Νέα

Βασίλης Χατζηπαναγής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα περασει αλλος στο ελληνικο πρωταθλημα σαν τον Χατζηπαναγη?

• Ναι

Ψήφοι: 7 16,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 31 73,8%
  • Εισος

Ψήφοι: 4 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
οτι εχεται στην διαθεση σας απο αυτον τον ανθρωπο παρακαλω να μπει εδω..και αν καποιος εχει το (Βασιλης Χατζηπαναγης)<ο Μαγος τη μπαλας>σε rapid η torrent παρακαλω να ανεβασει εδω το link...πια ειναι η αποψη σας για αυτον θα περασει αλλος??σαν αυτον??

Συνημμένα

• 2389.jpg
    2389.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Θα βρεις αρκετά videos στο YouTube νομίζω. Κάτι είχε πάρει το μάτι μου εκεί μέσα.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Φοβερό ποδοσφαιρικά μυαλό, αλλά επιχειρηματικά - παραγοντικά ως παλαίμαχος μόνο αστεία και χαβαλέ ήταν και είναι. Αν είχε την τωρινή "σπιρτάδα" στα μυαλά, όπως του Ντέμη πχ η Ηρακλάρα δεν θα καταντούσε όπως μέχρι πριν από λίγο.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Eγω πιστευω οτι και ο Ντεμης ηταν πολυ καλος! Και αυτος ο Νινης εχει καλες προδιαγραφες! Κατι παππουδες λενε και για τον Δεληκαρη. Δεν τον προλαβα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Eγω πιστευω οτι και ο Ντεμης ηταν πολυ καλος! Και αυτος ο Νινης εχει καλες προδιαγραφες! Κατι παππουδες λενε και για τον Δεληκαρη. Δεν τον προλαβα!
Ας μην συγκρίνουμε τον ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ με τον Ντέμη και τον Νίνη....έλεος ρε μάγκες......

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Βρήκα σε forum(thegreekz.com) βίντεο του Χατζηπαναγή.Εγώ δυστηχώς δεν το πρόλαβα αλλά απ'ότι έχω δει λίγο και ακούσει ..μάλλον δε θα ξαναπεράσει τέτοιος παίκτης ποτέ.

Αν σας ζητήσει pass πείτε μου..

OP
OP
NiLe

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παιδια νομηζω αν και ειμαι σιγουρος οτι ο Χατζηπαναγης εισος να ηταν ο καλητερος παγκοσμιος...αυτα που εκανε δεν τα εχω δει ποτε απο παιχτη ουτε απο Μαραντονα...και να πω και κατι ακομα πιστευω οτι ηταν ο πιο ΓΝΗΣΙΩΣ γιατι ποτε δεν ειχε ακουστει για Ντοπαρισμα!!!Κριμα που δεν μπορεσε να παιξη στο εξωτερικο εκει πιστευω θα υποκλινοταν ολος ο πλανητης~!!!!!!!!!!

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μεγαλος παιχταρας,αλλα επαιξε σε λαθος εποχη στην ελλαδα.Εαν εβγαινε π.χ. σημερα,θα τρελαινε τον πλανητη ολοκληρο !!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Απλα Μοναδικος.Ισως να μην ξαναδουμε στην Ελλαδα τετοιο παικτη!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ασφαλώς πολύ μεγάλος παίκτης.....όμως,τον κάθε παίκτη θα τον κρίνεις για την εποχή που έπαιξε,στις ομάδες που έπαιξε και με τους συμπαίκτες που είχε....

Ασφαλώς έχουν βγεί και άλλοι μεγάλοι παίκτες,ο Δομάζος,ο Δεληκάρης,ο Κούδας και αρκετοί αλλοι που δεν εχει νόημα να αναφερθουν εδω....
Η "διαχρονική" σύγκριση παικτων,τόσο στην Ελλάδα,όσο και στο εξωτερικό,για μένα είναι ατοπη.....Πολλοί εξακολουθούν να συγκρίνουν τον Πελέ με τον Μαραντόνα,2 παίκτες με ξεχωριστή προσωπικότητα,αλλά και τελείως διαφορετικό στυλ.....Αραγε,ο Μέσσι είναι καλύτερος απο αυτούς? η ο Ρονάλντο? οι παλιότεροι θα σας πούνε πως όχι,οι νεώτεροι ναι..... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ΝΩΝΤΑΣ της μπαλας.....
νωντας της μπαλας λεει ο παπαρας.35 χρονων αναπαραγει μαλακιες ενος βλαμενου 16χρονου.μετα απορεις που δεν σου καθονται οι γκομενες ρε τυπε.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Stories

Νέο!