TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Θα γράψει σε λίγο το αστείο του πως μάλλον κάποιοι γράφουν αλλά δεν τους βλέπει και ο Ρετρό θα του κάνει like...τσιμπισανε το νιπλη?????
Θα γράψει σε λίγο το αστείο του πως μάλλον κάποιοι γράφουν αλλά δεν τους βλέπει και ο Ρετρό θα του κάνει like...τσιμπισανε το νιπλη?????
θυμαμαι αμυδρα κατι...μεγαλοαπατεωνας αλλα φιλος
ειχε επενδυσει πολλα στην κομπινα με την αττικη οδο και τα χιονα....θυμαμαι αμυδρα κατι...
Ε οχι και κυριοςποιος ειναι ο κυριος;
σαβουαρ βιβρ αγαπητεΕ οχι και κυριος
τον δαγκωσε και ο βιρλας με το στοιχημα....θυμαμαι αμυδρα κατι...
Θα μπορουσες να το κανεις το βελακι να αναβοσβηνει για το απολυτο ρουφιανεμα....just saying.@Νίπλης τυπαρα νιπλη απλα να ξερεις
Το παρατηρησα αλλα δεν ηθελα να σπειρω το μικροβιο της αμφιβολιας.Επισης το αθροισμα βγαινει 127% αλλα δε βαριεσαι,σιγα μην μαγειρεψε ο Αγιος τα αποτελεσματαΈχω μια απορία: 20+40+24=84 ψήφοι
(40/84)*100=47,619047619...% το ποσοστό του νικητή!
Ποιος έχει φτιάξει τον κώδικα για την ψηφοφορία?
Εισαι ο μισθωτος ζαμπουνης του σαησαβουαρ βιβρ αγαπητε
εχω προσπαθησει αλλα δεν τα καταφέρνω με αυτα. ειμαι σα το τυπο αθηναιο τοτες που ειχε ζητησει βοηθεια απο τα κεντρικά της μαηκροσοφτ για να αλλαξει εικονα προφιλΔεν εχεις νταρκ μοουντ?
Mην γινεσαι κακος τωρα,αλλωστε ολοι εσπευσαν να τον βοηθησουν τοτε,δεν κοροϊδευε κανεις.εχω προσπαθησει αλλα δεν τα καταφέρνω με αυτα. ειμαι σα το τυπο αθηναιο τοτες που ειχε ζητησει βοηθεια απο τα κεντρικά της μαηκροσοφτ για να αλλαξει εικονα προφιλ
ο σελεπρες ηταν στην βετα βερσιον....Έχω μια απορία: 20+40+24=84 ψήφοι
(40/84)*100=47,619047619...% το ποσοστό του νικητή!
Ποιος έχει φτιάξει τον κώδικα για την ψηφοφορία?
καμιά αμφιβολία για τον τελικό νικητή, αλλά για να μην έχουμε ενστάσεις, μηνύσεις κλπ καλύτερα να τα δούμε από τώραΤο παρατηρησα αλλα δεν ηθελα να σπειρω το μικροβιο της αμφιβολιας.Επισης το αθροισμα βγαινει 127% αλλα δε βαριεσαι,σιγα μην μαγειρεψε ο Αγιος τα αποτελεσματα
ηταν μια ατυχη στιγμη μου...εχω προσπαθησει αλλα δεν τα καταφέρνω με αυτα. ειμαι σα το τυπο αθηναιο τοτες που ειχε ζητησει βοηθεια απο τα κεντρικά της μαηκροσοφτ για να αλλαξει εικονα προφιλ
νταρκ γουεμπ εισαι εσυ ΝΤΑΡΚηταν μια ατυχη στιγμη μου...
το γαμημενο το παλιο πι σι εφταιγε
ο φίλος αθηναίος έχει γίνει εξπερτ πλέον, μπορεί να σε βοηθήσει με το νταρκ μόουντ...εχω προσπαθησει αλλα δεν τα καταφέρνω με αυτα. ειμαι σα το τυπο αθηναιο τοτες που ειχε ζητησει βοηθεια απο τα κεντρικά της μαηκροσοφτ για να αλλαξει εικονα προφιλ