Επισκέπτης
κορυφαιο άλογο ......
πάντως ομάδα του κώλου θα είναι.. χαχαχα ;)Καλά ρε καύλα μου τί ομάδα είσαι τελικά
Καλά ρε καύλα μου τί ομάδα είσαι τελικά
Για την αριστερή δεσποινίδα ή για την δεξιά δεσποινίδα είναι το παραπάνω σχόλιο σου;Κάποτε πρέπει να γίνει κατανοητό, όσο και να προσέχει μία γυναίκα το σώμα της όταν έχει Ελλεηνηδόφατσα δεν την σώζει τπτ!!! Μου αρέσει που κάνουν και φωτογραφήσεις!
edit: υ.γ. αν είναι τραβέλια σόρυ, κρατιούνται μια χαρά.
Η τυπισα δεν είναι Ελληνίδα φίλε, απλώς έχει "ελληνοποιηθεί" και αυτή όπως πολλές άλλες, βλέπε Νάταλι Θάνου κ.α.Κάποτε πρέπει να γίνει κατανοητό, όσο και να προσέχει μία γυναίκα το σώμα της όταν έχει Ελλεηνηδόφατσα δεν την σώζει τπτ!!! Μου αρέσει που κάνουν και φωτογραφήσεις!
edit: υ.γ. αν είναι τραβέλια σόρυ, κρατιούνται μια χαρά.
κάνε μια βόλτα βόρεια ευρώπη και θα δεις πολλές τέτοιεςΤην είδα την Τρίτη το απόγευμα έκανε βόλτα στα μαγαζιά του Κορυδαλλού μαζί με ένα γομάρι με περίεργο ύφος(στάνταρ νταβάς)και 2 άλλες άσχημες ξένες 40άρες ελεεινές!
Πάντως η κοπέλα είναι μούναρος πανέμορφη και ψηλή και σωματάρα και ειδικά στο πρόσωπο είναι άγγελος με φυσική ομορφιά!!!
Φίλε μου δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες, απλά λέω αυτό που είδα και ότι η κοπέλα είναι πολύ όμορφη!κάνε μια βόλτα βόρεια ευρώπη και θα δεις πολλές τέτοιες
επίσης πρόσεξες τα τακούνια?