argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Νάντια Ζαγκλη.....έμοιαζε με συμμαθήτριά μου!Ετσι.
Ειχε ποιοτητα ο σταθμος!
Νάντια Ζαγκλη.....έμοιαζε με συμμαθήτριά μου!Ετσι.
Ειχε ποιοτητα ο σταθμος!
Και Λίλα Κουντουριώτη τύπε, εκφωνούσε ειδήσεις.Ειχε μαζεψει καλα μουνια το αλτερ λουιζα βουρου,τσιμτσιλη,σκορδα,ολγα λαφαζανη και αλλες.το σπερμα ερρε αφθονο...
Δεν την θυμάμαι...Και Λίλα Κουντουριώτη τύπε, εκφωνούσε ειδήσεις.
Πέρασε πολύ πράγμα από Αλτερ.Από εκεί ξεκίνησε 2000 και η Ελεονώρα Μελέτη...Δεν την θυμάμαι...
Πω πω,ιστορία!Πέρασε πολύ πράγμα από Αλτερ.Από εκεί ξεκίνησε 2000 και η Ελεονώρα Μελέτη...
Πέρασαν πολλοί...Αδύνατο να τους θυμόμαστε όλους...Πω πω,ιστορία!
Γνωριζει κανεις τι κανει σήμερα η Βασια?Από τις πιο κούκλες που πέρασαν στο γυαλί....
Μαμά 2 παιδιών και εκτός χώρου...Γνωριζει κανεις τι κανει σήμερα η Βασια?
Πολυ εντυπωσιακη τοτε στο Alter.
Α ρε εποχές ΠΑΣΟΚH Bάσια Λόη στα PLAYMATE 2003.
Όλοι αυτοί οι εφοπλιστές(και που φαίνεται ότι είναι πολλά τα θύματα τελικά) που παντρεύονται αυτές τις παρουσιάστριες/μετεωρολόγους/διάσημες, αμιφοβόλου ηθικής, τόσο κορόιδα είναι; Πραγματικά το έχω απορία! Έχει τόσα ωραία μουνιά και μάλιστα με περιουσία στους πλούσιους κύκλους τους να διαλέξουν, τι να πω...Βρήκε ένα χορηγό εφοπλιστή και έδεσε τον γάιδαρο της
Το μουνι της στο limit up.
Ρε τις προάλλες ο άλλος παντρεύτηκε την Κατερίνα Γιατζόγλου,την μεγαλύτερη πουτανα των Βαλκανίων.Όλοι αυτοί οι εφοπλιστές(και που φαίνεται ότι είναι πολλά τα θύματα τελικά) που παντρεύονται αυτές τις παρουσιάστριες/μετεωρολόγους/διάσημες, αμιφοβόλου ηθικής, τόσο κορόιδα είναι; Πραγματικά το έχω απορία! Έχει τόσα ωραία μουνιά και μάλιστα με περιουσία στους πλούσιους κύκλους τους να διαλέξουν, τι να πω...
Εκτός και αν απλά εξαγοράζουν το γεγονός ότι αυτή που παίρνουν, δεν θα τους χωρίσει , δεν τους συμφέρει, γιατί τα χρήματά τους και η ζωή πουν τους προσφέρουν είναι πολύ γλυκά(κότερα, ταξίδια, δώρα, δεξιώσεις με άλλους φαντασμένους πελούσιους, και ότι φανταστείς) ... Ίσως και ότι θα ανέχονται τα τυγχόν ξεστρατήματά τους σε αντίθεση με φεμινάζι... Συν το καλό κρεβάτι (τουλάχιστον στην αρχή, μέχρι να βαρεθούνε)
1.77 με αναλογίες 90-62-90, και ωραίο πρόσωπο. Δυνατή μουν@ρα η Βάσια στα νιάτα της.H Bάσια Λόη στα PLAYMATE 2003.
Ειχε μαζεψει καλα μουνια το αλτερ λουιζα βουρου,τσιμτσιλη,σκορδα,ολγα λαφαζανη και αλλες.το σπερμα ερρε αφθονο...
Ειχα εντπυσιαστει τοτε απο το αψεγαδιαστο προσωπο που εβλεπα στην tv...σπανια χαρακτηριστικα για Ελλαδα.1.77 με αναλογίες 90-62-90, και ωραίο πρόσωπο. Δυνατή μουν@ρα η Βάσια στα νιάτα της.
Εποχή 2003 ήταν πανέμορφη η Βάσια Λόη...Ειχα εντπυσιαστει τοτε απο το αψεγαδιαστο προσωπο που εβλεπα στην tv...σπανια χαρακτηριστικα για Ελλαδα.
Υπαρχει καποια φωτο απο το σημερα?Εποχή 2003 ήταν πανέμορφη η Βάσια Λόη...
Δεν έχω δει να έχει ίνστα η Βάσια Λόη.Αν κάποιος άλλος έχειδει φωτό της, ας βάλει....Υπαρχει καποια φωτο απο το σημερα?
Tρικαλινή η Βάσια για όσες δεν το ξέρουν...1.77 με αναλογίες 90-62-90, και ωραίο πρόσωπο. Δυνατή μουν@ρα η Βάσια στα νιάτα της.