...εκτροχιαστήκαμε !
φτάσαμε σε μια απομερη γειτονιά στο Αρτσιπόπουλο Ρεθύμνου με τον ιχνηλάτη μου...
...στο μαγαζί η κατάσταση ήταν κάπως κωμική καθώς ήμασταν 2 άτομα και 5-6 κοπέλες απεναντί μας , σε μια φάση αμήχανη , αφού σκέφτηκα να χορέψω εγώ στην πίστα για να σπάσω τον πάγο...
...άρχισαν δυο-τρεις χοροί στην πίστα , κανά δυό καυλαντίσματα με τα κορίτσια για προθέρμανση και το οικονομικό κάζο της καύλας ξεκίνησε...
1ος χορός : με την πληθωρική εύθυμη βουλγάρα νοσοκόμα μου , μαστολειχίες, οπτικός ηδονισμός με το αιδοίο της και κανα δυο απτικές παρατρίψεις της κλειτορίδας της , καθώς της κατέβαζα μονίμως το στριγκ και κείνη για να με καυλώσει μονίμως το ανέβαζε και μου έλεγε με νάζι "δεν επιτρέπεται"!
2ος χορός: με καύλωσε στην πίστα μια πολωνέζα μιλφάρα και έτσι το ειδύλλιο εξελίχθηκε σε prive...
...ιδρωμένη και μουσκεμένη απο καύλα η Πάολα , αφεθηκε φευγαλαία στις αιδοιολειχικές μου τάσεις , στις δακτυλικές μου κλειτοριδοσκοπήσεις , ενώ ανταλάσσαμε ρομαντικά @ υγρά γλωσσοφιλα
3ος χορός : με μια μινιόν βουλγαρίτσα που έμοιαζε με την Σασα Μπάστα , επιδωθήκαμε σε "παρανομίες" καθώς έβγαλε το στριγκάκι της ανέβηκε απο πάνω μου και δέχτηκε μια υπέροχη αιδοιολειχία ύστερα έτριβε την κλειτορίδα της στο μηρό μου και πότε πότε της την έτριβα εγώ...μου γύρισε την πλάτη της θώπευα τους μικρούς μαστούς της και χοροπήδαγε πάνω στο πέος μου (πάνω απο το παντελόνι) μέχρι την σπερματέκκριση...
κόστος: 20*3 χοροί + 8*1ποτο=68ευρώ
οικονομικό παραστράτημα μέν αλλά καυλώσαμε με πολλαπλά οπτικά απτικά και λειχικά ερεθίσματα αποδρώντας της οικειότητας όντως ελεύθεροι για νεο ηδονισμό εν αθήναις !