countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
λιπον ακου αφτο το εχο ακουσι αλι μια φοραΓουστάρω τρελά ρασοφόρες με ζαρτιέρες και μαυρα εσωρουχα
Λοιπόν θα πάω στο Βατικανό να τις ;)προσκυνίσω
οτι κανουνε αφτες στο μοναστηρι τισ φιλισ κανουνεKαλά έχεις άνθρωπο μέσα στο Βατικανό και δεν μου το λες τόση ώρα.
Βρε φίλε αν μου δώσει καμια καλόγρια θα σου αγοράσω εγώ το κτήμα στην Κόρινθο
βαζελινο μπας και λιγο Αλμπανια γιατι δεν βλεπω ελληνικα αλλα αχταρμα δεν πειραζει Νινη παιχταρα.οτι κανουνε αφτες στο μοναστηρι τισ φιλισ κανουνε
και του βατικανου
ραμενα μουνια εχουνε ετσι λενε τισ προφιλασουνε απο τιν αμαρτια
βαζελινο μπας και λιγο Αλμπανια γιατι δεν βλεπω ελληνικα αλλα αχταρμα δεν πειραζει Νινη παιχταρα.
Γκεγκε ??
Λές να βρείς και καθολικά τραβέλια τρίκαρδε?Πάντως έχω ακούσει ότι παίζουν τρελά πουτανάκια στο Βατικανό.
Βοήθεια αδέλφια δεν μπορώ να τρέχω στη Ρώμη για να μαμήσω
Θα ταξιδεψω των άλλων μήνα για Ρώμη και θα μένω κοντά στον Αγιο Πέτρο στο Βατικανό.
Επειδή βαριέμαι να τρέχω, θέλω να μάθω αν παίζει τίποτα καλό στο κράτος του Βατικανού.
Ένας φίλος μου είπε ότι έχει άκούσει από έναν γνωστο του μπακάλι του θείου του μπατζνάκι του αδελφου του κουμπάρου του περιπτερά του, ότι υπάρχουν πολλές ερωτικες γκαβάτζες.
Ξερεται κάτι συγκεκριμένο;;;;;;;
Αναμένω - αναμένος ;)
Τι χιουμορ!!!
βαζελινο μπας και λιγο Αλμπανια γιατι δεν βλεπω ελληνικα αλλα αχταρμα δεν πειραζει Νινη παιχταρα.
Γκεγκε ??
μωρη πρασινη λινατσα
Τρολια αυτο το τοπικ, σωστα;
Θα ταξιδεψω των άλλων μήνα για Ρώμη και θα μένω κοντά στον Αγιο Πέτρο στο Βατικανό.
Επειδή βαριέμαι να τρέχω, θέλω να μάθω αν παίζει τίποτα καλό στο κράτος του Βατικανού.
Ένας φίλος μου είπε ότι έχει άκούσει από έναν γνωστο του μπακάλι του θείου του μπατζνάκι του αδελφου του κουμπάρου του περιπτερά του, ότι υπάρχουν πολλές ερωτικες γκαβάτζες.
Αναμένω - αναμένος ;)
Αναμένω - αναμένος ;)
Ιδανικος προορισμος το Βατικανο;