Veronica Baby
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2018
- Like
- 20
Την άλλη βδομάδα που θα έρθω δα δείτε ποια Βερόνικα είμαι με τα ίδια σας τα ματια.Φιλακια σε όλους σας καλό απόγευμα
Τυπε ομως η αλλη εγλυφε και σαγιοναρα :S
Την άλλη βδομάδα που θα έρθω δα δείτε ποια Βερόνικα είμαι με τα ίδια σας τα ματια.Φιλακια σε όλους σας καλό απόγευμα
ξερουμε ποια εισαι κοριτσαρα και εισαι και μια χαρα . Δεν σχολιαζουμε εσενα αλλα κατι προμοτορες που εσενα προσπαθουν να σε κραξουν ενω κατι αλλες παλιοτερα τις αποθεωναν επειδη τους εσκαγαν προμηθειες.Την άλλη βδομάδα που θα έρθω δα δείτε ποια Βερόνικα είμαι με τα ίδια σας τα ματια.Φιλακια σε όλους σας καλό απόγευμα
ναι ναι γιαυτο ειχανε ξεσκιστει να την προμοταρουνε απροκαλυπτα, μεχρι και της ανοιξανε θρεντ να κανει κριτικη εκεινη στους πελατες οι πιο μαυρες σελιδες στην ιστορια του σαη γραφτηκανε τοτε! μου κανει εντυπωση που ξαναβγαινουνε τωρα τα σκουληκια απο τις τρυπες τουςτην βερονικα την ειχα παρει αρκετες φορες, αν θυμασαι στο προφιλ της ειχε λινκ αγγελιας
απο τις 2-3 επαγγελματιες που μου μεινανε
ηρθε ο γιαννεβαν να μας πει οτι ειναι τα 120 πολλα για τη βερονικα που εχει αφησει τουλαχιστο εποχη στη φυλης, οταν προμοταριζε το αλλο το γυφτακι και δικαιολογουσε οτι ειναι μια χαρα τα 250 που ζηταγε τοτε ε ρε ποση ξεφτιλα μπορει να αντεχει ενας ανθρωπος
Tα 120 την ώρα είναι όντως τσιμπημένη τιμή, αλλά όταν δίνετε 220 στα πρακτορεία και γράφετε στις κριτικές πως "τα αξίζει η Χ κοπέλα και με το παραπάνω!" η κάθε επόμενη τα διαβάζει και ξέρει πως "λεφτά υπάρχουν".
ναι ναι γιαυτο ειχανε ξεσκιστει να την προμοταρουνε απροκαλυπτα, μεχρι και της ανοιξανε θρεντ να κανει κριτικη εκεινη στους πελατες οι πιο μαυρες σελιδες στην ιστορια του σαη γραφτηκανε τοτε! μου κανει εντυπωση που ξαναβγαινουνε τωρα τα σκουληκια απο τις τρυπες τους
μαλλον δε θυμασαι καλα τυπε, ο αχταρμας ειχε γινει ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ που βγηκαν απο τα ρουχα τους με το προκλητικο προμοταρισμα που γινοτανε απο κατι ξεφτιλες σα το γιαννεβαν σε σημειο να φτασουνε να ανοιξουνε θρεντ για να γραφει εκεινη κριτικες για τους πελατες!τυπε μου εγω ξερω οτι η βερονικα ηταν δυνατο μουνακι και εκανε καλο γαμησι
ο βιοπορισμος μου δεν εχει να κανει με πουτανες στις οποιες μαλιστα αφηνω tips
με τους ανταγωνιστες της ομως το νημα της ειχε γινει αχταρμας
Η Βερόνικα ήταν ότι καλύτερο είχε κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή. Μετά το έκαψε το θέμα και με τα 250αρια και με τους προμω αλλά και με τα βίντεο. Έκανε πολλούς εχθρούς εδώ μέσα επειδή έγραφε όσα έγραφε. Να ναι καλά το κορίτσι όπου και εάν είναι!τυπε μου εγω ξερω οτι η βερονικα ηταν δυνατο μουνακι και εκανε καλο γαμησι
ο βιοπορισμος μου δεν εχει να κανει με πουτανες στις οποιες μαλιστα αφηνω tips
με τους ανταγωνιστες της ομως το νημα της ειχε γινει αχταρμας
Αυτός δεν είναι που είπε στην άλλη να το κάνει 250 και έκλεισε το νήμα της;μαλλον δε θυμασαι καλα τυπε, ο αχταρμας ειχε γινει ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ που βγηκαν απο τα ρουχα τους με το προκλητικο προμοταρισμα που γινοτανε απο κατι ξεφτιλες σα το γιαννεβαν σε σημειο να φτασουνε να ανοιξουνε θρεντ για να γραφει εκεινη κριτικες για τους πελατες!
Υ.Γ. ας σταματησουμε αυτη την κουβεντα στο νημα να αφησουμε τουτη τη Βερονικα να κανει τη δουλεια της, τουλαχιστον αυτη τη Βερονικα την ξερουμε σχεδον ολοι και δε μπορει κανεις ουτε να προμοταρει ουτε να την απαξιωσει με ψευτικες κριτικες.
μαλλον δε θυμασαι καλα τυπε, ο αχταρμας ειχε γινει ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ που βγηκαν απο τα ρουχα τους με το προκλητικο προμοταρισμα που γινοτανε απο κατι ξεφτιλες σα το γιαννεβαν σε σημειο να φτασουνε να ανοιξουνε θρεντ για να γραφει εκεινη κριτικες για τους πελατες!
Υ.Γ. ας σταματησουμε αυτη την κουβεντα στο νημα να αφησουμε τουτη τη Βερονικα να κανει τη δουλεια της, τουλαχιστον αυτη τη Βερονικα την ξερουμε σχεδον ολοι και δε μπορει κανεις ουτε να προμοταρει ουτε να την απαξιωσει με ψευτικες κριτικες.
Φυσικά και κάποιος άλλος γράφει δεν θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Αλλά τι σημασία έχει αυτόΓράφεις όντως εσύ ή κάποιος δικός σου;
Κάποια σημασία έχει, κάτι για τον γραφιά, κάτι για τον οδηγό, κάτι για ...Φυσικά και κάποιος άλλος γράφει δεν θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Αλλά τι σημασία έχει αυτό
Ε δεν θα γραφει οποιος ναναι!Βασικά οταν γραφει αλλος υπαρχει ο "κινδυνος" αλλα να λεγονται εδω κι αλλα απο κοντα. Κατι σαν χαμενοι στην μεταφραση
καλά τα λες αλλά η κοπέλα δεν αρνήθηκε που δούλευε...Κάποια σημασία έχει, κάτι για τον γραφιά, κάτι για τον οδηγό, κάτι για ...
Φτάσαμε στα 120..
Δεν νομίζω πως έχει σημασία που δούλευε η καθεμία,καλά τα λες αλλά η κοπέλα δεν αρνήθηκε που δούλευε...
τα υπόλοιπα είναι γνωστά...
έτσι ακριβώς...Δεν νομίζω πως έχει σημασία που δούλευε η καθεμία,
σημασία έχει ο τρόπος που θα δουλέψει η κάθε κοπέλα, ανεξάρτητη ή ανεξάρτητη εξαρτημένη..