα και τώρα μας έβγαλαν τη λίστα στη φόρα (μετά από ποιος ξέρει πόσα edit) και θα τους πούμε και ευχαριστώ?

Το κράτος πολιτισμού εσύ έτσι το περιγράφεις? Αν υπήρχαν 20 μύρια για μοίρασμα δεν έπρεπε να τα διαθέσουν αλλού? Είχε ανάγκη ο Βαγγέλης και ο Αλαφούζος? Περισσότερη από άλλες κοινωνικές ομάδες και κλάδους? Κάποιοι καταστράφηκαν οικονομικά για πάντα μετά την καραντίνα. Αυτοί δεν αξίζουν βοήθεια επειδή δεν έχουν φωνή στα media?

Σκατά στο κράτος του πολιτισμού τους εγώ θα έλεγα.

Τύπε μου το κράτος δεν έχει δικά του λεφτά.
Των φορολογουμένων δαπανά. Τα δικά σου και δικά μου.
Όπου και να δώσει και όσα και να δώσει πάντα κάποιοι θα διαφωνούν.
Λογικό και αναμενόμενο.
Άλλος θα φωνάζει επειδή πήρε λεφτά ο Αλαφούζος και άλλος επειδή πήρε ο Βαρδινογιάννης.
Αλλος επειδή επιδοτούνται τα ηλεκτροκίνητα και άλλος επειδή επιδοτούνται οι λαθρομετανάστες.
Αυτό που θέλω εγώ είναι να φαίνονται οι δαπάνες και ο πολίτης να γνωρίζει που πάνε τα λεφτά του.
Και ανάλογα να κρίνει, να επιβραβεύει ή να τιμωρεί.
Ε, αυτό μέχρι τώρα δεν ήταν αυτονόητο δικαίωμα του πολίτη.
Τώρα που βλέπω να υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία λέω μπράβο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ποιά είναι η δουλειά τους ρε Σαούλ;;;

Να ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
Και ποιος τους στέρησε τα έσοδα τους εκείνη την περίοδο?

Εμένα γιατί δεν με πριμοδότησε το κράτος για τις υπηρεσίες που πουλάω?

Γιατί έπρεπε να πάρουν έξτρα χρήμα πέραν των εσόδων τους?

Η δουλειά τους είναι να παρέχουν ενημέρωση και εξακριβωμένες πληροφορίες και η ανταμοιβή τους είναι η πώληση διαφημιστικού χώρου. Έτσι όπως το θέτεις συμφωνείς μαζί μου

Τους πλήρωσαν για να κάνουν την δουλειά που τους ανέθεσε η κυβέρνηση. Τους πριμοδότησαν δηλαδή. Συμφωνούμε απόλυτα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
με κρουσματα οσα τα σημερινα ο φτυμας αυτος ο χαρβαλιας  απειλουσε οτι θα μας γαμησει και ο τσιλιπουνιδακης μας κουνουσε το δαχτυλο που πηγαμε 20 λεπτα βολτα...σημερα στα ψιλα
εκει πηγαν τα λεφτα

κωλογαμημενοι πουσταραδες μην δινεις σημασια

θα φυγουν νυχτα

τα εχουμε πει αυτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Τα πάντα στην λίστα είναι απόλυτα νόμιμα. Τα ενημερωτικά site, εφημερίδες, αρχίδια, μύδια, αμείβονται βάσει των ποσοστών επισκεψιμότητας και ακροαματικότητας. Έχω δουλέψει Media, οι συσχετισμοί των ποσών είναι σωστοί.
Όμως:
1. Σε μία τέτοια κατάσταση, το κράτος πρέπει να ζητάει - αν όχι να απαιτεί - από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να φιλοξενήσουν δωρεάν τις ενημερωτικές διαφημίσεις και όχι να πληρώνει ίδιες τιμές σαν να επικοινωνεί η ΦΑΓΕ ένα καινούργιο γιαούρτι. Δεν μιλάμε για απλή κρατική διαφήμιση που καλά κάνει το κράτος και πληρώνει το Μέσο, μιλάμε για μία έκτακτη κατάσταση.
2. Επειδή όπως σας είπα έχω δουλέψει media με πελάτες που έβαζαν και πολλές διαφημίσεις/καταχωρήσεις στα επαρχιακά Μέσα, τα ποσά μου φαίνονται ΟΚ, επιμένω βέβαια στο 1. Προς το τέλος της λίστας βλέπω δύο - πάλι νόμιμα - 300άρια: To ένα στην Initiative media που έκανε τον χειρισμό των Μέσων και το άλλο σε "τεχνικό προγραμματισμό, παρακολούθηση, καταμέτρηση αποτελεσματικότητας (μέσω Sizmek)" - (το οποίο μάλλον δεν έχει νόημα καθώς η καμπάνια είχε μεγάλη μηντιακή πίεση και έπαιζε 24/7). Και τα δύο 300άρια θεωρώ ότι θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στο πλαίσιο της λογικής 1.
Περίπου δηλαδή η συζήτηση περί "νόμιμου" και "ηθικού". Είμαι με την ΝΔ άλλα υπάρχει φάουλ εδώ, 20 εκατομμύρια ευρώ Media για μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όλοι έπρεπε να βάλουν πλάτη και να μην αμειφθούν.

Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα ζώα που μιλάνε για κοροδοιούς και κουληνοιους και εμβόλια με ενσωματωμένα τσιπάκια ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ δόθηκαν αυτά τα χρήματα για την ενημέρωση και του τελευταίου πολίτη μήπως σωθεί κάποιος παραπάνω.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα ζώα που μιλάνε για κοροδοιούς και κουληνοιους και εμβόλια με ενσωματωμένα τσιπάκια ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ δόθηκαν αυτά τα χρήματα για την ενημέρωση και του τελευταίου πολίτη μήπως σωθεί κάποιος παραπάνω.

εδω υπαρχουν ζωα που ψηφιζουν νδ κλωνε

που πηγε σημερα ο χαρδαλιας ?????????

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι ήθελαν άμεσα πολύ διαφημιστική πίεση και για αυτό ξόδεψαν το ποσό

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τύπε μου το κράτος δεν έχει δικά του λεφτά.
Των φορολογουμένων δαπανά. Τα δικά σου και δικά μου.
Όπου και να δώσει και όσα και να δώσει πάντα κάποιοι θα διαφωνούν.
Λογικό και αναμενόμενο.
Άλλος θα φωνάζει επειδή πήρε λεφτά ο Αλαφούζος και άλλος επειδή πήρε ο Βαρδινογιάννης.
Αλλος επειδή επιδοτούνται τα ηλεκτροκίνητα και άλλος επειδή επιδοτούνται οι λαθρομετανάστες.
Αυτό που θέλω εγώ είναι να φαίνονται οι δαπάνες και ο πολίτης να γνωρίζει που πάνε τα λεφτά του.
Και ανάλογα να κρίνει, να επιβραβεύει ή να τιμωρεί.
Ε, αυτό μέχρι τώρα δεν ήταν αυτονόητο δικαίωμα του πολίτη.
Τώρα που βλέπω να υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία λέω μπράβο.
Και δεν σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι έδωσαν τα λεφτά σου στα αφεντικά τους και κάποιοι άλλοι καταστράφηκαν? Μιλάμε για 20 μύρια όχι για 200 χιλιάρικα. Με 20 μύρια λογικά ταίζεις 100Κ ανθρώπους. Αυτό δε μετράει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eισαι εντελως χαζος? Δεν υπαρχει το enatv του Βόλου?

Και καλα, καπου το βρηκες.
Πριν το αναπαραγεις ως 10χρονο, δεν παταγες στο γκουγκλ ή στο youtube να βρεις ενα σωρο βιντεακια απο το καναλι αυτο?

Μεχρι και συνεντευξη του Βαρουφακη υπαρχει στο καναλι αυτο.

Και τωρα εσας πρεπει να σας παιρνουμε στα σοβαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom