Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Δες στο Αρθρο 90 και 91 του Συνταγματος της Ελλαδας,και θα καταλαβεις παρα πολλα...Το Συνταγμα μας ειναι στο site της Βουλης...
Δες στο Αρθρο 90 και 91 του Συνταγματος της Ελλαδας,και θα καταλαβεις παρα πολλα...Το Συνταγμα μας ειναι στο site της Βουλης...
υπαρχει νομος στην πουτανα την ελλαδα τα καναλια να αφιερωνουν-προσφερουν διαφημιστικο χρονο για αυτα που λεμε κοινωνικη προσφορα...δες στους σταθμους συνηθως 2μ 5 το ξημερωμα για σποτ απο απεξαρτηση μεχρι για τον ερπιζωστηρα και τον καθε λογης καρκινο...ε σε αυτα τα σποτ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!!!!Δηλαδή έπρεπε να τους πληρώσουν παραπάνω για να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους?
Αλλιώς θα έπαιζαν όλη μέρα ότι ο ιός είναι συνάχι?
δν ειδα κανεναν απο αυτους που ζητωκραυγαζουν οτι και καλα υπηρχε διαφανεια για την χρηματοδοτηση σε ανυπαρκτα καναλια και σαιτ.Εκτος και αν με το ορο διαφανεια εννοουμε σου πεταω μια λιστα και τελειωσα.Με ποια κριτηρια μοιραστηκαν τα χρηματα?Πως πηραν χρηματοδοτηση σαιτ που δν υπαρχουν η σαιτ που δημιουργηθηκαν μολις αρχισε η χρηματοδοτηση και τωρα δν υπαρχουν?
Δηλαδή έπρεπε να τους πληρώσουν παραπάνω για να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους?
Αλλιώς θα έπαιζαν όλη μέρα ότι ο ιός είναι συνάχι?
υπαρχει νομος στην πουτανα την ελλαδα τα καναλια να αφιερωνουν-προσφερουν διαφημιστικο χρονο για αυτα που λεμε κοινωνικη προσφορα...δες στους σταθμους συνηθως 2μ 5 το ξημερωμα για σποτ απο απεξαρτηση μεχρι για τον ερπιζωστηρα και τον καθε λογης καρκινο...ε σε αυτα τα σποτ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!!!!!
ασε την κλαδικη να λεει οτι ειναι επειχηρηση....τα καναλια πληρωθηκαν τρελα λεφτα για να εχουν και καλα ενα σουπερ πανω δεξια μενουμε σπιτι....στην ουσια πληρωθηκαν να κανουν την δουλεια τους...να ανεβαζουν και να κατεβαζουν κυβερνησεις
που το εκανα μπρο?Λάθος.
Τύπε σόρρυ αλλά για να καταλαβαίνουμε τι λέμε...πριμοδότησαν με Δημόσιο χρήμα (το δικό μου και το δικό σου) τα μμε για να τους πλέκουν το εγκώμιο κάθε μέρα και τώρα μας έβγαλαν τη λίστα στη φόρα (μετά από ποιος ξέρει πόσα edit) και θα τους πούμε και ευχαριστώ?
Το κράτος πολιτισμού εσύ έτσι το περιγράφεις? Αν υπήρχαν 20 μύρια για μοίρασμα δεν έπρεπε να τα διαθέσουν αλλού? Είχε ανάγκη ο Βαγγέλης και ο Αλαφούζος? Περισσότερη από άλλες κοινωνικές ομάδες και κλάδους? Κάποιοι καταστράφηκαν οικονομικά για πάντα μετά την καραντίνα. Αυτοί δεν αξίζουν βοήθεια επειδή δεν έχουν φωνή στα media?
Σκατά στο κράτος του πολιτισμού τους εγώ θα έλεγα.
Και ποιος τους στέρησε τα έσοδα τους εκείνη την περίοδο?Ποιά είναι η δουλειά τους ρε Σαούλ;;;
Να ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
με κρουσματα οσα τα σημερινα ο φτυμας αυτος ο χαρβαλιας απειλουσε οτι θα μας γαμησει και ο τσιλιπουνιδακης μας κουνουσε το δαχτυλο που πηγαμε 20 λεπτα βολτα...σημερα στα ψιλα
εκει πηγαν τα λεφτα
Τα πάντα στην λίστα είναι απόλυτα νόμιμα. Τα ενημερωτικά site, εφημερίδες, αρχίδια, μύδια, αμείβονται βάσει των ποσοστών επισκεψιμότητας και ακροαματικότητας. Έχω δουλέψει Media, οι συσχετισμοί των ποσών είναι σωστοί.
Όμως:
1. Σε μία τέτοια κατάσταση, το κράτος πρέπει να ζητάει - αν όχι να απαιτεί - από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να φιλοξενήσουν δωρεάν τις ενημερωτικές διαφημίσεις και όχι να πληρώνει ίδιες τιμές σαν να επικοινωνεί η ΦΑΓΕ ένα καινούργιο γιαούρτι. Δεν μιλάμε για απλή κρατική διαφήμιση που καλά κάνει το κράτος και πληρώνει το Μέσο, μιλάμε για μία έκτακτη κατάσταση.
2. Επειδή όπως σας είπα έχω δουλέψει media με πελάτες που έβαζαν και πολλές διαφημίσεις/καταχωρήσεις στα επαρχιακά Μέσα, τα ποσά μου φαίνονται ΟΚ, επιμένω βέβαια στο 1. Προς το τέλος της λίστας βλέπω δύο - πάλι νόμιμα - 300άρια: To ένα στην Initiative media που έκανε τον χειρισμό των Μέσων και το άλλο σε "τεχνικό προγραμματισμό, παρακολούθηση, καταμέτρηση αποτελεσματικότητας (μέσω Sizmek)" - (το οποίο μάλλον δεν έχει νόημα καθώς η καμπάνια είχε μεγάλη μηντιακή πίεση και έπαιζε 24/7). Και τα δύο 300άρια θεωρώ ότι θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί στο πλαίσιο της λογικής 1.
Περίπου δηλαδή η συζήτηση περί "νόμιμου" και "ηθικού". Είμαι με την ΝΔ άλλα υπάρχει φάουλ εδώ, 20 εκατομμύρια ευρώ Media για μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όλοι έπρεπε να βάλουν πλάτη και να μην αμειφθούν.
που το εκανα μπρο?
Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα ζώα που μιλάνε για κοροδοιούς και κουληνοιους και εμβόλια με ενσωματωμένα τσιπάκια ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ δόθηκαν αυτά τα χρήματα για την ενημέρωση και του τελευταίου πολίτη μήπως σωθεί κάποιος παραπάνω.
Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα ζώα που μιλάνε για κοροδοιούς και κουληνοιους και εμβόλια με ενσωματωμένα τσιπάκια ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ δόθηκαν αυτά τα χρήματα για την ενημέρωση και του τελευταίου πολίτη μήπως σωθεί κάποιος παραπάνω.
Και δεν σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι έδωσαν τα λεφτά σου στα αφεντικά τους και κάποιοι άλλοι καταστράφηκαν? Μιλάμε για 20 μύρια όχι για 200 χιλιάρικα. Με 20 μύρια λογικά ταίζεις 100Κ ανθρώπους. Αυτό δε μετράει?Τύπε μου το κράτος δεν έχει δικά του λεφτά.
Των φορολογουμένων δαπανά. Τα δικά σου και δικά μου.
Όπου και να δώσει και όσα και να δώσει πάντα κάποιοι θα διαφωνούν.
Λογικό και αναμενόμενο.
Άλλος θα φωνάζει επειδή πήρε λεφτά ο Αλαφούζος και άλλος επειδή πήρε ο Βαρδινογιάννης.
Αλλος επειδή επιδοτούνται τα ηλεκτροκίνητα και άλλος επειδή επιδοτούνται οι λαθρομετανάστες.
Αυτό που θέλω εγώ είναι να φαίνονται οι δαπάνες και ο πολίτης να γνωρίζει που πάνε τα λεφτά του.
Και ανάλογα να κρίνει, να επιβραβεύει ή να τιμωρεί.
Ε, αυτό μέχρι τώρα δεν ήταν αυτονόητο δικαίωμα του πολίτη.
Τώρα που βλέπω να υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία λέω μπράβο.
Eισαι εντελως χαζος? Δεν υπαρχει το enatv του Βόλου?