TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 796
- Πόντοι
- 86
Hθελα να ξερα γονειs, αδερφια, ξαδερφια δεν εχουνε ? Να τηs πουνε οτι θα την στιγματισει για ολη τηs τη ζωη, ειναι νεο κοριτσι, πανεμορφο, τι να πω ρε ?
Όταν μιλάει το χρήμα και ειδικά το γρήγορο χρήμα υπάρχει οικογένεια?Hθελα να ξερα γονειs, αδερφια, ξαδερφια δεν εχουνε ? Να τηs πουνε οτι θα την στιγματισει για ολη τηs τη ζωη, ειναι νεο κοριτσι, πανεμορφο, τι να πω ρε ?
Hθελα να ξερα γονειs, αδερφια, ξαδερφια δεν εχουνε ? Να τηs πουνε οτι θα την στιγματισει για ολη τηs τη ζωη, ειναι νεο κοριτσι, πανεμορφο, τι να πω ρε ?
Την έχω φίλη στο φβ αλλά δεν μπαίνει ποτέ ή πολύ σπάνια...
Και για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;
Ζαχαρένια μωρά απαντήστε μου ..
Ναι ρε παιχτη, κριμα το κοριτσι λεμε...
Είδα Βανέσα Αδαμοπούλου και προς στιγμήν νόμιζα ότι ήταν η τραγουδίστρια.Κι άλλη υπάρχει;
https://[URL unfurl="true"]www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/promo/public/va.jpg?itok=X342QDf0[/img[/URL]]
[/quote]Τοτε φωναζαμε ολοι"γδυσου Βανεσσα να μπουμε ολοι μεσα"!!!!! [/quote]
Κι αυτό το μικρόφωνο στο χέρι προκαλεί συνειρμούς :pipa1:
Και για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;
Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι το νέο αστέρι της *****.tv Ήδη με την πρώτη της ταινία που κυκλοφόρησε συζητήθηκε αρκετά και προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού, αυτή η νέα φρέσκια παρουσία. Έχουμε τηv χαρά να φιλοξενούμε στο Hot-new.gr την πρώτη της συνέντευξη! Για πάμε να δούμε τι μας είπε. Διαβάστε περισσότερα εδώ
εστειλα μηνυμα ινστα για τιμουλα, αλλα μαλλον ειναι "πορνοσταρ" και δεν καταδεχεται βιζιτες το τσολιΚαι για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;
Αν την ακούσεις θα κατουρηθείς από τα γέλια…
εστειλα μηνυμα ινστα για τιμουλα, αλλα μαλλον ειναι "πορνοσταρ" και δεν καταδεχεται βιζιτες το τσολιΚαι για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;
χαχα. Γελάει ο κόσμοςεστειλα μηνυμα ινστα για τιμουλα, αλλα μαλλον ειναι "πορνοσταρ" και δεν καταδεχεται βιζιτες το τσολιΚαι για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;
Θέλει 800 € όπου τα μισά χρήματα προκαταβολή μια μέρα πριν σε τραπεζικό λογαριασμό,
και κάποτε μου έλεγε η Σοφία να την πάρω με 250 και δεν ήθελα, είναι μελλοντική πορνοστάρ μου έλεγε.
Vanesa Adamopoulou
https://*****.tv/actor/vanesa-adamopoulou/
Θέλει 800 € όπου τα μισά χρήματα προκαταβολή μια μέρα πριν σε τραπεζικό λογαριασμό,
και κάποτε μου έλεγε η Σοφία να την πάρω με 250 και δεν ήθελα, είναι μελλοντική πορνοστάρ μου έλεγε.
Η Σοφια ελεγε για 250 να τις παρουμε ντουο εννοεις. Οχι μονη της την Βανεσσα.
Εκτός από αυτά ξέχασες να αναφέρεις ότι θέλει και προσωπικά στοιχεία. Ομοτεπώνυμο, φωτογραφία την ταυτότητα, τι δουλειά κάνεις και απαραίτητα σε καλό ξενοδοχείο-τουλάχιστον τετράστερο. Τέτοια πράγματα.εστειλα μηνυμα ινστα για τιμουλα, αλλα μαλλον ειναι "πορνοσταρ" και δεν καταδεχεται βιζιτες το τσολιΚαι για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;
Εκτός από αυτά ξέχασες να αναφέρεις ότι θέλει και προσωπικά στοιχεία. Ομοτεπώνυμο, φωτογραφία την ταυτότητα, τι δουλειά κάνεις και απαραίτητα σε καλό ξενοδοχείο-τουλάχιστον τετράστερο. Τέτοια πράγματα.εστειλα μηνυμα ινστα για τιμουλα, αλλα μαλλον ειναι "πορνοσταρ" και δεν καταδεχεται βιζιτες το τσολιΚαι για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί, η τιμούλα της;