Διαγραμμένο μέλος 5838
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές....Γνωρίζουμε κάτι για το συγκεκριμένο ζουμερό κοράσιο;
πο πο ρε φιλε τι πόρτα είναι αυτη οχι θορακισμενη απλα τεθορακισμενη μπαλομενος ντορςς..Καλησπέρα συναγωνιστές....Γνωρίζουμε κάτι για το συγκεκριμένο ζουμερό κοράσιο;
μια χαρα μωρο ειναι κ γειτονακι εχει περασει test drive πολες φορες αξιζει μια δοκιμηπο πο ρε φιλε τι πόρτα είναι αυτη οχι θορακισμενη απλα τεθορακισμενη μπαλομενος ντορςς..
τι λες ρε παιδι μου κ πόσο περνη το όχημα για την μάχη. .μια χαρα μωρο ειναι κ γειτονακι εχει περασει test drive πολες φορες αξιζει μια δοκιμη
οτι καταφερειςτι λες ρε παιδι μου κ πόσο περνη το όχημα για την μάχη. .
Δηλαδη?οτι καταφερεις
Μπά η σωσίας της..
καταρχήν ΔΕΝ είναι ίδιες
η Κλαούντια (ή όπως αλλιώς την λένε καθότι έχει αλλάξει μισή ντουζίνα ονόματα) είναι γύρω στα 45, αλλά καλοστεκούμενο
η άλλη, η Βανέσα, είναι πιτσιρίκα με σωματότυπο από αυτόν που αρέσει στους νταλικιέρηδες (πλούσια τα ελέη ρε παιδί μου)
προσωπικά δεν γουστάρω καμία από τις δύο. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ! Η Βανέσα άλλοτε ζητάει 40, άλλοτε 50 κι άλλοτε . . . . . 60 !
η άχρηστη πληροφορία της ημέρας : η Κλαούντια έχει κάνει και αρπαχτές στο . . . . . Λονδίνο !!! I say Captain, you say what !?!
εισαι σιγουρος?το ιδιο ατομο νομιζω πως ειναι.....καi τα 2 προφιλ ειναι κατα καιρους στο london tsκαταρχήν ΔΕΝ είναι ίδιες
η Κλαούντια (ή όπως αλλιώς την λένε καθότι έχει αλλάξει μισή ντουζίνα ονόματα) είναι γύρω στα 45, αλλά καλοστεκούμενο
η άλλη, η Βανέσα, είναι πιτσιρίκα με σωματότυπο από αυτόν που αρέσει στους νταλικιέρηδες (πλούσια τα ελέη ρε παιδί μου)
προσωπικά δεν γουστάρω καμία από τις δύο. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ! Η Βανέσα άλλοτε ζητάει 40, άλλοτε 50 κι άλλοτε . . . . . 60 !
η άχρηστη πληροφορία της ημέρας : η Κλαούντια έχει κάνει και αρπαχτές στο . . . . . Λονδίνο !!! I say Captain, you say what !?!
Χότυ και Γκουτσιμανε έχετε αμφότεροι ΔΙΚΙΟ !
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ! Σε κάθε περίπτωση, μηδέν από μηδέν = μηδέν
έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα και έχει κάψει φλάντζα !!!
δυδημες ειναι κ εγω τη μια απο της 2 την εχω παρει με 20 στο αμαξι και με 30 σπυτι αλλα δεν θα σας πω ποια απο της δυο για να μην την εκθεσω παντος πραγματικα ειναι πολυ καλο ατομο κ καθαρη ...
Τελικά το συμπέρασμα ποιο είναι; Αξίζει ή όχι μια δοκιμή μαζί της;
ΒΑΝΕΣΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ 10000% ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ,ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑ ,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΟΡΥ 40 ΛΕΠΤΑ
ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ,ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ...