tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.132
- Πόντοι
- 6.056
Ενημέρωσε κανείς ρε ; Ποιόν ψηφίζουν τα ναυάγια από τα δυό μας ;
δεν υπαρχει μία .. με κουπονια ζω , ζητω ο Κος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΑπό τον κ. Λάκη ζήτησα ένα αποδεικτικό για την κατοχή ενός ρολογιού και το έβαλε με πιστοποιημένη φώτο δίπλα από την οθόνη με ανοιχτή τη σελίδα του σάιτ. Στη τελική ένα ταπεινό σεατ λεόν ντίζελ από leasing λέει πως έχει.
Για τον κ. Νίπλη δεν έχω σαφείς ενδείξεις πως ψεύδεται. Μπορούμε να ανατρέξουμε στα κριτήρια που εγκρίνατε πέρσι για την υποψηφιότητά του?
Τον βρίσκω καθαρόξεπλυμένοστα πάντα και πως λέει μόνο αλήθειες![]()
ελπιζουμε τωρα τις γιορτές να διοργανωθεί κάτι να φάμε κανα κρέας Παναγιτσα μουΤα έχω με τον κο Μητσοτάκη που δεν διοργανώνει πλέον εκείνα τα σισίτια που περίμενες στην ουρά για ένα τζάμπα πιάτο ζεστό φαί![]()
Το συγκεκριμένο ντήζελ , το είχα . Ήταν λήζιγκ χωρίς εξαγορά, παρήλθε το χρ. διάστημα .... έφυγε, δεν το έχω πλέον .Από τον κ. Λάκη ζήτησα ένα αποδεικτικό για την κατοχή ενός ρολογιού και το έβαλε με πιστοποιημένη φώτο δίπλα από την οθόνη με ανοιχτή τη σελίδα του σάιτ. Στη τελική ένα ταπεινό σεατ λεόν ντίζελ από leasing λέει πως έχει.![]()
Μη τα λες δυνατά τύπε , είμαι ινκόγκνιτο.Τυπάρα Γλυφομουνιξ ξέχασα να σε προτείνω για αρχιψευταρά!
Έχω την εντύπωση πως γαμάς πολύ παραπάνω ανατολικές κορασίδες σε σχέση με το τι μας λες εδώ μέσα![]()
Aρα ο χαρτοπόλεμος οδεύει προς τον πολυπόθητο τίτλο ταχέως.ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως μετά την αποχώρηση του κ. troubaman σκέφτεται να αιτηθεί εξαίρεση από τον διαγωνισμό και ο κ. Kalogero.
Φημολογείται δε, ότι θα στηρίξει την αίτηση του με το επιχείρημα πως μετά την αποχώρηση του κ. troubaman δεν υφίσταται πλέον άξιος αντίπαλος για να τον αντιμετωπίσει, και ότι το να ανταγωνιστεί με όποιον και να εκλεγεί ως διεκδικητής του τίτλου από τη τρέχουσα ψηφοφορία θα είναι σαν να κλέβει εκκλησία.
Από αλλαγή σε αλλαγή μας πάτε....ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως μετά την αποχώρηση του κ. troubaman σκέφτεται να αιτηθεί εξαίρεση από τον διαγωνισμό και ο κ. Kalogero.
Φημολογείται δε, ότι θα στηρίξει την αίτηση του με το επιχείρημα πως μετά την αποχώρηση του κ. troubaman δεν υφίσταται πλέον άξιος και ανάλογος του διαμετρήματος του αντίπαλος για να τον αντιμετωπίσει, και ότι το να ανταγωνιστεί με όποιον και να εκλεγεί ως διεκδικητής του τίτλου από τη τρέχουσα ψηφοφορία, θα είναι σαν να κλέβει εκκλησία.
Δείτε,Από αλλαγή σε αλλαγή μας πάτε....
Δημοκρατία έχουμε εξάλλου.Δείτε,
Προσωπικά αναγνωρίζω πως ευθύνομαι, για μεροληψία και στοχοποίηση. Δεν ευθύνομαι όμως για τις ανατροπές που προκαλούν οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εξαιρεθούν.
Δημοκρατία έχουμε εξάλλου.
ας μετρησει αυτες καλυτεραΚανόνισε φίλε φίδι να αρχίσει να μετράει ο χαρτοπόλεμος τις φατσούλες πάλι.
Το κορυφαίο θα είναι η κότα να βάλει τα κλάματα που κάποιοι φεύγουν ή τους φεύγετε.Δείτε,
Προσωπικά αναγνωρίζω πως ευθύνομαι, για μεροληψία και στοχοποίηση. Δεν ευθύνομαι όμως για τις ανατροπές που προκαλούν οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εξαιρεθούν.
Aρα ο χαρτοπόλεμος οδεύει προς τονπολυπόθητοχαρτινο τίτλο ταχέως.