TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
δε της είπες μήπως ήθελε και λίγο λουκάνικο ?Δεν γνωρίζω τί έκανε,αλλά το Σάββατο (1/12/2012) έτρωγε μπιφτέκια στον Μπάμπη.
δε της είπες μήπως ήθελε και λίγο λουκάνικο ?Δεν γνωρίζω τί έκανε,αλλά το Σάββατο (1/12/2012) έτρωγε μπιφτέκια στον Μπάμπη.
Μπα,έσερνε μαζί της ενα κτήνος που αμφιβάλλω αν καταλάβαινε το λεπτό χιούμορ μου.δε της είπες μήπως ήθελε και λίγο λουκάνικο ?
Νταβάς ή γκόμενος ? ή και τα 2 ?Μπα,έσερνε μαζί της ενα κτήνος που αμφιβάλλω αν καταλάβαινε το λεπτό χιούμορ μου.
δεν είχες τον ντέμον μαζί να του το εξηγούσεΜπα,έσερνε μαζί της ενα κτήνος που αμφιβάλλω αν καταλάβαινε το λεπτό χιούμορ μου.
Νταβάς ή γκόμενος ? ή και τα 2 ?
Ετρωγε και αυτός κ.Κοσμά.δεν είχες τον ντέμον μαζί να του το εξηγούσε
Μπα,έσερνε μαζί της ενα κτήνος που αμφιβάλλω αν καταλάβαινε το λεπτό χιούμορ μου.
ψηλε κακως που δε τη ρωτησες αμα της αρεσει το λουκανικο..επρεπε να θυσιαστεις για το καλο της ενημερωσης του site στη χειροτερη να τσατιζοταν ο τυπος με το χοντρο το σβερκο κ να σε στελνε στα θυμαρακια θα σε ανακυρηταμε ομως οσιο μαρτυρα κ προστατη του bou
Κοντέ δεν πας καλύτερα εσυ.......ψηλε κακως που δε τη ρωτησες αμα της αρεσει το λουκανικο..επρεπε να θυσιαστεις για το καλο της ενημερωσης του site στη χειροτερη να τσατιζοταν ο τυπος με το χοντρο το σβερκο κ να σε στελνε στα θυμαρακια θα σε ανακυρηταμε ομως οσιο μαρτυρα κ προστατη του bou
Κοντέ δεν πας καλύτερα εσυ.......
Τί θα πεί ρε κλαιν μαιν..... γιατί κατι υποψιάζομαι.κλάιν μάιν ψηλε σιγα τον λουκουμα,εγω εχω μαυρη ζωνη στο καρατε κ 5 νταν
Γιατι τοση βια στα....γηπεδα??Τί θα πεί ρε κλαιν μαιν..... γιατί κατι υποψιάζομαι.
*Εγω εχω έντεκα ντάν ντάν.
Να το αφήσω.
Τί θα πεί ρε κλαιν μαιν..... γιατί κατι υποψιάζομαι.
*Εγω εχω έντεκα ντάν ντάν.
Να το αφήσω.
Προς στιγμήν νόμισα ότι ο κοντός μου την είπε κλάνεις μέντες.Γιατι τοση βια στα....γηπεδα??
Μ ενα φουσκωτο πορτοφολι , ανοιγουν ολεs οι πορτεs
ΥΓ....Κλαιν μαιν == κλαινε οι μεν(αντρεs) το ειπε συνθηματικα
Δεν γράφεται έτσι κοντέ ;)χαλλλαρα σημαινει ψηλλλλε τα δικα σου τα νταν μου φαινονται μουσαντενια
* κ μη με ρωτησεις τι σημαινει μουσαντενια,μεγαλο παιδι εισαι υπαρχει κ o γκουγκλης
Καράελληνιδα τυπε?