Νέα

Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια με τα μπουρδέλα!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλοι συναγωνιστες... πλεων εχω παρατηρησει τον εαυτο μου να βαριεται να παει φυλης.... ολο τα ιδια και τα ιδια βλεπω της ενημερωσεις και λεω "και να μην την διαβαζα τα ξερω απ'εξω".... εχω ορεξη να γαμησω αλλα δεν γουσταρω τα ιδια και τα ιδια...πιστευω πως η κατασταση ισως λογο του επερχομενου καλοκαιριου εχει μεινει πολυ σταθερη.... μονο η ντενις ισως μου ξαναδωσει λιγο ενδιαφερον... επεισης παρατηρω πως και πολλα μελη του σαιτ εχουν ψιλοκοψει τις πολλες καταθεσεις... οποτε θελω να δω ειναι και αλλοι σαν και εμενα??? και γιατι μας συμβαινει αυτο????

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Γιατί ήρθε η ώρα να κάνεις δεσμό, να γίνεις μονογαμικός, μέχρι να λυσσάξεις και πάλι...

Όπως λέει ο λαός, το πολύ το κυριελέησον...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πρεπει να βαλεις λιγη ποικιλια στη ζωη σου.. δεν αρχιζεις να εξερευνας λιγο τον κοσμο των μασερ ????  :dancing:

Επισκέπτης
χεχεχε!!!!χαιρετο τον μεγιστο αρχοντα τον τριφερον πεομαλακσεον απο τα μικρα και ατακτα πορνιδια!!!!!

Επισκέπτης
φιλοι συναγωνιστες... πλεων εχω παρατηρησει τον εαυτο μου να βαριεται να παει φυλης.... ολο τα ιδια και τα ιδια βλεπω της ενημερωσεις και λεω "και να μην την διαβαζα τα ξερω απ'εξω".... εχω ορεξη να γαμησω αλλα δεν γουσταρω τα ιδια και τα ιδια...πιστευω πως η κατασταση ισως λογο του επερχομενου καλοκαιριου εχει μεινει πολυ σταθερη.... μονο η ντενις ισως μου ξαναδωσει λιγο ενδιαφερον... επεισης παρατηρω πως και πολλα μελη του σαιτ εχουν ψιλοκοψει τις πολλες καταθεσεις... οποτε θελω να δω ειναι και αλλοι σαν και εμενα??? και γιατι μας συμβαινει αυτο????

Κοίτα να δεις, κι εγώ όταν "τιμώ" συχνά Φυλής, Μεταξουργείο και περίχωρα, σε κάποια φάση βαριέμαι. Γιατί? Γιατί βλέπεις τις ίδιες. Κάνε κράττει για κάνα 2μηνο να αλλάξουν οι "βάρδυες"!!! Δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι όμως! Αλλαγές υπάρχουν και υπάρχει κι αυτό το site για να ενημερώνεσαι!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Το προβλημα σου ειναι οτι δεν βαζεις λιγο ποικοιλια στη ζωη σου. Για κανε καμια βολτα σε κανενα μασατζιδικο, λιγο ακριβοτερο σπορ βεβαια αλλα εχει και αυτο την χαρη του....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κατανοώ τον συναγωνιστή, μια και τελευταία ούτε εγώ έχω ιδιαίτερη όρεξη. Από τη μία οι φόλες ελευθέρας βοσκής που κυκλοφορούν και σου ρίχνουν τη σεξουαλική διάθεση. Από την άλλη να πηγαίνεις στα λαμπουρδέ και να βλέπεις άχαρες ή και μπουρούχες πόρνες, βρώμικους χώρους, πακιστανούς και αλβανούς να μπαινοβγαίνουν. Υποτίθεται ότι αναζητούμε τη γυναικεία παρουσία για να ομορφύνουμε τη ζωή μας και όχι για να μας πιάνει ψυχοπλάκωμα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Βρες ενα γκομενακι φιλε χωρις να πληρωνεις που να το γουσταρεις κιολας(οχι κανα μπαζο) και θα σου πω εγω μετα αν θα εχεις χρονο για καταθεση!
Θα το κανεις μια φορα στις 15 μερες και αν..
αναλογως και το ταλεντο που θα της βγαλεις.
Αν παλι δε σου καθεται κατι τετοιο που περιγραφω,πολυ απλα κανε μια αποχη για κανα μηνα και θα επιστρεψεις στο σπορ με αλλη φορμα!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Χωρις αστεια παντως η "σεξουαλικη υπερφορτωση" υφισταται και σαν παθηση του συγχρονου αντρα.
Λογω της μεγαλης ευκολιας στο σεξ ( μπορντελα , μασαζ κτλ) και της υπερβολικης εκθεσης γυμνης σαρκας
μεχρι και σε περιοδικα μαγειρικης σιγουρα επερχεται κορεσμος...

Λιγη αποχη δεν βλαπτει... να ξεσυνηθισει και το ματι. Οπως στον στρατο Θυμαστε οτι προς το τελος της βασικης που καλοβλεπαμε με κα(υ)λοματι μεχρι και τον πουστη του στρατοπεδου???

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βασικα και η πολλή χούφτα σας βλάπτει αδέρφια!!

Επισκέπτης
Χωρις αστεια παντως η "σεξουαλικη υπερφορτωση" υφισταται και σαν παθηση του συγχρονου αντρα.
Λογω της μεγαλης ευκολιας στο σεξ ( μπορντελα , μασαζ κτλ) και της υπερβολικης εκθεσης γυμνης σαρκας

Λιγη αποχη δεν βλαπτει... να ξεσυνηθισει και το ματι. Οπως στον στρατο Θυμαστε οτι προς το τελος της βασικης που καλοβλεπαμε με κα(υ)λοματι μεχρι και τον πουστη του στρατοπεδου???
φιλε εχεις δικιο ειναι απιστευτο να εχουμε τοσο γυμνη σαρκα στη ζωη μας που να μην με ενδιαφερει πλεον.... τωρα πια τις προτιμω ντυμενες!!!!! γιατι απο ξεκολακια αλλο τιποτα στον δρομο ειδικα τωρα που ο καιρος καλοκαιριασε για τα καλα.... βλεπω κατι παιδακια 11-12 χρονων που βλεπουν τσοντες ολη μερα κτλ και σκεφτομαι πως αυτα θα καταντησουν πουστηδες γιατι τι να σου πει ενα γυμνο μουνακι οταν το βλεπεις απο 8 χρονων.....

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εμενα το προβλημα μου ειναι οτι εχει ορεξεις και η γυναικα μου λογω ανοιξης φανταζομαι και επειδη ειμαι και καποιας ηλικιας (40) δεν αντεχω πανω απο 2 την ημερα. Να παω σε κανενα γιατρο??? :think: :think: :think:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
Εμενα το προβλημα μου ειναι οτι εχει ορεξεις και η γυναικα μου λογω ανοιξης φανταζομαι και επειδη ειμαι και καποιας ηλικιας (40) δεν αντεχω πανω απο 2 την ημερα. Να παω σε κανενα γιατρο??? :think: :think: :think:

Τυχερεεεεεε......!!!!!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ατυχος ειμαι. Αναγκαζομαι να πηγαινω με την γυναικα μου λες και ειμαι κανενας ανωμαλος :headbang:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Ατυχος ειμαι. Αναγκαζομαι να πηγαινω με την γυναικα μου λες και ειμαι κανενας ανωμαλος :headbang:

τωρα δεν ξηγιεσαι καλά
αν σε ακουγε η γυναικα σου δεν θα το ελεγες αυτό
και οι γνωστοί καλοθελητές θα έλεγαν αφου ο αντρας σου δε σε θελει κατσε σε μενα
και αυτο δε θα σου αρεσε

Επισκέπτης

Συνομηλικε και μενα η γκομενα τα ιδια, αλλα της το εχω ξεκοψει. Μονο οταν εχω ορεξη εγω και οχι οταν θελει αυτη. Αλλιως να βρει αλλον. Καλα περναω και μονος μου. Ασε που εχω αρχισει και να τη βαριεμε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Οπα οπα......πολυ το τραβηξες!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
πρεπει να βαλεις λιγη ποικιλια στη ζωη σου.. δεν αρχιζεις να εξερευνας λιγο τον κοσμο των μασερ ????  :dancing:
αυτο σκοπευω να κανω εγω παντως αφου εχω το ιδιο προβλημα με τον σεβαστο συναγωνιστη.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925

2 την ημέρα με την γυναίκα σου ??? Ποσες μερες είστε παντρεμενοι ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom